Перейти к содержанию

Промислове бджільництво України

Пасека с каким количеством семей для Украины будет считаться промышленной.  

264 пользователя проголосовало

1. 1. Пасека с каким количеством семей для Украины будет считаться промышленной.

• 100-200
      34
    • 200-300
      44
    • 300-500
      67
    • 500-1000
      73
    • только больше 1000
      46
  2. 2. Из перечисленных вариантов какой вид должна иметь промышленная пасека в Украине

• Американский вариант (погрузчик, поддон с ульями...)
      146
    • Ульи расположены на Платформе или Павильоне
      49
    • Стационар (постоянный с зимовкой на нем) пасека поделена на много точков
      48
    • Все по старинке, ручная погрузка, можно апилифт...
      7
    • Свой вариант, уточните его в теме.
      14

Рекомендуемые сообщения

2 години тому, AVA сказав:

Ось людина працює і не знає  , що це супер технологія, кінець ролика

Я колись також так запускав пару, на більше решток не було 

Для мене кращий варіант у зиму в лежаку два спарені відводки з молодими матками , в кінці сезону по доходах,  брав на пасікі сімью, обично ті де маток потрібно мінять , пересажував у лежак діливши на пополам і підсажував дві молоді матки разом із бджолою відводка

Матки ці обично із під пізніх ШО, як вони себе поведуть невідомо, тому заганяв типу дві у сімью, клуб один , тільки з перегородкою

Весною обично із 2 таких спарених лежаків  виходило на акацію три нормальні сімьї у мнокорпусному вулику, 4 матка бракувалась

Таких спарених в окремі роки було до 40 пар , всі лежаки, так що я можна сказати двухматочний промисловик :umora:

Матки зимують як у модулі окремо , до меду розвиваються окремо , а магазин уже общий , ну тільки що пересадив у многокорпусний , ну бджола зібрана з декілька маток, працює на один магазин, 

все по технології  і комод непотрібний,  вистачало старих лежаків і многокорпусні вулики в  сухому зимували ;)   

То ви теж брехун, такого просто не може бути , бо не може. У нього звичайна технологія Озерова без обмеження засіва матки 10 рамок їдять аж за вухами тріщить. 

1 годину тому, ромео сказав:

Шо тут скажеш?

Не більше, не менше - Мессія, друге пришестя...

Не треба нам ваша вигадана "технологія"...

Доведіть хоча б аспект

Я стверджував, що це неправда. Де ваші доводи? Хоч якісь аргументи

Я вам скидав відео де Ізмайлов говорить один в один що я написав. 

14 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

вам скидав відео де Ізмайлов говорить один в один що я написав. 

Ми ходимо по колу.

Будьте ласкаві час у ролику вкажіть :please:

44 минуты назад, ромео сказал:

Ми ходимо по колу.

Будьте ласкаві час у ролику вкажіть :please:

То Ви немаєте багажу знань що просите час... треба перечитати умови та поритись у багажу знань... а то так скажуть Вам час і все пропало розкриєте надсекретну технологію... а чоловіку з цією технологією ще треба знищити владу ненажерлевих експортерів... :umora:

4 часа назад, Віталій Блінов сказал:

То ви теж брехун, такого просто не може бути , бо не може. У нього звичайна технологія Озерова без обмеження засіва матки 10 рамок їдять аж за вухами тріщить. 

Я вам скидав відео де Ізмайлов говорить один в один що я написав. 

На рахунок брехуна і відео це не до мене, рознізняйте опонентів ;)

От тільки відео де в  лежаки сажають дві матки, які даже я умудрився пару запустить з спільним магазином, бо многокорпусників невистачило, а 4 решітки віндурінові були вільні

це до теми ніякого відношення не має

Всі питались поняти відповідно назви теми де промисловий метод  

Якщо вже і запускати многоматочне у промислових масштабах , то це буде не комод, а 6 рамочники 3 шт з спільними 2 магазинами 10 р

Це більш мобільний варіант, всі елементи стандартні , на медозбір зібрав,  захотів розібрав

Всім відомий і доволі простий метод , а городить комод із цього робити секретну технологію :dntknw:

11 минут назад, AVA сказал:

От тільки відео де в  лежаки сажають дві матки, які даже я умудрився пару запустить з спільним магазином, бо многокорпусників невистачило, а 4 решітки віндурінові були вільні

Якщо вже і запускати многоматочне у промислових масштабах , то це буде не комод, а 6 рамочники 3 шт з спільними 2 магазинами 10 р

Це більш мобільний варіант, всі елементи стандартні , на медозбір зібрав,  захотів розібрав

Всім відомий і доволі простий метод , а городить комод із цього робити секретну технологію :dntknw:

Тю чого ж Ви такі секретні данні та на загал виносите....:umora:

11 часов назад, Віталій Блінов сказал:

Може вам ще ключі від квартири де гроші лежать? 

11 часов назад, Віталій Блінов сказал:

Я прийшов розповісти що є технологія бджіл 5 технологічного укладу , яку я напрацював . Ми живемо в світі капіталізму , ви хочете щоб я вас навчив описав тикнув в кожний окремий нюанс, невже я такий дурний? Використання технології має допомогти суспільству , а не кожному індивідуумі який буде завдяки їй продовжувати демпінгувати другого індивідуума. Бажання володіти моєї технологією має спонукати пасічників об'єднуватися в кооперативний консорціум пасічників , для усунення монополії експортерів та створення диктатури виробників бджолиної продукції.  У вас у всіх є корпусники на 10 рамок пробуйте , використовуйте ті посилання щщо я давав може і ви прийдете до того до чого прийшов я.  

Ну ось ми і прийшли до цілі. Я ще коли писав: платіть гроші і все у вас буде - і щастя, і технологія:rofl:, а ви все розкажи та покажи, та дай попробувать. Тут головне знати головний принцип капіталізму  і... ви пробуйте, у вас все для цього є і посилання, і багаж знань, і до чогось ви в кінці кінців все таки прийдете. А може і не прийдете, хто знає, може у вас не той багаж:dntknw:

59 хвилин тому, AVA сказав:

Немає сенсу розбирать і збирати. 6 корпусів 300 це робота , треба 4 касетних і два корпусних сверху на всю сторону.  Доречі павільйон касетний ви зробили чи все померло?

1 час назад, Александр К. сказал:

Тю чого ж Ви такі секретні данні та на загал виносите....:umora:

По ходу я нічого і не розкрив, комод непереможний   :umora:

48 минут назад, Віталій Блінов сказал:

Немає сенсу розбирать і збирати. 6 корпусів 300 це робота , треба 4 касетних і два корпусних сверху на всю сторону.  Доречі павільйон касетний ви зробили чи все померло?

Я мав на увазі обичні стандартні 6 рамочні вулики з ппу , якщо їх поставити рядом , полижити решітки , то на них можна ставити стандартні 10р магазини стільки завгодно, можна і на прицепі  

Цю конструкцію на відміну від комода можна в любий час знову перетворити в стандартні вулики

Я наче не говорив про касетнік на форумі , знову сплутали 

В касетніку проще тримати маток помічниць у стояку, на медозбір соїденяти , таж сама многоматочна система , з хорошим доступом до гнізда кожної матки , які живуть окремо

навіщо уродовати касетнік , у нас нема сплошний медоносів, трохи весною, потім перерив півтора місяці  і сонях

По темі:

2 минуты назад, Конструктор сказал:

По темі:

Прикольний ролік  ... та розмах прикольний

1 хвилину тому, Александр К. сказав:

Є досить цікаві рішення , наприклад: транспортування погружчика.

2 минуты назад, Конструктор сказал:

Можна загубити по дорозі, як десь гідравліка лопне

Головне мед стоїть ще , учора дивився 

13 минут назад, AVA сказал:

По ходу я нічого і не розкрив, комод непереможний   :umora:

Походу так :rofl:

12 минут назад, Александр К. сказал:

Походу так :rofl:

Ви тільки нікому не кажіть але я теж в секті...:rofl:

20200609_200401.jpg

20 хвилин тому, Александр К. сказав:

Розмах- розмахом, але видно що на все і відразу грошей не вистачає.

16 хвилин тому, AVA сказав:

Можна загубити по дорозі, як десь гідравліка лопне

Головне мед стоїть ще , учора дивився 

Я таке транспортування бачив у Німеччині. Видно і так можна, і не губиться. Правда там апарат менший був, але машина добре сідала від його ваги.

22 минуты назад, yu1986ra сказал:

Розмах- розмахом, але видно що на все і відразу грошей не вистачає.

Гроші то таке раз почав то доробе...:IMHO:

2 години тому, Конструктор сказав:

Згоден, незвичний спосіб, для мене орігінальний, віддаю належне винахіднику. Але більш єффективно обходитись без фортліфтів, маніпуляторів, мінімумом обладння яке потребуе грошей, часу, місця зберігання, догляду. Краще організувати справу і мати фізичну здатність щоб не носити важкого і далеко. Якось перевозив пасіку колеги, ладно вулики показались важкуватими, але нащо використовувати палети в якості підставок для 4-х вуликів? Палета важча ніж дві парних Н-образних підставки в декілька разів, одна радість що часто "безоплатні". Палета розрахована на тону ваги, її важче розмістити на рельефі без гойдання.

7 годин тому, Винодел сказав:

Згоден, незвичний спосіб, для мене орігінальний, віддаю належне винахіднику. Але більш єффективно обходитись без фортліфтів, маніпуляторів, мінімумом обладння яке потребуе грошей, часу, місця зберігання, догляду. Краще організувати справу і мати фізичну здатність щоб не носити важкого і далеко. Якось перевозив пасіку колеги, ладно вулики показались важкуватими, але нащо використовувати палети в якості підставок для 4-х вуликів? Палета важча ніж дві парних Н-образних підставки в декілька разів, одна радість що часто "безоплатні". Палета розрахована на тону ваги, її важче розмістити на рельефі без гойдання.

Тому я і прийшов до модуля 4х2,2х2,5 підняв домкратами одну сторону завфіксував, підняв другу авто заїхав під модуль опустив  поїхав на новий точок.

21 годину тому, Конструктор сказав:

Свого часу також розглядали такий варіант, є відео в гостях у Михайла Паливоди, я ще дзонив йому і спілкувався на цю тему. Для такого навантажувача потрібна машина вантажопідйомністю 10т, так як вага такого навантажувача близько 2,5т. 

54 хвилини тому, Володимир 74 сказав:

Свого часу також розглядали такий варіант, є відео в гостях у Михайла Паливоди, я ще дзонив йому і спілкувався на цю тему. Для такого навантажувача потрібна машина вантажопідйомністю 10т, так як вага такого навантажувача близько 2,5т. 

Прокопенко тягне його в причепі, та 60 вуликів на авто..

22 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

Прокопенко тягне його в причепі, та 60 вуликів на авто..

Ви напевно не докінця розумієте чому Володимир Прокопенко працює саме так, а не впроваджує модулі ...

Я вже другий рік думаю про двоосний причіп на пневмі. На кожне колесо свій балон, який можна надути та спустити незалежно від інших балонів. Привіз модуль- вирівняв по горизонту  балонами,  висунув лапи, приспустив балони, та поїхав.

Такого ще ні де не бачив. Хз чи буде воно працьювати.

12 годин тому, Володимир 74 сказав:

Да, 2,5т не легкий. Мабуть ще і поліція буде мати питання до такого перевезення.

Доречі цьго року спробував робити з боковими опорами, то ще набагато легше працювати. З піддонами 110-120кг машину навіть пусту не кренить. Мені здається, що опори більше потрібні навіть ніж автоматичне вирівнювання горизонту.:IMHO:

9 годин тому, msgarry сказав:

Я вже другий рік думаю про двоосний причіп на пневмі. На кожне колесо свій балон, який можна надути та спустити незалежно від інших балонів. Привіз модуль- вирівняв по горизонту  балонами,  висунув лапи, приспустив балони, та поїхав.

Такого ще ні де не бачив. Хз чи буде воно працьювати.

Потрібні балони з великим ходом.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...