Sanich Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 10 минуту назад, Wladimir_K сказал: Тон зовсім недоречний. А зауваження має певний сенс, для тих хто користується планшетом або смартфоном. Для перегляду було зручно як раніше. Вже не раз писав - там приутні ТРИ лінки до кожної теми: На отсаннє непрочитане, на першу сторінку, та на останнє повідомлення в темі. Ніби-то все що потрібно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 25 минуты назад, Sanich сказал: Вже не раз писав - там приутні ТРИ лінки до кожної теми: На отсаннє непрочитане, на першу сторінку, та на останнє повідомлення в темі. Ніби-то все що потрібно. Так мені особисто не подобалося і було незручно так як користуюсь смартфоном. Проблема вирішується дуже просто, там є настройки потоків, налаштовуємо що хочемо бачити зберігаємо у профілі і робимо його активним. І маємо те що було раніше. Система набагато гнучкіша, технології ж не стоять на місці. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир Татомир Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 Лайкнул десять раз форумчанам за поздравления, и лимит.Добавьте хоть с десяток лайков, сегодня есть необходимость. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
larson Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 52 минуты назад, Wladimir_K сказал: Так мені особисто не подобалося і було незручно так як користуюсь смартфоном. Проблема вирішується дуже просто, там є настройки потоків, налаштовуємо що хочемо бачити зберігаємо у профілі і робимо його активним. І маємо те що було раніше. Система набагато гнучкіша, технології ж не стоять на місці. допоможіть налаштувати по старому , бо зовсім не в*їду як користуватись, та що таке лінки не зрозуміло і куди їх тулити?????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 11 минуту назад, larson сказал: допоможіть налаштувати по старому , бо зовсім не в*їду як користуватись, та що таке лінки не зрозуміло і куди їх тулити?????? При нажиманні на кнопку, шукаєте Изменить это поток, далі налаштовуєте під себе, внизу вписуєте назву і зберігаєте, в кінці даний профіль активуєте клацнувши біля назви профілю галочка повинна бути зелена і користуєтеся. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 2 часа назад, Владимир Татомир сказал: Лайкнул десять раз форумчанам за поздравления, и лимит.Добавьте хоть с десяток лайков, сегодня есть необходимость. Я выбрал сегодня 35 лайков, дальше нет возможности .И за это спасибо Столько лайков не ставил ещё да и так долго не сидел на форуме ,как сегодня 4 часа назад, Паланочка сказал: правою кнопкою миші тиснем не на темі а на напис часу коли написане повідомлення "только что" "2 минуты назад" і вибираємо відкрити в новій вкладці (чи вікні) Я тисну лiвою кнопкою на час написання i зразу вiдкриваеться 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 1 января, 2016 Share Опубликовано 1 января, 2016 З Новим Роком! можливо пропустив десь, а з якого часу нараховуються "лайки" , а то я вчора трохи по-лайка, і сьогодні трохи. видає інфу: Вам разрешено изменять репутацию только 35 раз за день. Вы не можете сегодня изменять репутацию. OK Только что, СЄРЖ сказал: З Новим Роком! можливо пропустив десь, а з якого часу нараховуються "лайки" , а то я вчора трохи по-лайка, і сьогодні трохи ну сьогодні разів п"ять подякував, нарахування не з початку суток? видає інфу: Вам разрешено изменять репутацию только 35 раз за день. Вы не можете сегодня изменять репутацию. OK 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 1 января, 2016 Share Опубликовано 1 января, 2016 31 минуты назад, СЄРЖ сказал: З Новим Роком! можливо пропустив десь, а з якого часу нараховуються "лайки" , а то я вчора трохи по-лайка, і сьогодні трохи. видає інфу: Вам разрешено изменять репутацию только 35 раз за день. Вы не можете сегодня изменять репутацию. OK Вже з"явилися. на автоматі нажав і бачу є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 3 января, 2016 Share Опубликовано 3 января, 2016 Саніч, можна одне питання, коли цитірую повідомлення, то по переду викидає ще одну цитату, текст якої я можу удалити а автора не дає удалити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 января, 2016 Share Опубликовано 3 января, 2016 4 минуты назад, Пасічник 2 сказал: Саніч, можна одне питання, коли цитірую повідомлення, то по переду викидає ще одну цитату, текст якої я можу удалити а автора не дає удалити. Тобто вставляє дві цитати одразу? Якщо так, то можна після цитати стати та стерти її кнопкою BackSpace, як звичайний текст. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 4 января, 2016 Share Опубликовано 4 января, 2016 Судя по записям у всех не было форума около 3 часов. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 4 января, 2016 Share Опубликовано 4 января, 2016 13 минуты назад, aleksanderche сказал: Судя по записям у всех не было форума около 3 часов. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 января, 2016 Share Опубликовано 4 января, 2016 45 минуты назад, Sanich сказал: Взагалі, сам відключив і всім своїм знайомим рекомендую відключати будь-яке автоматичне оновлення будь-яких програм. Особливо WINDOWS! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дима Бердянск Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 Пропал аватор!Стоит зачоркнутая рамка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 8 минут назад, Дима Бердянск сказал: Пропал аватор!Стоит зачоркнутая рамка. Не тільки у Вас, обіцяють виправити, а поки побудьте без аватару. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 Ще проблема з відображенням кількості років у користувачів в яких день народження. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 32 минуты назад, Wladimir_K сказал: Ще проблема з відображенням кількості років у користувачів в яких день народження. Наприклад? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 1 минуту назад, Sanich сказал: Наприклад? В закладці Дни рождение в дужках замість років %s 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 Не проходить цитування.? Та й не відправляє відповідь? Тут відповідь пройшла. Але коли провів цитувуання свого повідомлення і захотів відправити то замість кнопки Отправить ответ стояла кнопка Сохранение? Яка не спрацьовувала. А взагалі проблема була в темі Відводки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 3 минуты назад, Маркіян сказал: Не проходить цитування.? Та й не відправляє відповідь? Тобто? Сюди ж пройшла. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 17 минуту назад, Sanich сказал: Тобто? Сюди ж пройшла. Я пояснив далі. Тепер все налагодилось. Дивно. Ще додам для пояснення ситуації. Коли зайшов на форум і зробив перше цитування то зцитувало якесь зовсім інше повідомлення. Спроби знов по новому зверненні до теми процитувати потрібне повідомлення давало такий самий невірний текст. Ну і в кінці коли спробував відправити повідомлення то воно просто пропало. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЖекаNL Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 Неотображает аватарки некоторых пользователей но это совсем не мешает общению! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 Санич , а що там з "Інструментальним осіменінням" Рутнера ? щось зясувалось ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 января, 2016 Share Опубликовано 5 января, 2016 1 час назад, JekaLyax сказал: Неотображает аватарки некоторых пользователей но это совсем не мешает общению! Шукаємо причину. Схоже, я вже її знаю. проблема були при відновленні файлів хостером... Треба перевірити. 1 час назад, Паланочка сказал: Санич , а що там з "Інструментальним осіменінням" Рутнера ? щось зясувалось ? Поки нічого. Не доходять до того руки. Прошу зачекати з вирішенням цього питання. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 Саніч, хтось заходе в мій профіль і пише за мене повідомлення, що мені робити? Такого чуда ще не було Я думаю ця не порядна людина в знала мою ел.пошту і заходе змінюючи пароль який вона бажає, через це кожен раз як я заходю на форум починаю заново набирати логін та пароль, а раніше такого не було. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.