Перейти к содержанию

Органічне бджільництво

Рекомендуемые сообщения

3 хвилини тому, Берендей сказав:

Но даже и сотовый в сто раз легче реализовать чем органику в Украине.

Це для європейського ринку. На органіку в Україні ще немає попиту, а тому й ціни.

Вот и я о том же. Вкинуть кучу бабла в сертификацию а потом голову ломать как его экспортировать? Вы принимаете эко мед?

9 минут назад, Берендей сказал:

Больше вызывает интерес востребованности данного продукта. Куда потом пристраивать органику? Это как с сотовым медом, да он дороже центробежного но куда его реализовывать в объемах которые может обеспечить пчеловод это вопрос на миллион. Но даже и сотовый в сто раз легче реализовать чем органику в Украине.

Да, это так. Но, с каждым годом востребованность в сотовом меде увеличивается. (Из моих наблюдений на ярмарках)  Было время, я вообще прекратил этом делом заниматься, а вот с 2016 года опять начал заниматься из за появления спроса. Правда не в таких объемах как хотелось бы.

9 хвилин тому, Берендей сказав:

Больше вызывает интерес востребованности данного продукта. Куда потом пристраивать органику? Это как с сотовым медом, да он дороже центробежного но куда его реализовывать в объемах которые может обеспечить пчеловод это вопрос на миллион. Но даже и сотовый в сто раз легче реализовать чем органику в Украине.

Друзі, попит на український органічний мед, лише в Європі, просто шалений. Ми, мабуть, ще років з 10 не зможемо його вдовольнити. 

2 хвилини тому, kontroler сказав:

Да, это так. Но, с каждым годом востребованность в сотовом меде увеличивается. Было время, я вообще прекратил этом делом заниматься, а вот с 2016 года опять начал заниматься из за появления спроса. Правда не в таких объемах как хотелось бы.

І по якій же ціні ви продали його?

Только что, UkrUser сказал:

Друзі, попит на український органічний мед, лише в Європі, просто щалений. Ми, мабуть, ще років з 10 не зможемо його вдовольнити. 

Суть в тому, щоб щось виробляти "органічне" потрібен замкнутий цикл від землі до всього, що пов'язане з бджолою, а у нас такі місця фактично відсутні, та й елементарного "чистого" воску нереально знайти.

2 минуты назад, UkrUser сказал:

Друзі, попит на український органічний мед, лише в Європі, просто шалений. Ми, мабуть, ще років з 10 не зможемо його вдовольнити. 

Был бы "шалений попит"были бы предложения по его закупке, а я таких что то не встречал.

І ще щоб вкладати пристойні кошти, я повинен бути впевнений, що ціна меду буде відповідна, а у мене в цьому є сумніви.

3 хвилини тому, Берендей сказав:

Вот и я о том же. Вкинуть кучу бабла в сертификацию а потом голову ломать как его экспортировать? Вы принимаете эко мед?

Ціна на сертифікацію порівняно невелика, і зменшується, в перерахунку на вулик, в залежності від кількості. Значно важче виконати умови.

Только что, UkrUser сказал:

Ціна на сертифікацію порівняно невелика, і зменшується, в перерахунку на вулик, в залежності від кількості. Значно важче виконати умови.

Гарантії того, що мед пасічника визнають органічним, напевне рівні встановленні ціни, яка є у нас в регіоні.

9 хвилин тому, UkrUser сказав:

:umora: А ви хоч в курсі, як і що до нього пред"являють, хоч віддалено?:blink: Аналізами тут нічого ви не доведете. Там сертифікація йде на все, ще гірше, ніж :umora: коширований продукт.:dntknw: Там доведеться вам атестувати чи не кожну бджілку!:ah: А про решту - тобто увесь навколишній світ біля пасіки - я промовчу.

4 минуты назад, UkrUser сказал:

Вы хоть 100 кг. органики уже реализовали по достойной цене?

11 минут назад, Берендей сказал:

а потом голову ломать как его экспортировать? Вы принимаете эко мед?

Было такое с пчелиным ядом 

2 минуты назад, Берендей сказал:

В тому, то суть, що в за моїми припущеннями у серпні 2017 р. експортували напевне і відносно багато, за ціною 4.4 дол. за кг.

1 хвилину тому, Берендей сказав:

Я не маю органічної пасіки, і ніде не казав, що маю її. Не намагайтесь піймати мене на брехні.

1 минуту назад, UkrUser сказал:

Я не маю органічної пасіки, і ніде не казав, що маю її. Не намагайтесь піймати мене на брехні.

Я не ловлю вас на лжи. Вы просто утверждаете что на органику бешеный спрос, и что сертификация не настолько дорога. Вот я и подумал что вы практик а не теоретик. 

1 минуту назад, UkrUser сказал:

Власник "Бартніка" в 2018 р. буде мати органічну пасіку 300 сімей.

5 хвилин тому, UkrUser сказав:

Та при чому тут це? Чоловік видно в курсі - ЩО це таке - органічний продукт. Лежить тут він на прилавках, деколи у два , а то й три рази дорожче за звичайний... Бачив і мед такий - десь вдвічі він дорожчий за звичайний.:dntknw:

16 минут назад, UkrUser сказал:

И всё только из-за сумашедших требований ,которых мы НИКОГДА не сможем удовлетворить 

16 минут назад, Wladimir_K сказал:

Суть в тому, щоб щось виробляти "органічне" потрібен замкнутий цикл від землі до всього, що пов'язане з бджолою, а у нас такі місця фактично відсутні, та й елементарного "чистого" воску нереально знайти.

Якраз чистий вiск це найлегше виконати 

1 хвилину тому, Мико сказав:

И всё только из-за сумашедших требований ,которых мы НИКОГДА не сможем удовлетворить 

Саме так, Романовичу! :ay:

Тільки що, Мико сказав:

Якраз чистий вiск це найлегше виконати 

Якраз чистий віск - одне з найважчих завдань

• ромео changed the title to Органічне бджільництво
16 минут назад, Wladimir_K сказал:

Гарантії того, що мед пасічника визнають органічним, напевне рівні

Тому що в мени будуть помiчницями марсiанки :rofl:

13 минут назад, Wladimir_K сказал:

Власник "Бартніка" в 2018 р. буде мати органічну пасіку 300 сімей.

Не можна так смiшити людей на нiч 

4 минуты назад, UkrUser сказал:

Якраз чистий віск - одне з найважчих завдань

....бо нема  нормальної вощини, треба діставати вальці і всю решту для власного виробництва але не факт що свій забрус чистий.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...