Іван Михайлович Опубликовано 9 апреля, 2016 Share Опубликовано 9 апреля, 2016 Только что, Паланочка сказал: Іван Михайлович , з усією повагою до вас мушу сказати , що середні значення нічого в даному випадку не прояснюють, ніхто не сумнівається що матки у Андера чистопородна карніка (та що ШО) питання було в консолідованості промірів , бджоли для яких взяті зі слів Андера з зимового підмору..... Що нам потрібно прояснити? Якісні показники цієї матки підтверджені в її дочках і внучках, передаються стабільно. Мед збирають добре, лагідні і добре зимують. Це підтвердили пасічники які користуються дочками і внучками цієї матки. Щодо промірів. Трута поміряємо в травні ( якщо до того часу ця матка ще буде в роботі) . Щоб бути достовірним у промірах , потрібно брати молоду бджолу з розплоду, що "лупиться". Я міряв те, що було надіслано. Якщо по 63 , то відхилення від середнього значення не переважало 10-15%. Не бачу в цьому проблеми, і якоїсь переваги. Це лише один з признаків породності матки. Погано те, що та матка вже старенька і невідомо скільки ще "протягне". Дочок від неї дуже хочеться залишити для ШЗ і в контрольну групу карніки. Для мене прикро , що про існування на Україні, такого матеріалу я взнав лише зараз. На жаль не багато таких матководів готових поділитися тим , що мають цікавого. у себе на пасіках. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 9 апреля, 2016 Share Опубликовано 9 апреля, 2016 31 минуты назад, Іван Михайлович сказал: Що нам потрібно прояснити? Іван Михайлович, не думаю що тут далі треба щось прояснянювати, тим хто розуміє про що мова і так все ясно. Далі відкланяюсь з даної теми. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 10 апреля, 2016 Share Опубликовано 10 апреля, 2016 9 часов назад, Паланочка сказал: Іван Михайлович, не думаю що тут далі треба щось прояснянювати, тим хто розуміє про що мова і так все ясно. Далі відкланяюсь з даної теми. Згоден. Ми знаходимось на самому початку роботи яку нам ще потріібно зробити. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 10 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 10 апреля, 2016 14 часа назад, Паланочка сказал: Іван Михайлович , з усією повагою до вас мушу сказати , що середні значення нічого в даному випадку не прояснюють, ніхто не сумнівається що матки у Андера чистопородна карніка (та що ШО) питання було в консолідованості промірів , бджоли для яких взяті зі слів Андера з зимового підмору..... Ander Пчеловод Опубликовано: 5 марта · Жалоб В 03.03.2016в22:17, Паланочка сказал: Андер як брали пробу бджіл ? чим міряли і на якому збільшенні ? Зимова бджола після обльоту,спирт+цукор,праве велике крило на скло,під мікроскопо Читайте будь ласка уважніше,бджоли були відібрані живі після обльоту 12 лютого. Так само й теперішні показники від живих бджіл. Доречі ще для мене не все,чекаю ще одні результати промірів,які надрукую.Хоча яке тепер має значення.Не дивлячись на результати,та відгуки,мені всерівно:племматеріал є і з ним мені працювать. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 10 апреля, 2016 Share Опубликовано 10 апреля, 2016 2 часа назад, Ander сказал: Читайте будь ласка уважніше, Шановний можете мені вірити я все прочитав уважно, і не сумнівайтесь всю цю тему бачу наскрізь я вище написав , йду геть з теми, будьте ласкаві не затримуйте мене тут. Що до бджоли то ви не сумнівайтесь бджола з підмору і бджола на 12 лютого з вулички це одна і та бджола , більше того це бджола з усієї пасіки, а матки при природному спарюванні спарюються не тільки на вашому трутні , а ізоляції у вас не має і так далі... давайте я не буду розвивати тему... не повертайте мене в тему будь ласка Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 10 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 10 апреля, 2016 1 минуту назад, Паланочка сказал: Шановний можете мені вірити я все прочитав уважно, і не сумнівайтесь всю цю тему бачу наскрізь я вище написав , йду геть з теми, будьте ласкаві не затримуйте мене тут. Що до бджоли то ви не сумнівайтесь бджола з підмору і бджола на 12 лютого з вулички це одна і та бджола , більше того це бджола з усієї пасіки, а матки при природному спарюванні спарюються не тільки на вашому трутні , а ізоляції у вас не має і так далі... давайте я не буду розвивати тему... не повертайте мене в тему будь ласка Не смію Вас затримувати,щасти Вам. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 В 10.04.2016в17:02, Паланочка сказал: Шановний можете мені вірити я все прочитав уважно, і не сумнівайтесь всю цю тему бачу наскрізь я вище написав , йду геть з теми, будьте ласкаві не затримуйте мене тут. Що до бджоли то ви не сумнівайтесь бджола з підмору і бджола на 12 лютого з вулички це одна і та бджола , більше того це бджола з усієї пасіки, а матки при природному спарюванні спарюються не тільки на вашому трутні , а ізоляції у вас не має і так далі... давайте я не буду розвивати тему... не повертайте мене в тему будь ласка Тож чим відрвзняються кубітальні індекси бжоли зимуючої , підмору і молодої? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 2 минуты назад, Пахомич сказал: Тож чим відрвзняються кубітальні індекси бжоли зимуючої , підмору і молодої? Думайте Пахомович, гляди і придумаєте Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 Жосткий! разговор Артем .Вчем яблоко раздора? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 14 минуты назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Жосткий! разговор Артем .Вчем яблоко раздора? длинная история. Олег если на самом деле интересно позвони , раскажу. А писать тут ето опять поднимать старые темы, нехочу.. надоело комуто чтото доказывать. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 Позвоню. Как у Вас погода? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 6 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Позвоню. Как у Вас погода? сегодян пару раз шел дождь, но потом солнце и пчела летает, сегодня пошли на обрезки с рамок (с медом) лежат на подносе на улице, еще вчера нереагировали , пару пчел только было. Похоже дождь и похолодание оборвали чуть взяток. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 У нас затянуло и похолодало .Зацвели абрикосы и пчелки на прелетки даже не выходят . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 я почав формувати виховательки. На наступну неділю обіцяють прислати зимувалих маток SINGER ZB . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 если можеш посмотреть видео , тут только что выложыл осмотр семьи за 11.04 там есть момент когда осматривал рамку трут суши на крышку полился нектар. у нас шел хорошый взяточек. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 Посмотрел .Матка очень интересная . Какая линия раскажи. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 3 минуты назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Посмотрел .Матка очень интересная . Какая линия раскажи. перейди в тему "отзывы о матках ио" Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 Понял перейду. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 13 апреля, 2016 Share Опубликовано 13 апреля, 2016 2 часа назад, Пахомич сказал: Тож чим відрвзняються кубітальні індекси бжоли зимуючої , підмору і молодої? Німці вважають що бджоли які беруться на пробу мають бути старше 6 днів а нарахунок підмору я нуклеуси розформовую в серпні і бджола розлітається по пасіці і нефакт що частина бджіл попаде в підмор і невже ви думаєте що ці дані будуть достовірні ? Краще розплід на виході 6 днів закрити ковпачком і відібрати мені здається це буде самий достовірний аналіз. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 14 апреля, 2016 Share Опубликовано 14 апреля, 2016 9 часов назад, Богдан1 сказал: Німці вважають що бджоли які беруться на пробу мають бути старше 6 днів а нарахунок підмору я нуклеуси розформовую в серпні і бджола розлітається по пасіці і нефакт що частина бджіл попаде в підмор і невже ви думаєте що ці дані будуть достовірні ? Краще розплід на виході 6 днів закрити ковпачком і відібрати мені здається це буде самий достовірний аналіз. Цілком з вами згідний . Беремо бджолу для проби , яка ще не літала. Чи можлива присутність в зимуючих сімях чужих бджіл - можлива, але це не може сильно вплинути на результат. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 14 апреля, 2016 Share Опубликовано 14 апреля, 2016 20 часа назад, Паланочка сказал: Думайте Пахомович, гляди і придумаєте І так, Як можуть зальотні бджоли вплинути сильно на заміри Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 14 апреля, 2016 Share Опубликовано 14 апреля, 2016 1 час назад, Пахомич сказал: І так, Як можуть зальотні бджоли вплинути сильно на заміри Пахомович я не хочу з вами нічого обговорювати (ви спочатку нагадите , а потім з "екзаменами" пристаєте) . бувайте здорові Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 16 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 16 апреля, 2016 Шановні пасічники!Всім дякую за замовлення бджоломаток,також остальним за присутність в обговоренні даної теми.Наразі кількість замовлень набрано.Будуть якісь запитання, прошу звертатися по телефону, а тему прошу модераторів закрити.Успіху всім. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.