Паланочка Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 6 минут назад, Sanich сказал: Спробуй тепер? нет , все таже ошыбка 200..... может я тебе на почту скину , а ты попробуеш загрузить ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, Паланочка сказал: нет , все таже ошыбка 200..... может я тебе на почту скину , а ты попробуеш загрузить ? давай. Треба розібратися в чому проблема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, Sanich сказал: давай. Треба розібратися в чому проблема. скинь приват почту куди скинути файл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 9 минут назад, maryasko сказал: Аналогічна проблема маю книгу матководство рутнера сам сканував якість супер не можу закинути там 130 мб скинув Саничу книгу поштою, розбереться відпишеться.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 4 минуты назад, Паланочка сказал: скинув Саничу книгу поштою, розбереться відпишеться.... Артем, я твої журнали відхилив - політика буде така, що один файл - один журнал чи книга. Архівами публікувати не будемо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 1 минуту назад, Sanich сказал: Артем, я твої журнали відхилив - політика буде така, що один файл - один журнал чи книга. Архівами публікувати не будемо. я вже зрозумів. Що там з Рутнером не виходить ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, Паланочка сказал: я вже зрозумів. Що там з Рутнером не виходить ? Та сама помилка. Схоже, щось з хостером. Буду розбиратися. Як буде результат - повідомлю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, Sanich сказал: Та сама помилка. Схоже, щось з хостером. Буду розбиратися. Як буде результат - повідомлю. добре. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 А чому вікно вставленого відео не відображається? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 16 минуту назад, ромео сказал: А чому вікно вставленого відео не відображається? Тому що розробники движка за якістю не слідкують... https://www.youtube.com/watch?v=hT4yNbFmFgA Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 13 минуты назад, Sanich сказал: Тому що розробники движка за якістю не слідкують... https://www.youtube.com/watch?v=hT4yNbFmFgA Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, ромео сказал: ? Як? Ато я вже й тікет відкрив. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 7 минут назад, Sanich сказал: ? Як? Элементарно, Ватсон! Треба не через "вставить медиа", а простим копіюванням URL-адреси і в кінці адреси тикнути пальцем на ENTER. Випадково получилось... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, ромео сказал: Элементарно, Ватсон! Треба не через "вставить медиа", а простим копіюванням URL-адреси і в кінці адреси тикнути пальцем на ENTER. Випадково получилось... Може воно й раніше так працювало. Але суть в тому, що є поломана функціональність в будь-якому випадку - нехай виправляють. Я взагалі в шоці від якості продукту. таке враження, що його ніхто не тестує. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 9 минут назад, Sanich сказал: Може воно й раніше так працювало. Але суть в тому, що є поломана функціональність в будь-якому випадку - нехай виправляють. Я взагалі в шоці від якості продукту. таке враження, що його ніхто не тестує. Трохи сировато, згоден. Але потенціал пристойний. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Подождите пока появятся категории в загрузке журналов, для каждого журнала своя, что-бы все они небыли в одной куче, потом придется переставлять... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 А де пропала опція НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 3 минуты назад, Маркіян сказал: А де пропала опція НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ ? Её заменили "Непрочитанные" 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 15 минуту назад, Мико сказал: Её заменили "Непрочитанные" А де пропала опція НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ ? Дякую. Зрозумів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 Зауваження. Немає стрінок. Тому відкриває тему з початку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 16 минуту назад, Маркіян сказал: Зауваження. Немає стрінок. Тому відкриває тему з початку. Присмотритесь внимательнее - там 3 линка. На первую, на первое непрочитанное и на последнее сообщение. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Маркіян Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 5 часов назад, Sanich сказал: Присмотритесь внимательнее - там 3 линка. На первую, на первое непрочитанное и на последнее сообщение. Прошу пардону. Все є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 7 часов назад, Маркіян сказал: А де пропала опція НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ ? Неподобається це нововведеня,раніше можна було зразу попасти на всі непрочитані повідомленя.так як заведено у усіх пасічних форумах.а тепер є тільки теми,в які треба входити в нові повідомленя + потім треба ще вибрати нову тему і останнє повідомленя,бо спочатку попадаєм на перше повідомлення в вибраній темі,хотіли як краще,а вийшло як завжди. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 9 минут назад, Ворон сказал: Неподобається це нововведеня,раніше можна було зразу попасти на всі непрочитані повідомленя.так як заведено у усіх пасічних форумах.а тепер є тільки теми,в які треба входити в нові повідомленя + потім треба ще вибрати нову тему і останнє повідомленя,бо спочатку попадаєм на перше повідомлення в вибраній темі,хотіли як краще,а вийшло як завжди. для того щоб попадати не на першу сторінку теми , а на останню з повідомленням , правою кнопкою миші тиснем не на темі а на напис часу коли написане повідомлення "только что" "2 минуты назад" і вибираємо відкрити в новій вкладці (чи вікні) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 декабря, 2015 Share Опубликовано 31 декабря, 2015 25 минуты назад, Ворон сказал: Неподобається це нововведеня,раніше можна було зразу попасти на всі непрочитані повідомленя.так як заведено у усіх пасічних форумах.а тепер є тільки теми,в які треба входити в нові повідомленя + потім треба ще вибрати нову тему і останнє повідомленя,бо спочатку попадаєм на перше повідомлення в вибраній темі,хотіли як краще,а вийшло як завжди. Тон зовсім недоречний. А зауваження має певний сенс, для тих хто користується планшетом або смартфоном. Для перегляду було зручно як раніше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.