Перейти к содержанию

Конструкції рамок

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

57 хвилин тому, Александр К. сказав:

Я сбиваю эл. степлером але то вже після нового року мабуть...

В мене пневмостеплер:hi:

attachment (12)_108349362679919.jpg

2 часа назад, gardener сказал:

І як він Вам? Бо я теж думаю за електричний. Є пневмо, але в сина, а возитися туди - сюди, якось не правильно

Якщо чесно то не дуже... 

Як воно вийшло... колись ще до війни в період ковіду я почав в зиму брати рамку в великій кількості по 5000 шт./за зиму. Ціль була проста рамку в зимку збивав та продавав вже літом. Тоді на стадії підрахунку треба було купити степлер... продавець в "Дніпро м" мене купив обіцянкою що 3 роки вони його будуть обслуговувати тому вибір впав на нього...

ЕN-25 марка степлера, сам по собі працює але не довго, саму велику скобу (30мм) іноді до кінця не добиває. За рахунок того що 3 роки його ремонтували безкоштовно він себе окупив мабуть три рази а то і більше...

Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно....

Краще працюватиме щось типу як у Ворона але для цього треба компрессор. 

26 хвилин тому, Александр К. сказав:

Саме цікаве що десь після 6000-6500 рамок я його ушатав остаточно і магазин забрав старий і видав мені новий в замін безкоштовно....

це вже схема, одначе...:umora:

і як продається готова рамка?:hmm:

5 годин тому, Александр К. сказав:

Якщо чесно то не дуже... 

Як воно вийшло... колись ще до війни в період ковіду я почав в зиму брати рамку в великій кількості по 5000 шт./за зиму. Ціль була проста рамку в зимку збивав та продавав вже літом. Тоді на стадії підрахунку треба було купити степлер... продавець в "Дніпро м" мене купив обіцянкою що 3 роки вони його будуть обслуговувати тому вибір впав на нього...

ЕN-25 марка степлера, сам по собі працює але не довго, саму велику скобу (30мм) іноді до кінця не добиває. За рахунок того що 3 роки його ремонтували безкоштовно він себе окупив мабуть три рази а то і більше...

Я компресора зробив сам, з компресорів холодильників, для степлера, саме то, працює тихо, повітря хватає надовго, затримок нема. :hi:

attachment (4)_108349265332996.jpg

2 часа назад, Ворон сказал:

Я компресора зробив сам, з компресорів холодильників, для степлера, саме то, працює тихо, повітря хватає надовго, затримок нема. :hi:

Одно  хорошо ,что тихо работает .

8 часов назад, ромео сказал:

це вже схема, одначе...:umora:

і як продається готова рамка?:hmm:

Я живу в Харкові, багато катаюсь по роботі по місту, тому продати сбиту рамку немає проблеми. У нас дачники хто має 10-20 сімей не хочуть сбивати самі.... купують... бджоломагазини беруть потроху... зазвичай до соняха розпродаюсь...

1 година тому, koste сказав:

Одно  хорошо ,что тихо работает .

Маю і стандартного,для покраски,але для степлера він дуже гучний.:hi:

IMG_20240925_094529871_HDR.jpg

4 години тому, Ворон сказав:

Теж хотів схожий зробити саме для рамок, можна сказати навіть все є, крім вільного часу. Користуюсь великим, щоб не тарабанів виніс в інше приміщення.

1 час назад, Ворон сказал:

Маю і стандартного,для покраски,але для степлера він дуже гучний.:hi:

IMG_20240925_094529871_HDR.jpg

Так они практически  все шумные . У меня метабо 97,или 98 дцб .:umora:

1 година тому, Конструктор сказав:

Теж хотів схожий зробити саме для рамок, можна сказати навіть все є, крім вільного часу. Користуюсь великим, щоб не тарабанів виніс в інше приміщення.

В мене часу море, пенсіонер. :wave:

6 хвилин тому, koste сказав:

Так они практически  все шумные . У меня метабо 97,или 98 дцб .:umora:

Отожбо, при кожному запуску, підскакуєш, і шуму багато, аз холодильників компресор, тихохід, навіть не замітно, і музику чути. :ay:

1 час назад, Ворон сказал:

Отожбо, при кожному запуску, підскакуєш, і шуму багато, аз холодильників компресор, тихохід, навіть не замітно, і музику чути. :ay:

Не подскакиваешь ,дело привычки . Это актуально если роботаешь дома . Тогда чем тише ,тем лучше. :wave:

3 години тому, Ворон сказав:

В мене часу море, пенсіонер. :wave:

Це недопрацювання з боку дружини...:umora:

58 хвилин тому, ромео сказав:

Це недопрацювання з боку дружини...:umora:

В нас робота роздільна, я роблю свою роботу, дружина свою. :umora:

2 години тому, koste сказав:

Не подскакиваешь ,дело привычки . Это актуально если роботаешь дома . Тогда чем тише ,тем лучше. :wave:

Я рамки роблю і збиваю тільки вдома, в сусідів, нє. :umora:

19 годин тому, Александр К. сказав:

Якщо чесно то не дуже... 

Скільки пострілів на хвилину видає це диво?

Як часто виходив з ладу?

9 годин тому, Конструктор сказав:

Та скільки він там тарабанить на тих рамках? Я стараюсь більше 100 рам не збивати (бо дуже нудна робота), тому не дуже той шум і напрягає.

14 часов назад, yu1986ra сказал:

Скільки пострілів на хвилину видає це диво?

Навіть не скажу але може лупити хоч кожну секунду...

14 часов назад, yu1986ra сказал:

Як часто виходив з ладу?

Доволі часто там була якась проблема з бійком саме з тією деталью яка б'є... десь кожну 600-800 рамок возив в ремонт. Так підгадував роботу щоб не стояти поки ремонтують, раніше робили протягом двох днів а я мимо них їзжив 5 разів на тиждень...

Але десь після 7-8 ремонта видали новий та сказали що той не підлягає ремонту. Новий ломався за весь час два рази... може той і справді був якийсь бракований..:dntknw:

Наприклад їх болгарка за 5 років жодного разу не була в ремонті.. а відпахала дууже багато та місцями в таких роботах що думав що уграю її...

Розібрав стійки спринтера на направляючі  без фоток ушатав андройд міняють екран 

35 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Розібрав стійки спринтера на направляючі  без фоток ушатав андройд міняють екран 

То Ви андройдом стійки розбирали?

Шкуркою на фортуні .

11.12.2024 в 19:24, gardener сказав:

То Ви андройдом стійки розбирали?

Поки нема світла пилю папу маму на шнек. Дрель відав по гарантії Дніпро М , не як не дошліфую середину матеріального циліндра. Вирішив трохи урізати основну пластину важко було тягати 50 кг .

IMG_20241213_142438.jpg

IMG_20241213_153954.jpg

1 годину тому, Віталій Блінов сказав:

Поки нема світла пилю папу маму на шнек. 

Добре хоч світло відключають. А то коли б пиляли маму з татом.

Майбутній на 28 мм глибина 25 мм під направляючі.

IMG_20241217_142029.jpg

1 година тому, Конструктор сказав:

Я написав йому про свій вариант.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...