Jump to content

Рыболовная

Miracle
 Share

Recommended Posts

19 годин тому, Mihail-ves сказав:

А щоб не сидіти без діла запустив нову справу,

То то Ваші?

5 годин тому, ded50 сказав:

788020168_.thumb.png.1111289e20f63fc557d50e6a93baa866.png

• Like 1
  • Haha 3

4 години тому, gardener сказав:

То то Ваші?

Ще ні, таку форму бачив під силікон, але туди піде дуже багато силікону. Я працюю до 3 дюймів.

• Like 3

• 3 weeks later...

Ось тут би клювало і на пальці..)) 

• Like 1

• 3 months later...

Був сьогодні на риболовлі  - спінінгом на судоходному каналі щуку ловив.

Є результат і досить пристойний !:ay:

А це мій нідерландський трофей сьогодні - 3 кг без 50 грамів. Фото у мене якісне, я не про сюжет, а технічний бік справи.. Ну, а так закачує...

зображення_viber_2024-02-27_16-06-17-488.jpg

• Like 5

• 5 months later...
7 часов назад, ДобровоЛ сказал:

бджіл тут не маю. То терпимо. Зате ходжу на рибалку.:dntknw:

Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне...

• Like 3

14 годин тому, Blum сказав:

Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне...

@Blum - 45 євро на рік. Дає право ловити вдень двома вудками чи фідерами або ж спінінгом. Але обмеження на розмір і вид риб існує. Біля мене в каналі , приміром, щуку ловити можна, але так щоб не травмувати й випустити потім. У травні-червні заборона на черв"яки і їх імітацію. Заборонено й живі живці і т.п. Словом - СПОРТИВНА РИБАЛКА ! :dntknw::umora:

• Like 1

Я тут в Алміре, NL вже більше півтора десятка лящів понад 2 й 3 і більше кг зловив за 4 місяці і дві щуки. Більша була 3,250 - ото на фото. Зломила спінінг. Залишив її щелепу на згадку. А лящі тут як монстри. Фото вживу. Фотожопією вже давно не займаюся.:dntknw:

зображення_viber_2024-03-21_10-00-06-424.jpg

зображення_viber_2024-02-27_16-06-17-710.jpg

• Like 7

• 3 weeks later...
31.08.2024 в 00:37, koste сказав:

Любой ящик ,главное прополисный холстик и пол дела готово . Главное что бы своя семья была обеспечена мёдом .:)

Починить подсак нельзя ? Я видел самодельные такие классные ,что куда им до магазинных . Нужно себе доделать подсак . Сплёл глубиной 1,5м ну что бы щука помесщалась . Один недостаток у них что крючок попадает в капронку .:( Главное что есть багор ,но им не пользуюсь .

Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати...:dntknw:

30 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати...:dntknw:

Это если на землю класть . А в воде зачем ?

• Like 1
  • Haha 1

12 годин тому, koste сказав:

Это если на землю класть . А в воде зачем ?

Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце  не для  публічних виступів.

А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... :dntknw:

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце  не для  публічних виступів.

А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... :dntknw:

Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . 

В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам .

• Thanks 1

12 годин тому, koste сказав:

В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам .

Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . 

В 02.09.2024 в 22:41, ДобровоЛ сказал:

Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . 

Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью .:ay:

• Thanks 1

23 години тому, koste сказав:

Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью .:ay:

Дякую, @koste.

Та для мене те наймення пока - то ще вища математика... :umora::wave: 

• 3 months later...
02.09.2024 в 09:14, koste сказав:

Так, ви праві. Ловив у Нідерландах у місці, де можна забирати щуку. Всього години півтори . 

І ось результат - щука вчора 5кг 710 гр. Віддав подрузі дочки. Ото її син з нею.У них показало вагу на 400 гр меншу. Просто крокодилище!

Правда на це місце вже заход був вдруге - перед цим випробовував пару днів до цього ,

в Україні подарований мені 17 років тому телескопічний спінінг.Довго я його возив із собою. А це прикупив

в Україні дешевеньку катушку і пішов пробувати. Та не взяв підсаку, хоч вже й нову придбав. І вчепилася щука десь за сьомим закиданням. Але пока я її тягнув до місця , де можна було б витягнути на берег - зійшла. Прикинув, що вона десь на 4 кг. А як виявилося тепер - ото її вага. Бо навіть губа була свіжо відірвана. Спробую фото виставити. Але великий розмір його, а у мене немає тут фотошопа. Може й не стане. А фото зі мною великих розмірів - не стало.

зображення_viber_2024-12-08_20-05-31-934.jpg

зображення_viber_2024-12-08_20-02-13-718.jpg

• Like 2