ded50 Опубликовано 4 ноября, 2023 Share Опубликовано 4 ноября, 2023 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 ноября, 2023 Share Опубликовано 4 ноября, 2023 19 годин тому, Mihail-ves сказав: А щоб не сидіти без діла запустив нову справу, То то Ваші? 5 годин тому, ded50 сказав: 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 ноября, 2023 Share Опубликовано 4 ноября, 2023 4 години тому, gardener сказав: То то Ваші? Ще ні, таку форму бачив під силікон, але туди піде дуже багато силікону. Я працюю до 3 дюймів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 26 ноября, 2023 Share Опубликовано 26 ноября, 2023 Ось тут би клювало і на пальці..)) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 февраля, 2024 Share Опубликовано 27 февраля, 2024 Був сьогодні на риболовлі - спінінгом на судоходному каналі щуку ловив. Є результат і досить пристойний ! А це мій нідерландський трофей сьогодні - 3 кг без 50 грамів. Фото у мене якісне, я не про сюжет, а технічний бік справи.. Ну, а так закачує... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Blum Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 7 часов назад, ДобровоЛ сказал: бджіл тут не маю. То терпимо. Зате ходжу на рибалку. Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 14 годин тому, Blum сказав: Цікаво дізнатись щодо рибалки. Ви вступили в члени риболовів чи вільний доступ до річки з вудкою. Бо мені розказували що в Словаччині таке задоволення платне... @Blum - 45 євро на рік. Дає право ловити вдень двома вудками чи фідерами або ж спінінгом. Але обмеження на розмір і вид риб існує. Біля мене в каналі , приміром, щуку ловити можна, але так щоб не травмувати й випустити потім. У травні-червні заборона на черв"яки і їх імітацію. Заборонено й живі живці і т.п. Словом - СПОРТИВНА РИБАЛКА ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 Я тут в Алміре, NL вже більше півтора десятка лящів понад 2 й 3 і більше кг зловив за 4 місяці і дві щуки. Більша була 3,250 - ото на фото. Зломила спінінг. Залишив її щелепу на згадку. А лящі тут як монстри. Фото вживу. Фотожопією вже давно не займаюся. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 сентября, 2024 Share Опубликовано 1 сентября, 2024 31.08.2024 в 00:37, koste сказав: Любой ящик ,главное прополисный холстик и пол дела готово . Главное что бы своя семья была обеспечена мёдом . Починить подсак нельзя ? Я видел самодельные такие классные ,что куда им до магазинных . Нужно себе доделать подсак . Сплёл глубиной 1,5м ну что бы щука помесщалась . Один недостаток у них что крючок попадает в капронку . Главное что есть багор ,но им не пользуюсь . Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 сентября, 2024 Share Опубликовано 1 сентября, 2024 30 минут назад, ДобровоЛ сказал: Дякую. Але тут свої правила, за якими слідкують. Приміром для щуки потрібні й мати на які її класти. щоб не травмувати... Это если на землю класть . А в воде зачем ? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 сентября, 2024 Share Опубликовано 2 сентября, 2024 12 годин тому, koste сказав: Это если на землю класть . А в воде зачем ? Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце не для публічних виступів. А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 2 сентября, 2024 Share Опубликовано 2 сентября, 2024 1 час назад, ДобровоЛ сказал: Так в деяких водах її забирати не можна. І це називають "спортивною" риболовлею.От тому то вони тут і виростають отакенними.Ну, а я по іншому те зову. Та то слівце не для публічних виступів. А щоб не травмувалася потрібно ж зняти трійник без травмувань вже на березі... Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 сентября, 2024 Share Опубликовано 2 сентября, 2024 12 годин тому, koste сказав: Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам . Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 4 сентября, 2024 Share Опубликовано 4 сентября, 2024 В 02.09.2024 в 22:41, ДобровоЛ сказал: Точно так ! Я дві весною зловив - десь на 2кг і 3 кг, якщо не запам"ятував. І обидві взяли прямо під берегом на воблер . Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 5 сентября, 2024 Share Опубликовано 5 сентября, 2024 23 години тому, koste сказав: Есть удачные серии воблеров . Очень уловистые . К примеру Цурибито ,миноу Дед килер . В кислотной расцветке просто косит щуку . Причем роботает он над поверхностью . Дякую, @koste. Та для мене те наймення пока - то ще вища математика... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 02.09.2024 в 09:14, koste сказав: Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам . Так, ви праві. Ловив у Нідерландах у місці, де можна забирати щуку. Всього години півтори . І ось результат - щука вчора 5кг 710 гр. Віддав подрузі дочки. Ото її син з нею.У них показало вагу на 400 гр меншу. Просто крокодилище! Правда на це місце вже заход був вдруге - перед цим випробовував пару днів до цього , в Україні подарований мені 17 років тому телескопічний спінінг.Довго я його возив із собою. А це прикупив в Україні дешевеньку катушку і пішов пробувати. Та не взяв підсаку, хоч вже й нову придбав. І вчепилася щука десь за сьомим закиданням. Але пока я її тягнув до місця , де можна було б витягнути на берег - зійшла. Прикинув, що вона десь на 4 кг. А як виявилося тепер - ото її вага. Бо навіть губа була свіжо відірвана. Спробую фото виставити. Але великий розмір його, а у мене немає тут фотошопа. Може й не стане. А фото зі мною великих розмірів - не стало. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 января, 2025 Share Опубликовано 31 января, 2025 Сьогодні о 12.50 клюнула щука 2 800 . Зловив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 января, 2025 Share Опубликовано 31 января, 2025 02.09.2024 в 09:14, koste сказав: Если глубоко заглотила ,то да лучше на береге вытягивать . В таких местах приманки испытывают . Но они хватают всё . Это не у нас что её не так уж много, и она привередливая к приманкам . Всяко буває .От сьогодні на воблер не клювала. Бачив бульки із дна то там, то тут. По них і цілив. А на вертушку клюнула за третім разом. А відео бачив - з Київщини мабуть. Схоже було. що то чи не Трубіж або Ірпінь. Жіночка ловила і випускала щук, з десяток вона підняла їх... Так що й у нас вони є. Тільки місця знати потрібно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 31 января, 2025 Share Опубликовано 31 января, 2025 26 минут назад, ДобровоЛ сказал: Всяко буває .От сьогодні на воблер не клювала. Бачив бульки із дна то там, то тут. По них і цілив. А на вертушку клюнула за третім разом. А відео бачив - з Київщини мабуть. Схоже було. що то чи не Трубіж або Ірпінь. Жіночка ловила і випускала щук, з десяток вона підняла їх... Так що й у нас вони є. Тільки місця знати потрібно. Вообще считается что щука хорошо весной ловить именно на вертушки ,бывает что и воблеры тоже . Ну и джиг спининг ... Ну и своя вертука одна из лучших. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 11 годин тому, ДобровоЛ сказав: Сьогодні о 12.50 клюнула щука 2 800 . Зловив. А фото звіт? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 11 годин тому, Ворон сказав: А фото звіт? Та є фото, але такого об"єму, що не влазить. А Фотошоп мій в Україні. Тут його придбати - то нереально дорого. Але ще одну сьогодні приговорив - 2 500, вірніше - одного - виявився "хлопчик". 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 22 години тому, koste сказав: Вообще считается что щука хорошо весной ловить именно на вертушки ,бывает что и воблеры тоже . Ну и джиг спининг ... Ну и своя вертука одна из лучших. Це правда. Сьогодні, я вже повідомляв, ще одну приговорив - на 2 500 гр. І теж на туж поджогану вертушку. Воблерів потроху позбуваюся - то в очереті, а то десь на щось натраляє у воді. А вертушка не дорога й уловиста теж... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 36 минут назад, ДобровоЛ сказал: Це правда. Сьогодні, я вже повідомляв, ще одну приговорив - 2 500 гр. І теж на ту ж поджогану вертушку. Воблерів потроху позбуваюся - то в очереті, а то десь на щось натраляє у воді. А вертушка не дорога й уловиста теж... Из магазинных нравится блу фокс . Но размер четыре или пять . Из расцветок ,также расцветка серебро ,кислотник . С лодки нужно ловить ,что бы на корчах не оставлять . Ловля на воблеры более интеллектуальная. Нужно подбирать воблер к условиям ловли ,плюс понимать чем питается хищная рыба в нужном водоёме . А тогда приобретать воблеры . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 43 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Але ще одну сьогодні приговорив - 2 500, вірніше - одного - виявився "хлопчик". То там прям эльдорадо . Самец всегда меньше самки . Так что ещё "дівчинка "там ще є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 20 хвилин тому, koste сказав: То там прям эльдорадо . Самец всегда меньше самки . Так что ещё "дівчинка "там ще є. Так воно і є ! А вона ж перед цим, видно, й була вчора - 2 800 гр. А тут , в Нідерландах такі лапті... Я ж повідомляв, що десь з місяць тому трофейну - 5 700 зловив. В Україні більше одного коропа 1 200 гр. я ніколи й не ловив за все життя ... А тут точно - рибне Ельдорадо ! Тільки деякі риби потрібно випускати. А на білий амур тут повна заборона. А я їх стайки кілька разів помічав у каналах. Був би дозвіл - спробував би. Та тут такі штрафи, що нам би довелося не один рік за ті амури заробляти... Але ж про корупцію тут ніхто й не чув... От би й у нас отак. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.