Перейти к содержанию

Рыболовная

Miracle

Рекомендуемые сообщения

19 годин тому, Mihail-ves сказав:

А щоб не сидіти без діла запустив нову справу,

То то Ваші?

5 годин тому, ded50 сказав:

788020168_.thumb.png.1111289e20f63fc557d50e6a93baa866.png

4 години тому, gardener сказав:

То то Ваші?

Ще ні, таку форму бачив під силікон, але туди піде дуже багато силікону. Я працюю до 3 дюймів.

• 3 weeks later...

Ось тут би клювало і на пальці..)) 

• 3 months later...

Був сьогодні на риболовлі  - спінінгом на судоходному каналі щуку ловив.

Є результат і досить пристойний !:ay:

А це мій нідерландський трофей сьогодні - 3 кг без 50 грамів. Фото у мене якісне, я не про сюжет, а технічний бік справи.. Ну, а так закачує...

зображення_viber_2024-02-27_16-06-17-488.jpg

• 5 months later...
7 часов назад, ДобровоЛ сказал:

бджіл тут не маю. То терпимо. Зате ходжу на рибалку.:dntknw:

Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне...

14 годин тому, Blum сказав:

Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне...

@Blum - 45 євро на рік. Дає право ловити вдень двома вудками чи фідерами або ж спінінгом. Але обмеження на розмір і вид риб існує. Біля мене в каналі , приміром, щуку ловити можна, але так щоб не травмувати й випустити потім. У травні-червні заборона на черв"яки і їх імітацію. Заборонено й живі живці і т.п. Словом - СПОРТИВНА РИБАЛКА ! :dntknw::umora:

Я тут в Алміре, NL вже більше півтора десятка лящів понад 2 й 3 і більше кг зловив за 4 місяці і дві щуки. Більша була 3,250 - ото на фото. Зломила спінінг. Залишив її щелепу на згадку. А лящі тут як монстри. Фото вживу. Фотожопією вже давно не займаюся.:dntknw:

зображення_viber_2024-03-21_10-00-06-424.jpg

зображення_viber_2024-02-27_16-06-17-710.jpg

• 3 weeks later...
31.08.2024 в 00:37, koste сказав:

Любой ящик ,главное прополисный холстик и пол дела готово . Главное что бы своя семья была обеспечена мёдом .:)

Починить подсак нельзя ? Я видел самодельные такие классные ,что куда им до магазинных . Нужно себе доделать подсак . Сплёл глубиной 1,5м ну что бы щука помесщалась . Один недостаток у них что крючок попадает в капронку .:( Главное что есть багор ,но им не пользуюсь .

Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати...:dntknw:

30 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати...:dntknw:

Это если на землю класть . А в воде зачем ?

12 годин тому, koste сказав:

Это если на землю класть . А в воде зачем ?

Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце  не для  публічних виступів.

А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... :dntknw:

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце  не для  публічних виступів.

А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... :dntknw:

Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . 

В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам .

12 годин тому, koste сказав:

В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам .

Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . 

В 02.09.2024 в 22:41, ДобровоЛ сказал:

Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . 

Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью .:ay:

23 години тому, koste сказав:

Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью .:ay:

Дякую, @koste.

Та для мене те наймення пока - то ще вища математика... :umora::wave: 

• 3 months later...
02.09.2024 в 09:14, koste сказав:

Так, ви праві. Ловив у Нідерландах у місці, де можна забирати щуку. Всього години півтори . 

І ось результат - щука вчора 5кг 710 гр. Віддав подрузі дочки. Ото її син з нею.У них показало вагу на 400 гр меншу. Просто крокодилище!

Правда на це місце вже заход був вдруге - перед цим випробовував пару днів до цього ,

в Україні подарований мені 17 років тому телескопічний спінінг.Довго я його возив із собою. А це прикупив

в Україні дешевеньку катушку і пішов пробувати. Та не взяв підсаку, хоч вже й нову придбав. І вчепилася щука десь за сьомим закиданням. Але пока я її тягнув до місця , де можна було б витягнути на берег - зійшла. Прикинув, що вона десь на 4 кг. А як виявилося тепер - ото її вага. Бо навіть губа була свіжо відірвана. Спробую фото виставити. Але великий розмір його, а у мене немає тут фотошопа. Може й не стане. А фото зі мною великих розмірів - не стало.

зображення_viber_2024-12-08_20-05-31-934.jpg

зображення_viber_2024-12-08_20-02-13-718.jpg

• 1 month later...

Сьогодні о 12.50 клюнула  щука 2 800 .

Зловив.

02.09.2024 в 09:14, koste сказав:

Всяко буває .От сьогодні на воблер не клювала. Бачив бульки із дна то там, то тут. По них і цілив. 

А на вертушку клюнула за третім разом. А відео бачив - з Київщини мабуть. Схоже було. що то чи не Трубіж або Ірпінь. Жіночка ловила і випускала щук, з десяток вона підняла їх... Так що й у нас вони є. Тільки місця знати потрібно.:IMHO:

26 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Всяко буває .От сьогодні на воблер не клювала. Бачив бульки із дна то там, то тут. По них і цілив. 

А на вертушку клюнула за третім разом. А відео бачив - з Київщини мабуть. Схоже було. що то чи не Трубіж або Ірпінь. Жіночка ловила і випускала щук, з десяток вона підняла їх... Так що й у нас вони є. Тільки місця знати потрібно.:IMHO:

Вообще считается что щука хорошо весной ловить именно на вертушки ,бывает что  и воблеры тоже . Ну и джиг спининг ... 

Ну и своя вертука одна из лучших. 

11 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Сьогодні о 12.50 клюнула  щука 2 800 .

Зловив.

А фото звіт? :umora:

11 годин тому, Ворон сказав:

А фото звіт? :umora:

Та є фото, але такого об"єму, що не влазить. А Фотошоп мій в Україні. Тут його придбати - то нереально дорого. 

Але ще одну сьогодні приговорив - 2 500, вірніше - одного - виявився "хлопчик".:ay:

22 години тому, koste сказав:

Вообще считается что щука хорошо весной ловить именно на вертушки ,бывает что  и воблеры тоже . Ну и джиг спининг ... 

Ну и своя вертука одна из лучших. 

Це правда. Сьогодні, я вже повідомляв, ще одну приговорив - на 2 500  гр. І теж на туж поджогану вертушку. 

Воблерів потроху позбуваюся - то в очереті, а то десь на щось натраляє у воді. А вертушка не дорога й уловиста теж...:ay:

36 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Це правда. Сьогодні, я вже повідомляв, ще одну приговорив - 2 500  гр. І теж на ту ж поджогану вертушку. 

Воблерів потроху позбуваюся - то в очереті, а то десь на щось натраляє у воді. А вертушка не дорога й уловиста теж...:ay:

Из магазинных нравится блу фокс  .   Но размер четыре или пять .:hmm: Из расцветок ,также расцветка серебро ,кислотник . Clipped_image_20250201_201057.thumb.png.d973036dec6549153dbf9473acbff30b.png

С лодки нужно ловить ,что бы на корчах не оставлять . Ловля на воблеры более интеллектуальная.  Нужно подбирать воблер к условиям ловли ,плюс понимать чем питается хищная рыба в нужном водоёме . А тогда приобретать воблеры .:IMHO:

43 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Але ще одну сьогодні приговорив - 2 500, вірніше - одного - виявився "хлопчик".:ay:

То там прям эльдорадо . Самец всегда меньше самки . Так что ещё "дівчинка "там ще є. :umora:

20 хвилин тому, koste сказав:

То там прям эльдорадо . Самец всегда меньше самки . Так что ещё "дівчинка "там ще є. :umora:

Так воно і є ! А вона ж перед цим, видно, й була вчора - 2 800 гр. А тут , в Нідерландах такі лапті... Я ж повідомляв, що десь з місяць тому трофейну - 5 700 зловив. В Україні більше одного коропа 1 200 гр. я ніколи й не ловив за все життя ... А тут точно - рибне Ельдорадо ! Тільки деякі риби потрібно випускати. А на білий амур тут повна заборона. А я їх стайки кілька разів помічав у каналах. Був би дозвіл - спробував би. Та тут такі штрафи, що нам би довелося не один рік за ті амури заробляти... :ah: Але ж про корупцію тут ніхто й не чув... От би й у нас отак.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...