Віталій Блінов Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 Шукаю мотор редуктор 35-40 обертів мотор 1,5-2,2 кВт крутящий момент на валу редуктора 350-400 нм, щось подібне як на табличкі. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 25.10.2024 в 16:53, Віталій Блінов сказав: Супер. Я то сильно не вникаю в цю тему, але як я розумію плита по направляючих має рухатись строго в паралельній площині? Якщо так то направляючі(втулки) мають бути нерухомо закріплені в плиті. В такому випадку корпуса з самоцентруючими підшипниками тут взагалі не доцільні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 ???????. так цікаво, що аж страшно. як кажуть кацапи - а воз і нинє там. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 19 хвилин тому, Апіслав Лучанський сказав: а воз і нинє там. 20 годин тому, Віталій Блінов сказав: У мене всього дві руки і одна голова. Глядачів багато, допомоги 0 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 1 година тому, Конструктор сказав: Я то сильно не вникаю в цю тему, але як я розумію плита по направляючих має рухатись строго в паралельній площині? Якщо так то направляючі(втулки) мають бути нерухомо закріплені в плиті. В такому випадку корпуса з самоцентруючими підшипниками тут взагалі не доцільні. На плиті на який кріпиться екструдер жорстко закріплюється направляючи , а верху по яким вони скользять мають допуски, тому що в екструдері шнек теж має допуски дехто пише 0,02 а дехто 0,8 . Коли буде вприск циліндр скользить по шнеку з скоростю 2-3 секунди 93 мм. Треба пробувати практично по іншому не як. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 8 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: з скоростю 2-3 секунди 93 мм Це в якій системі? СІ? чи в системі арестовича "2-3 нєдєлі"? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 14 хвилин тому, ромео сказав: "2-3 нєдєлі"? то буде дуже довга рамка. Одна на весь павільйон От ми сміємося. А колись будемо чергу за рамками займати. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 1 час назад, Апіслав Лучанський сказал: ???????. так цікаво, що аж страшно. як кажуть кацапи - а воз і нинє там. Воза там навіть ще не має.... грант не дали на притбання воза.... тому воз будемо збирати з металобрухта з пункта що поруч... якось так а ще ніхто не хоче допомагати збирати воз тому... Рукі 2 а допомоги 0.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 Приблизно десь взяв у них 30% , правда у них все гідравлика , а це здорощення і витрата енергії на 15% більше. І да знайшов редуктор за 1000 грн майже з металолому, привезуть покажу. Нові саме дешевше були по 16000. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 2 години тому, Віталій Блінов сказав: На плиті на який кріпиться екструдер жорстко закріплюється направляючи , а верху по яким вони скользять мають допуски, тому що в екструдері шнек теж має допуски дехто пише 0,02 а дехто 0,8 . Коли буде вприск циліндр скользить по шнеку з скоростю 2-3 секунди 93 мм. Треба пробувати практично по іншому не як. Якщо чесно то не дуже розумію принцип вашої схемотехніки 9 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Приблизно десь взяв у них 30% , правда у них все гідравлика , а це здорощення і витрата енергії на 15% більше. І да знайшов редуктор за 1000 грн майже з металолому, привезуть покажу. Нові саме дешевше були по 16000. Думаю все ж таки краще, щоб направляючі були жорстко закріплені. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 13 хвилин тому, Конструктор сказав: Якщо чесно то не дуже розумію принцип вашої схемотехники Це добре , глядачам тоді взагалі не врубаються. Головне шоу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 26 октября, 2024 Share Опубликовано 26 октября, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: Приблизно десь взяв у них 30% , правда у них все гідравлика , а це здорощення і витрата енергії на 15% більше. І да знайшов редуктор за 1000 грн майже з металолому, привезуть покажу. Нові саме дешевше були по 16000. На видео имитация работы, не более. Прессформы не увидел и готового изделия тоже. А вообще ТПА настроен не совсем хорошо, не должно быть таких ударов. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 Редуктор їде , треба буде на новому валу мотора нарізати шліци. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 15 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Редуктор їде , треба буде на новому валу мотора нарізати шліци. І скільки обійшовся якщо не секрет? В мене такі теж є один, можливо такого ж типорозміру як і Ваш, якщо буде потрібно можу подивитись характеристики. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 1 година тому, Віталій Блінов сказав: треба буде на новому валу мотора нарізати шліци. Там не шліци, а шестерня і шестерня не проста, а косо зуба. Якщо Ви і знайдете хто Вам це зробить, то це буде дуже не дешево. Простіше з'єднати через муфту. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 Квест: чи можна зробити високотехнологічний пристрій з відходів? Я вже хочу це бачити... Дожити б... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 1 година тому, Конструктор сказав: І скільки обійшовся якщо не секрет? В мене такі теж є один, можливо такого ж типорозміру як і Ваш, якщо буде потрібно можу подивитись характеристики. 1000 грн ,треба щоб передаточне число було 1:35-1:37 на валу редуктора . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 32 хвилини тому, Конструктор сказав: Там не шліци, а шестерня і шестерня не проста, а косо зуба. Якщо Ви і знайдете хто Вам це зробить, то це буде дуже не дешево. Простіше з'єднати через муфту. Там виробітка і сварку хтось зверху наляпав . Муфта буде гуляти , їх же чогось випускають в зборі з мотором? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 43 хвилини тому, Конструктор сказав: Там не шліци, а шестерня і шестерня не проста, а косо зуба. Якщо Ви і знайдете хто Вам це зробить, то це буде дуже не дешево. Простіше з'єднати через муфту. на крайній випадок наждачка є 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 20 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: треба щоб передаточне число було 1:35-1:37 на валу редуктора . Я не продаю! Він в мене в роботі. Якщо Вам потрібно можу подивитись на табличку. Скоріш за все мотор там 600-800вт. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 Я рахував оптимальний для мене 1,5-2,2 кВт але судячи по валу на том редукторі 24 мм , десь так і є. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 Оцінювати потужність двигуна по валу це як в небо пальцем тикати В мене той що на +-800вт має вал 30мм. Ще є на 120вт в того вал приблизно 20-25мм 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 14 часов назад, Фомич сказал: На видео имитация работы, не более. Прессформы не увидел и готового изделия тоже. А вообще ТПА настроен не совсем хорошо, не должно быть таких ударов. Та к человек же написал.... 16 часов назад, Віталій Блінов сказал: Це добре , глядачам тоді взагалі не врубаються. Головне шоу. Просто все это шоу.... ну типа как дизель шоу и т.д. шоу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: Оцінювати потужність двигуна по валу це як в небо пальцем тикати В мене той що на +-800вт має вал 30мм. Ще є на 120вт в того вал приблизно 20-25мм Є наукова література все робиться та розраховується по зусиллям нм. Я вас здивую не тільки по діаметру вала , а даже по глибині та ширині шпоночної канави, тому що при певних зусиллях буде роздовбуватимя, друга колонка в табличці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 51 хвилину тому, Віталій Блінов сказав: . Я вас здивую Шо-шо, а це Ви вмієте. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.