Перейти к содержанию

Продам дочок від B73(ap)- колір замші

Рекомендуемые сообщения

Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті.

Більшість із відомих мені матководів надають перевагу Новій Пошті. Швидко і надійно. :IMHO1:

Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті.

Більшість із відомих мені матководів надають перевагу Новій Пошті. Швидко і надійно. :IMHO1:
Sanich, заходив ще раніше у себе аж на три відділення НП, цікавився пересилкою маток. Лише на одному сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Звідси й постало таке питання. Ну приїду після 5 квітня, ще спробую уточнити, бо НП дійсно це робить швидко.

сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там.
Ви як дитятко маленьке :umora: А для чого говорити що Ви там пересилаєте - скажіть вироби з пластмаси (кліточка з маткою). Не бачу тут взагалі ніякої проблеми. :dntknw: P.S. Якщо у Вас буде перевиробництво маток - завжди готовий прийняти матку в подарунок ;)

сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там.
Ви як дитятко маленьке :umora: А для чого говорити що Ви там пересилаєте - скажіть вироби з пластмаси (кліточка з маткою). Не бачу тут взагалі ніякої проблеми. :dntknw: P.S. Якщо у Вас буде перевиробництво маток - завжди готовий прийняти матку в подарунок ;)
:umora: Дякую за підказку! Домовились! :az:

Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас.
А чому не пишите,що Ви перший на черзі!
ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки.
Я поки не планував виводити дочок від вашоі матки,але я вважав , що черга повина складатись від дати замовлення, але якщо вишлите раніше буде більше можливостей перевірити іх в роботі.Оплату можу провести після отримання номеру рахунку. Маток зможу забрати з рейсового автобусу в м.Умань. При Вашому приізді ще додатково зателефоную.

Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас.
А чому не пишите,що Ви перший на черзі!
ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки.
Я поки не планував виводити дочок від вашоі матки,але я вважав , що черга повина складатись від дати замовлення, але якщо вишлите раніше буде більше можливостей перевірити іх в роботі.Оплату можу провести після отримання номеру рахунку. Маток зможу забрати з рейсового автобусу в м.Умань. При Вашому приізді ще додатково зателефоную.
Відповів у приват.

Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє.

Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. :hi:

Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. :hi:
noviyya, Дякую!Дуже вчасно. Вже взяв на озброєння!

Sanich, заходив ще раніше у себе аж на три відділення НП, цікавився пересилкою маток. Лише на одному сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Звідси й постало таке питання. Ну приїду після 5 квітня, ще спробую уточнити, бо НП дійсно це робить швидко.
В прошлом году из пяти маток доехало три новой почтой,делайте выводы.

Матки живой тововар,когда получал Укрпоштой, в выходной поштарка позвонила вышла на работу и выдала посылку.Может сознательная попалась.

Матки живой тововар,когда получал Укрпоштой, в выходной поштарка позвонила вышла на работу и выдала посылку.Может сознательная попалась.
Ок.Значить просто повезло. І таке буває, хоч і рідко !

мені годів три назад на день незалежності привезли з районного відділення маток прям додому(25км),тільки попросили в подальшому розраховував шоб на вихідні не приходили

Везіння тут не причому. Мені того року мали прийти матки від Юри Теплова. Зайшов на пошту, кажу так і так - мають прийти на моє ім'я бджолині матки, прохання передзвонити - і залишив свої номери мобільного телефона. Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде :IMHO1: В зв'язку з подорожчанням послуг Нової Пошти, все більше користуюсь послугами УкрПошти - такий час, мусимо рахувати кожну копійку.

А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде opr06K9M.gif

Ось і рішення з доставкою.

А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде opr06K9M.gif

Ось і рішення з доставкою.
sunflower, Бджолопотам,tigrek, Дякую за суттєві поради!

ДобровоЛ, дуже не раджу користатися у цій справі послугами Укрпошти....

На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці.

На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці.
2 роки назад мій знайомий з 5 яких відправили через Укрпошту отримав лише 1 живу. Колись посилку в Укрпошті отримував місяць, напевне все залежить від працівників конкретного відділення.

Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буд

Бджолопотам, не думав, що ви будете закликати до корупції. ;)
ДобровоЛ, дуже не раджу користатися у цій справі послугами Укрпошти....

На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці

2 професійник матковода і 2 діаметральних твердження. :dntknw:

В прошлом году из пяти маток доехало три новой почтой,делайте выводы.

Можливо, запакували невдало? Що мені подобається в НП так це гарантована доставка 2 робочих дні посилики з будь-якого куточка України. Не пам"ятаю, щоб довше йшли. А з Києва - завжди 1 день, тому що у них логістика так побудована - 1 день посилка їде в Київ, а 2-й до вашого міста.

Дочинец, згоден є Вами. За всі ці роки ні разу Укрпошта не підвела мене з матками. Навіть з Кр. Поляни колись доходили в нормальному стані. А от Нічний Експрес п"ять пакетів загробив торік. Буду надавати перевагу тим доставщикам, на які вкажуть замовники. Бо в кожному випадку є свої ньюанси.

Три года пользуюсь услугами " Ночного Экспресса" -не единого сбоя!!! Доставка за сутки,максимум двое.

Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде

"корупція" - це не вірне в даному випадку слово. Працівники не зобов'язанні мені дзвонити. А вони дзвонять з власного мобільного тому це акт заохочення від результатів якого виграють обидві сторони :ae: Я в себе так не робив, бо працівники мене досить добре знають, але іншим як варіант раджу :hi:

Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде

"корупція" - це не вірне в даному випадку слово. Працівники не зобов'язанні мені дзвонити. А вони дзвонять з власного мобільного тому це акт заохочення від результатів якого виграють обидві сторони :ae: Я в себе так не робив, бо працівники мене досить добре знають, але іншим як варіант раджу :hi:
Це і є корупція - спонукання співробітника пошти використовувати службове становище для власного збагачення. В теорії, співробітник пошти повинен займатися своєю роботою, виконувати службові обов"язки. Ви ж його пропонуєте "підсадити" на медову голку. :) А наступного разу він спеціально затримає посилку вам чи сусіду, бо меду ж ви ще не піднесли. ;) Не так все просто, як здається на перший погляд. :)

Це і є корупція - спонукання співробітника пошти використовувати службове становище для власного збагачення. В теорії, співробітник пошти повинен займатися своєю роботою, виконувати службові обов"язки. Ви ж його пропонуєте "підсадити" на медову голку. :) А наступного разу він спеціально затримає посилку вам чи сусіду, бо меду ж ви ще не піднесли. ;) Не так все просто, як здається на перший погляд. :)
Або навпаки, хутчіше сповістить пасічника... памятаючи доброту іншого.. баночка меду це не "збагачення", а солодке "спасибі". :IMHO1:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...