Sanich Опубликовано 27 марта, 2015 Share Опубликовано 27 марта, 2015 Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті. ← Більшість із відомих мені матководів надають перевагу Новій Пошті. Швидко і надійно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 27 марта, 2015 Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті. ? Більшість із відомих мені матководів надають перевагу Новій Пошті. Швидко і надійно. Sanich, заходив ще раніше у себе аж на три відділення НП, цікавився пересилкою маток. Лише на одному сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Звідси й постало таке питання. Ну приїду після 5 квітня, ще спробую уточнити, бо НП дійсно це робить швидко. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 марта, 2015 Share Опубликовано 27 марта, 2015 сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Ви як дитятко маленьке А для чого говорити що Ви там пересилаєте - скажіть вироби з пластмаси (кліточка з маткою). Не бачу тут взагалі ніякої проблеми. P.S. Якщо у Вас буде перевиробництво маток - завжди готовий прийняти матку в подарунок Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 27 марта, 2015 сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Ви як дитятко маленьке А для чого говорити що Ви там пересилаєте - скажіть вироби з пластмаси (кліточка з маткою). Не бачу тут взагалі ніякої проблеми. P.S. Якщо у Вас буде перевиробництво маток - завжди готовий прийняти матку в подарунок Дякую за підказку! Домовились! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ВадимЛ. Опубликовано 27 марта, 2015 Share Опубликовано 27 марта, 2015 Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас. А чому не пишите,що Ви перший на черзі! ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки. Я поки не планував виводити дочок від вашоі матки,але я вважав , що черга повина складатись від дати замовлення, але якщо вишлите раніше буде більше можливостей перевірити іх в роботі.Оплату можу провести після отримання номеру рахунку. Маток зможу забрати з рейсового автобусу в м.Умань. При Вашому приізді ще додатково зателефоную. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 28 марта, 2015 Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас. А чому не пишите,що Ви перший на черзі! ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки. Я поки не планував виводити дочок від вашоі матки,але я вважав , що черга повина складатись від дати замовлення, але якщо вишлите раніше буде більше можливостей перевірити іх в роботі.Оплату можу провести після отримання номеру рахунку. Маток зможу забрати з рейсового автобусу в м.Умань. При Вашому приізді ще додатково зателефоную. Відповів у приват. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Виталик К. Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє. ? Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 28 марта, 2015 Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє. ? Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. noviyya, Дякую!Дуже вчасно. Вже взяв на озброєння! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті. ? Більшість із відомих мені матководів надають перевагу Новій Пошті. Швидко і надійно. Sanich, заходив ще раніше у себе аж на три відділення НП, цікавився пересилкою маток. Лише на одному сказали,що перешлють, але коли не знатимуть, що там. Звідси й постало таке питання. Ну приїду після 5 квітня, ще спробую уточнити, бо НП дійсно це робить швидко. В прошлом году из пяти маток доехало три новой почтой,делайте выводы. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє. ? Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. Матки живой тововар,когда получал Укрпоштой, в выходной поштарка позвонила вышла на работу и выдала посылку.Может сознательная попалась. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 28 марта, 2015 Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє. ? Такая услуга на Укрпочте уже есть! Просто отправитель должен обязательно попросить об этом. Испытал на себе, наш форумчанин пересылал мне книги и заказал услугу ""СМС-оповещения получателю", и мне пришло СМС, как с Новой почты. Правда не знаю, услуга платная или бесплатная, уточняйте в отделении. Матки живой тововар,когда получал Укрпоштой, в выходной поштарка позвонила вышла на работу и выдала посылку.Может сознательная попалась. Ок.Значить просто повезло. І таке буває, хоч і рідко ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tigrek Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 Ок.Значить просто повезло. І таке буває, хоч і рідко ! мені годів три назад на день незалежності привезли з районного відділення маток прям додому(25км),тільки попросили в подальшому розраховував шоб на вихідні не приходили Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 Матки живой тововар,когда получал Укрпоштой, в выходной поштарка позвонила вышла на работу и выдала посылку.Может сознательная попалась. Ок.Значить просто повезло. І таке буває, хоч і рідко ! Везіння тут не причому. Мені того року мали прийти матки від Юри Теплова. Зайшов на пошту, кажу так і так - мають прийти на моє ім'я бджолині матки, прохання передзвонити - і залишив свої номери мобільного телефона. Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде В зв'язку з подорожчанням послуг Нової Пошти, все більше користуюсь послугами УкрПошти - такий час, мусимо рахувати кожну копійку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 28 марта, 2015 Share Опубликовано 28 марта, 2015 А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде opr06K9M.gif ? Ось і рішення з доставкою. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 28 марта, 2015 А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде opr06K9M.gif ? Ось і рішення з доставкою. sunflower, Бджолопотам,tigrek, Дякую за суттєві поради! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 ДобровоЛ, дуже не раджу користатися у цій справі послугами Укрпошти.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці. 2 роки назад мій знайомий з 5 яких відправили через Укрпошту отримав лише 1 живу. Колись посилку в Укрпошті отримував місяць, напевне все залежить від працівників конкретного відділення. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буд ← Бджолопотам, не думав, що ви будете закликати до корупції. ДобровоЛ, дуже не раджу користатися у цій справі послугами Укрпошти.... ← На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці ← 2 професійник матковода і 2 діаметральних твердження. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 В прошлом году из пяти маток доехало три новой почтой,делайте выводы. ← Можливо, запакували невдало? Що мені подобається в НП так це гарантована доставка 2 робочих дні посилики з будь-якого куточка України. Не пам"ятаю, щоб довше йшли. А з Києва - завжди 1 день, тому що у них логістика так побудована - 1 день посилка їде в Київ, а 2-й до вашого міста. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 марта, 2015 Автор Share Опубликовано 29 марта, 2015 На даний час кращого перевізника для маток як Укрпошта нема.Практично 100% збереження маток при пересилці. Дочинец, згоден є Вами. За всі ці роки ні разу Укрпошта не підвела мене з матками. Навіть з Кр. Поляни колись доходили в нормальному стані. А от Нічний Експрес п"ять пакетів загробив торік. Буду надавати перевагу тим доставщикам, на які вкажуть замовники. Бо в кожному випадку є свої ньюанси. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kudla14 Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 Три года пользуюсь услугами " Ночного Экспресса" -не единого сбоя!!! Доставка за сутки,максимум двое. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде ? Бджолопотам, не думав, що ви будете закликати до корупції. "корупція" - це не вірне в даному випадку слово. Працівники не зобов'язанні мені дзвонити. А вони дзвонять з власного мобільного тому це акт заохочення від результатів якого виграють обидві сторони Я в себе так не робив, бо працівники мене досить добре знають, але іншим як варіант раджу Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 марта, 2015 Share Опубликовано 29 марта, 2015 Як тільки матки прийшли, мені відразу передзвонили. А Ви тим жіночкам дайте літру-другу меду (в них є обід і вони полюбляють чаювати) - то питань з вчасним інформуванням ніколи не буде ← Бджолопотам, не думав, що ви будете закликати до корупції. "корупція" - це не вірне в даному випадку слово. Працівники не зобов'язанні мені дзвонити. А вони дзвонять з власного мобільного тому це акт заохочення від результатів якого виграють обидві сторони Я в себе так не робив, бо працівники мене досить добре знають, але іншим як варіант раджу Це і є корупція - спонукання співробітника пошти використовувати службове становище для власного збагачення. В теорії, співробітник пошти повинен займатися своєю роботою, виконувати службові обов"язки. Ви ж його пропонуєте "підсадити" на медову голку. А наступного разу він спеціально затримає посилку вам чи сусіду, бо меду ж ви ще не піднесли. Не так все просто, як здається на перший погляд. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
alexales Опубликовано 30 марта, 2015 Share Опубликовано 30 марта, 2015 Це і є корупція - спонукання співробітника пошти використовувати службове становище для власного збагачення. В теорії, співробітник пошти повинен займатися своєю роботою, виконувати службові обов"язки. Ви ж його пропонуєте "підсадити" на медову голку. А наступного разу він спеціально затримає посилку вам чи сусіду, бо меду ж ви ще не піднесли. Не так все просто, як здається на перший погляд. Або навпаки, хутчіше сповістить пасічника... памятаючи доброту іншого.. баночка меду це не "збагачення", а солодке "спасибі". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.