koste Опубликовано 1 февраля, 2025 Share Опубликовано 1 февраля, 2025 37 минут назад, ДобровоЛ сказал: Так воно і є ! А вона ж перед цим, видно, й була вчора - 2 800 гр. А тут , в Нідерландах такі лапті... Я ж повідомляв, що десь з місяць тому трофейну - 5 700 зловив. В Україні більше одного коропа 1 200 гр. я ніколи й не ловив за все життя ... А тут точно - рибне Ельдорадо ! Тільки деякі риби потрібно випускати. А на білий амур тут повна заборона. А я їх стайки кілька разів помічав у каналах. Був би дозвіл - спробував би. Та тут такі штрафи, що нам би довелося не один рік за ті амури заробляти... Але ж про корупцію тут ніхто й не чув... От би й у нас отак. Да и у нас трафейная щука встречается. Места нужно знать. Но запомнилось на удочку толстолобик 2800г . Причём взял на пучок опарыша ,так я от мелочи отбивался . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 февраля, 2025 Share Опубликовано 6 февраля, 2025 11 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Пане Миколо, і що ? Порибалив би 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 февраля, 2025 Share Опубликовано 8 февраля, 2025 06.02.2025 в 19:15, gardener сказав: Порибалив би Оце клюнуло !!! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 февраля, 2025 Share Опубликовано 8 февраля, 2025 В 06.02.2025 в 20:15, gardener сказал: Порибалив би То опохмєл? В крапельниці вино червоне , сухе чи напів солодке ? Чого питаю , від дєсєртного трохи як ? Короче шо туди на закусь брать? Рибу в якому магазіні купляли , ? В червоному кейсі півко? 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.