Wladimir_K Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 В мене вийшло, зайшов через мозілу.Не виходить прикріпити ізображеніє, коли вже фото загружене пише "Возникла проблема при обработке загруженного файла. В сумме вы можете загрузить до 1,95MB. "Напевне об'єм більший 1,95 мб. зменшіть об'єм і все повинно вийти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Напевне об'єм більший 1,95 мб. зменшіть об'єм і все повинно вийти.А як це зробити, яке не загружаю, воно не загружається. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 А як це зробити, яке не загружаю, воно не загружається.В будь-якому графічному редакторі відкрийте файл і збережіть його з гіршою якістю на виході отримаєте файл менше ніж 1,95 мб. В середньому всі файл з фотоапарата більші ніж 1,95. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 В будь-якому графічному редакторі відкрийте файл і збережіть його з гіршою якістю на виході отримаєте файл менше ніж 1,95 мб. В середньому всі файл з фотоапарата більші ніж 1,95.Добре, спасибі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 В процессе! Уже хотел протестировать, а там Лого, оказывается, нужно.Вот теперь пытаюсь с этим что-то сделать.Разработка логотипа, что ли? Так в чём проблема? Возьми картинку из шапки старой версии сайта, и всего делов Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 Разработка логотипа, что ли? Так в чём проблема? Возьми картинку из шапки старой версии сайта, и всего делов Не все так просто - там нужно лого высокого разрешения. То что есть очень маленькое и не годиться, а просто растянуть - ну очень не красиво. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 Странно... Политика у них поменялась, что ли? Раньше там чуть ли не 16х16 достаточно было... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 Странно... Политика у них поменялась, что ли? Раньше там чуть ли не 16х16 достаточно было...Нові можливості вимагають кращої якості, якщо вона в старому рівна 0, то все потрібно робити заново. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 Странно... Политика у них поменялась, что ли? Раньше там чуть ли не 16х16 достаточно было...512x512 минимум... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 сентября, 2015 Share Опубликовано 14 сентября, 2015 Випадково заглянув у спам свого е-мейлу і побачив наступне повідомленняЗдравствуйте, ромео! Вы были предупреждены Sanich за комментарий, сделанный в тему, Краинские пчелы Причина:Переход на личностиСодержимое:Краинские пчелыНаказание:Выданы баллы:1, которые истекают 13.09.2016 08:04 Оцінку покаранню не даю (не маю права)Запитання: чому якимось способом (на базі форуму) не повідомлено мене про це. В особистих повідомленнях нічого нема. Я ж у спам не часто лазаю. Так і бан заробити можна, навіть не знаючи, що тебе покарано. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Випадково заглянув у спам свого е-мейлу і побачив наступне повідомленняЗдравствуйте, ромео! Вы были предупреждены Sanich за комментарий, сделанный в тему, Краинские пчелы Причина:Переход на личностиСодержимое:Краинские пчелыНаказание:Выданы баллы:1, которые истекают 13.09.2016 08:04 Оцінку покаранню не даю (не маю права)Запитання: чому якимось способом (на базі форуму) не повідомлено мене про це. В особистих повідомленнях нічого нема. Я ж у спам не часто лазаю. Так і бан заробити можна, навіть не знаючи, що тебе покарано. Коли видається попередження, то в "Уведомления" - це там де дзвоник додається нове. Дзвоник має червоний значок із кількістю непрочитаних "уведомлений". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Коли видається попередження, то в "Уведомления" - це там де дзвоник додається нове. Дзвоник має червоний значок із кількістю непрочитаних "уведомлений". Користуюсь, але, НЕ було, їй Богу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Користуюсь, але, НЕ було, їй БогуЯ щойно перевіряв - є. Можливо їх було багато нових і ви не помітили їх серед інших. Користуюсь, але, НЕ було, їй БогуНажміть на дзвонику та виберіть внизу "ВСе уведомления". Там повинно бути оповіщення про видане попередження. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Користуюсь, але, НЕ було, їй БогуУ меня так же не было никакого в звоночке сообщения, что я не сильно правильно пишу А бал поощрения заметил от скуки лазая в своем профиле Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 У меня так же не было никакого в звоночке сообщения, что я не сильно правильно пишу А бал поощрения заметил от скуки лазая в своем профиле Користуюсь, але, НЕ було, їй БогуПеревірив на тестовому аккаунті - дійсно нема... Розбираюся. Вибачаюся і дякую за інформацію. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Перевірив на тестовому аккаунті - дійсно нема... Розбираюся. Вибачаюся і дякую за інформацію. Може, на правах, так би мовити, недосконалості системи і збою в її роботі, і першопроходцю і т.д. і т.п. ... , якусь амністію, типу списання заборгованості, як зовнішній борг України? А взагалі треба було б організувати окрему тему з описом системи штрафних балів. Чи така існує? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Може, на правах, так би мовити, недосконалості системи і збою в її роботі, і першопроходцю і т.д. і т.п. ... , якусь амністію, типу списання заборгованості, як зовнішній борг України? А мне амнистия не светит, мне пожизненныйМожет когданебудь на какой нибудь праздник и будет послабление Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Може, на правах, так би мовити, недосконалості системи і збою в її роботі, і першопроходцю і т.д. і т.п. ... , якусь амністію, типу списання заборгованості, як зовнішній борг України? А взагалі треба було б організувати окрему тему з описом системи штрафних балів. Чи така існує?Ну, не першопроходець. Деякі вже й бана встигли отримати за сумою попереджень на 2 дні, але хай буде так. За "покаяння" Чіткої системи поки немає - в розробці. Єдине, що є, то це покарання на 2 дні бану при наборі 5 баллів попереджень. Коли все буде готово - опублікуємо. А мне амнистия не светит, мне пожизненныйМожет когданебудь на какой нибудь праздник и будет послабление Відминив і вам і іншим потрібно відмінити пожиттєві бали. Прийнято рішення, що бали попередження мають срок дії - 1 рік. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Відминив і вам і іншим потрібно відмінити пожиттєві бали. Прийнято рішення, що бали попередження мають срок дії - 1 рік. Урааа!!!!На волю с чистой совестью. Все с чистого листа___ " Сегодня вы меня не пачкайте, сегодня пьянка мне до лампочки, сегодня штрав мне отменяется (пожизненный)" Почти по Высоцкому.Саныч спасибо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 15 сентября, 2015 Share Опубликовано 15 сентября, 2015 Деякі вже й бана встигли отримати за сумою попереджень на 2 дні,Чіткої системи поки немає - в розробці. Єдине, що є, то це покарання на 2 дні бану при наборі 5 баллів попереджень. Коли все буде готово - опублікуємо. Так как я это уже протестил на себе. Первый раз два дня не можешь зайти на форум, потом ещё дней пять не можешь отправлять сообщения. Второй раз просто не можешь зайти на форум два дня. Відминив і вам і іншим потрібно відмінити пожиттєві бали. Прийнято рішення, що бали попередження мають срок дії - 1 рік. Шкода не має пожиттєвих банів, а балли то таке... нас цим не налякаєш. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PDD Опубликовано 16 сентября, 2015 Share Опубликовано 16 сентября, 2015 После перехода в Гугл ( вместо Оперы) по совету Sanich, все стало на свои места.Новый формат очень понравился удобством пользования.Еще не все освоил. Надеюсь найти еще много приятных моментов. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Поперше потрібно мати 6-8, По друге, а хто буде рвати волося на голові ради 1маткиОдин из коллег по ИОМ ещё летом говорил, что 1 мм капилляра не соответствует 1мкл объёма. Для внесения ясности в этот вопрос мной был приобретён микрошприц на 10мкл. В результате небольшой лабораторной работки было выяснено, что восемь точных микролитров занимают 8,5 мм столба капилляра в цилиндрической его части. Думаю, это не особо принципиальная разница, но знать о ней не вредно.Если кому нужен микрошприц - отпродам по демпинговой ценеКто с практиков Украинского ИО в следующем сезоне сможет оплодотворить матку трутнями выращенным от 6 - 8 маток сестер? И приблизительная стоимость такой матки ? В цитувані дурдом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Пахомич Не пишить своi повiдомлення в чужих цитатах, а то треба буде рвати волося на голові щоб прочитати 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Пахомич Не пишить своi повiдомлення в чужих цитатах, а то треба буде рвати волося на голові щоб прочитати А причім тут я . Тому і говорю дурдом.Як може бути моє висловлювання , а потім цитата. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Нi зверху А причім тут я .Навiть тут не треба писати Тому і говорю дурдом.Як може бути моє висловлювання , а потім цитата.Не всерединi цитати Пишить пiд цитатою i Дурдому не буде 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.