Віталій Блінов Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 17 хвилин тому, Конструктор сказав: Це як я розумію отвори для кріплення направляючих? Якщо так то потрібно щоб була відстань і перпендикулярність в площинах. Можливо краще на координатний розтопити. Бо сверло і райбер це не про точність. А купити готову алюмінієву плиту, не варіант? Ні , це зробити матеріальний циліндр в циліндрі 60х800мм зробити отвір на 36 мм . А соти мені хто наріже в глибину 1 мм товщиною 0,8 , нема таких сміливців , тому треба відливати в форму , пока вивчаю склад баночок і що в них добавить . Може у кого кремній є ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 6 годин тому, Віталій Блінов сказав: Ні , це зробити матеріальний циліндр в циліндрі 60х800мм зробити отвір на 36 мм . Просверлити 800мм тіла, це задачка на ***. Чим плануєте робити? 6 годин тому, Віталій Блінов сказав: А соти мені хто наріже в глибину 1 мм товщиною 0,8 , А, да вже трохи при забув. Пробуйте, але вважаю що це марна трата часу. Було б це можливо, то вальці теж просто виливали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: Просверлити 800мм тіла, це задачка на ***. Чим плануєте робити? А, да вже трохи при забув. Пробуйте, але вважаю що це марна трата часу. Було б це можливо, то вальці теж просто виливали. Так у нас 230 і 300 ніхто не льє, американське і російське 4,2- 3 долара. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 45 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Так у нас 230 і 300 ніхто не льє, американське і російське 4,2- 3 долара. 2 години тому, Конструктор сказав: Просверлити 800мм тіла, це задачка на ***. Чим плануєте робити? 2 години тому, Конструктор сказав: 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 Свердло прийшло вал на металоломі знайшов свердло розрізаєш нарізаеш різьбу на валу і двох частинах свердла і скручуєш , та в токарний станок , завтра може зроблять . Тепер проблема як закалити середину, бачим італійці карбонять графіт електрика і проганяють в середині. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 8 ноября, 2024 Share Опубликовано 8 ноября, 2024 Ну що товариші спостерігаючи , працюємо , мабуть бджолопавільйон по патенту 156051 будуть робити у Львові, майбутній товариш по неприбутковому кооперативу "Bee Simfonia" просто не встигаю. Ну, а поки матеріальний циліндр свердлять. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
siverit Опубликовано 8 ноября, 2024 Share Опубликовано 8 ноября, 2024 В 06.11.2024 в 20:41, Віталій Блінов сказал: Дивлюсь відео все більше розумієш що ютуб 95 відсотків лайна. Хто соду, хто соль в алюміній кидає , ні щоб почитати наукову літературу . Вакуум відкинув , залишається тихо лити або під тиском с підігрівом, ще треба з старінням алюмінію розібратись для твердості роблять. 'тверді' алюмінієві сплави мають в складі цинк. Щоб його лити потрібні тиглі керамічні бо цинк 'проїсть' залізо. Чому б не створити тиск за рахунок високого дитинка? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 ноября, 2024 Share Опубликовано 8 ноября, 2024 5 годин тому, Віталій Блінов сказав: Ну що товариші спостерігаючи , працюємо , мабуть бджолопавільйон по патенту 156051 будуть робити у Львові, майбутній товариш по неприбутковому кооперативу "Bee Simfonia" просто не встигаю. Ну, а поки матеріальний циліндр свердлять. Добре що хоч хтось щось робить. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 8 ноября, 2024 Share Опубликовано 8 ноября, 2024 3 години тому, siverit сказав: 'тверді' алюмінієві сплави мають в складі цинк. Щоб його лити потрібні тиглі керамічні бо цинк 'проїсть' залізо. Чому б не створити тиск за рахунок високого дитинка? Щоб лити під тиском має бути форма яка його витримає. В моєму випадку треба ловити щось середнє між міцними і ливарними сплавами , щоб алюміній заповнив отвори в формі . На металоломі цих теглів море. Після обіду підготовлював швелер під каркас. каркас . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 9 ноября, 2024 Share Опубликовано 9 ноября, 2024 Теж цікавий варіант Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 9 ноября, 2024 Share Опубликовано 9 ноября, 2024 Побазарував прикупив мідної труби 600 грам -210 грн на охолодження форми товщина 6 мм , фарбу на каркас 250 , і забрав з пошти високотемпературну фарбу з розчинником за 350 грн з доставкою. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 Викручую ТЕМИ як можу , забиваєте в кошик товар і чекаєте вони вам обов'язково пришлють знижку в половину і більше. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 Нє, не доживу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 28 минут назад, ромео сказал: Нє, не доживу Та мабуть і я не доживу... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 а я надіюсь все-таки хоч фотку першої рамки побачити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 2 години тому, ромео сказав: Нє, не доживу 2 години тому, Александр К. сказав: Та мабуть і я не доживу... Будьте оптимістами! 1 година тому, gardener сказав: а я надіюсь все-таки хоч фотку першої рамки побачити І я теж в нього віру!!! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 2 часа назад, gardener сказал: а я надіюсь все-таки хоч фотку першої рамки побачити Ми не про рамку тут хоч би дожити до готового станка... а там ще треба собрати пет помити і т.д. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 10 хвилин тому, Александр К. сказав: а там ще треба собрати пет помити і т.д. а перед тим ше 06.11.2024 в 14:38, Віталій Блінов сказав: не забуваємо збирати баночки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 10 ноября, 2024 Share Опубликовано 10 ноября, 2024 1 час назад, gardener сказал: а перед тим ше Якщо не вийде хочаб буде що здати.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 Добрий ранок глядачі , прийшов цинк замовив кремній , сьогодні займусь траками якщо не подздвонять токаря. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: Добрий ранок глядачі , прийшов цинк замовив кремній , сьогодні займусь траками якщо не подздвонять токаря. То будуть вже на весну рамки!? Бо не знаю що робити, чи рамки збивати? Чи йти пляшки збирати? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 1 час назад, Конструктор сказал: То будуть вже на весну рамки!? Бо не знаю що робити, чи рамки збивати? Чи йти пляшки збирати? Збивати.... ще багато років.... бо руки 2 а допомоги 0... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: То будуть вже на весну рамки!? Бо не знаю що робити, чи рамки збивати? Чи йти пляшки збирати? А що були сумніви? Поки вивчаю як лити. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 4 години тому, Конструктор сказав: Чи йти пляшки збирати? Та якшо не назбираєте, то звідки рамки візьмуться? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 ноября, 2024 Share Опубликовано 11 ноября, 2024 2 години тому, Віталій Блінов сказав: А що були сумніви? Поки вивчаю як лити. то Вам ше по пунктам прийому їздити і їздити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.