ромео Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Останнім часом щирокого розповсюдження набувають органічні біопрепарати різного напрямку. Тож думаю можливо виникають різні питання. От у мене назріває питання із вигрібною ямою. Машина для викачки - нереально. А зараз уйма реклам із різними препаратами для очищення. І всі хвалять тільки своє. Тож, можливо, хтось уже використовує. Хотілося б почути відповідь на питання: Чи дійсно працює? Яка марка краща? Чи є якісь інші нюанси. Дякую Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Останнім часом щирокого розповсюдження набувають органічні біопрепарати різного напрямку. Тож думаю можливо виникають різні питання. От у мене назріває питання із вигрібною ямою. Машина для викачки - нереально. А зараз уйма реклам із різними препаратами для очищення. І всі хвалять тільки своє. Тож, можливо, хтось уже використовує. Хотілося б почути відповідь на питання: Чи дійсно працює? Яка марка краща? Чи є якісь інші нюанси. Дякую Работают в простом туалете, а в выгребной яме нужна куча доп.условий!! Например не применение химии при мойке себя и посуды и т.д. она убивает микроорганизмы. Уважно читайте метод применения!! Заказываю машину раз в год, хотел попробывать тоже применить, но не получилось, считаю из-за не придерживания женой правил мойки посуды только био средствами!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Работают в простом туалете, а в выгребной яме нужна куча доп.условий!! Например не применение химии при мойке себя и посуды и т.д. она убивает микроорганизмы. Уважно читайте метод применения!! Заказываю машину раз в год, хотел попробывать тоже применить, но не получилось, считаю из-за не придерживания женой правил мойки посуды только био средствами!! Саме цей момент і найбільше турбує. Пральні порошки, "утёнки", шампуні і все таке... Хоча на деяких пишуть, що застосування побутової хімії не перешкода. Аби тільки без хлору Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Работают в простом туалете, а в выгребной яме нужна куча доп.условий!! Например не применение химии при мойке себя и посуды и т.д. она убивает микроорганизмы. Уважно читайте метод применения!! Заказываю машину раз в год, хотел попробывать тоже применить, но не получилось, считаю из-за не придерживания женой правил мойки посуды только био средствами!! ....... Аби тільки без хлору Я дал жене задание изучить составы и примерно составить для себя перечень используемых средств.... Наверное не доработала С соседом договорились, сначала он покупает и заливает в две ямы, а повторную добавку через две недели я..... но так как видимого размножения и какого либо прогресса мы не увидели, пришлось наехать на наших жен и пока отставить все до лучших времен!! Покупали по 280грн. что-то импортное, не помню названия!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 и какого либо прогресса мы не увидели ? в мене та ж історія Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Покупали по 280грн. что-то импортное, не помню названия!! Известно, что пепси-кола имеет фермент пепсин, который "съедает" колбасу за ночь, эт я к тому, что мона и нуна испытать на маленькой какушке то БИО-препарат, если съест то не панапрасну потрачены 280 грн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Покупали по 280грн. что-то импортное, не помню названия!! Известно, что пепси-кола имеет фермент пепсин, который "съедает" колбасу за ночь, эт я к тому, что мона и нуна испытать на маленькой какушке то БИО-препарат, если съест то не панапрасну потрачены 280 грн. Якби тільки какушки. А так левову частку наповнення дає пралька та душ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Я два роки використовую для компостування листя, трави, кухонних відходів препарат "Джерело" - пачка останній раз коштувала біля 40 грн - то на два кубометра компосту. Зазвичай навесні розбираю компостну купу. Верх свіжий відкидаю набік, а решту пересіюю через сітку і під дерева та кущі як мульчу використовую. Те що не перегнило (виноградна лоза, кукурудзяні качани, гілочки та інше) іде на низ, хай гниє далі, і закидаю те що було зверху. Потім проливаю біопрепаратом і все. Весна-літо всі відходи що йдуть на купу - перегнивають дуже швидко. реально зменшення об'єму спостерігається в 4-5 разів. Восени компост пересіюю ще раз, але вже не даю препарат - взимку промерзає купа і бактерії не працюють Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Якби тільки какушки. А так левову частку наповнення дає пралька та душ. ? А почему-бы не купить насос за 1000 грн? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Я дал жене задание изучить составы и примерно составить для себя перечень используемых средств.... ? А я записав свою жінку в Amway - вся "хімія" - натуральна. миючими засобами навіть квіти у вазонах підживлюються Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Покупали по 280грн. что-то импортное, не помню названия!! Известно, что пепси-кола имеет фермент пепсин, который "съедает" колбасу за ночь, эт я к тому, что мона и нуна испытать на маленькой какушке то БИО-препарат, если съест то не панапрасну потрачены 280 грн. Якби тільки какушки. А так левову частку наповнення дає пралька та душ. Так підтверджую, пралька за єдин раз,90 літрів води викидає.Не розібрався чи то тільки в мене така,але с цим щось треба придумать. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Я дал жене задание изучить составы и примерно составить для себя перечень используемых средств.... ? А я записав свою жінку в Amway - вся "хімія" - натуральна. миючими засобами навіть квіти у вазонах підживлюються Перепрошую, а що воно таке?І де його знайти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 А почему-бы не купить насос за 1000 грн? ? Да потому что олвийс не проскочит забьет.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Якби тільки какушки. А так левову частку наповнення дає пралька та душ. ? А почему-бы не купить насос за 1000 грн? Поблизу ділянка полуниці. Малина. Город. Садок. Вилити такий "коктейльчик", розміром в 1-1,5 т треба мати немалу площу, бо розтечеться. Навіть на городі після уборки врожаю, що буде в грунті наступного року? Хіба що сусідам попід огорожу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Хіба що сусідам попід огорожу ? У меня стоит насос... Под деревья спокойно шлангом поливаю и всё. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Хіба що сусідам попід огорожу ? У меня стоит насос... Под деревья спокойно шлангом поливаю и всё. Який? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolokol Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Хіба що сусідам попід огорожу ? У меня стоит насос... Под деревья спокойно шлангом поливаю и всё. Який? любой фикальный насос справиться с этой задачей (именно фикальный он с ножами, а не насос для грязной воды) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 любой фикальный насос справиться с этой задачей ? Навіщо фекальний і багато зіпсованої води. Зробити в будинку туалет типу вуличного, але люк для вибирання облаштувати ззовні біля будинку. Воду з домішками миючих засобів зливаю по трубі до ями біля вулиці, де ростуть лише декоративні медоноси, тому шкоди для здоров'я ніякої. За майже 30 років яму жодного разу не відкачував, хоча грунт суглинок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wari2011 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Я на своем огороде использовал только этот биофунгицид https://agrozahyst.com.ua/fitodoktor-biofungitsid . Результат меня устроил и цена тоже. Слышал еще о биоинсектицидах, но их не пробовал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts