Перейти к содержанию

Мастерская пчеловода

Рекомендуемые сообщения

18 хвилин тому, AVA сказав:

І головне дружбу2 :umora:

Хороша штука! Ще не розпалював, а вже зігрівся.:umora:

2 хвилини тому, Конструктор сказав:

Хороша штука! Ще не розпалював, вже зігрівся.:umora:

В мене сусід такою машину обапулів на дрова відтудасюдачив і не закипів:rofl:. Мужик старої закалки. Штіль має на господарстві, але та ''стара закалка'' в одному місці не дає спокою:rofl:

5 минут назад, Конструктор сказал:

Хороша штука! Ще не розпалював, вже зігрівся.:umora:

Не знаю дрова непиляв 

Ну хату розпилював, коли женився і перестраювався:umora:

Хата лита була, 42 -45 см, в основному солома була , пристроїв херню саман 

10.11.2025 в 18:00, AVA сказав:

Напільники шукайте 

І головне дружбу2 :umora:

Рамки виносили місяць назад жінка знайшла :umora:, нехай лежить

Я за 22 роки наточився їх досить, більше бажання немає, цивільзація іде вперед. :hi:

• 2 weeks later...

Зробив прицеп на 10 рамок :umora:

20251117_125836.jpg

1 година тому, msgarry сказав:

Зробив прицеп на 10 рамок :umora:

20251117_125836.jpg

Треба подавати на патент. :umora:

• 3 weeks later...
15 минут назад, yu1986ra сказал:

Ідеально виставити кути в 90° 

Дерево крутить , всихає , розбухає , сьогодні врізав рівно 90 , а через тиждень там вже 85 :umora:

8 хвилин тому, rudakov сказав:

А знаєте що китай з непополярним або новим "брендом" часто краще по якості наж розкручені і "бренди" на слуху ? 

Все знаю, думав може хто має таку, підскаже яка вона вживу. :hi:

7 хвилин тому, Bee.P сказав:

Дерево крутить , всихає , розбухає , сьогодні врізав рівно 90 , а через тиждень там вже 85 :umora:

Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил. Думаю, ці з протяжкою через люфт не можуть різати точно.

5 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил. Думаю, ці з протяжкою через люфт не можуть різати точно.

Так і є, протяжка і точність не сумісні. Щоб була точність, має бути максимальна жорсткість станка.

44 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил.

То стіл криво стояв :al: :)

3 часа назад, Ворон сказал:

В мене до панства прохання, хочу придбати торцовочну пилу, придивляюсь до белмаш, може хто має таку. , поділиться відгуками. :ah:

OZja-UIqanOJWJOv6PVDT3xNMVSQlinC_preview.jpg

Я б не брав. Щось дуже дешева. В батька схожий штурм вже другий двигун згорів. І точність така собі. Лазер кривий і вже не працює.

Я собі взяв 4 роки тому таку. https://instrumentok.com.ua/ua/pyla-sm18.html. Точна з коробки товсті направляйки. Не гріється хоча дехто казав що алюмінівий двигун. Окремо вартує тіньовий різ - технологія яка є лише в дуже дорогих девольтах.

Може ще десь знайдете, бо вже зняли з виробництва. 

6 годин тому, Ворон сказав:

В мене до панства прохання, хочу придбати торцовочну пилу, придивляюсь до белмаш, може хто має таку. , поділиться відгуками. :ah:

OZja-UIqanOJWJOv6PVDT3xNMVSQlinC_preview.jpg

Зробіть собі каретку на циркулярку і все. Дешево і сердито. Треба торцовка поставив, нетреба зняв. Меблеві телескопічні направляючі, але не барахло. Точність прийнятна.

Для будови торцовка незамінний інструмент.

4 години тому, Макс_Скрипник сказав:

Зробіть собі каретку на циркулярку і все. Дешево і сердито. Треба торцовка поставив, нетреба зняв. Меблеві телескопічні направляючі, але не барахло. Точність прийнятна.

В мене пока самеї циркулярки немає, є два фуганки з циркуляркою, а там проблема з кареткою, тому хочу саму торцовку. :hmm:

12 часов назад, yu1986ra сказал:

В мене метабо на 216 мм диск. Зробила біля 20 вуликів. Зовсім поганого нічого сказати не можу. Ідеально виставити кути в 90° в мене ще ні разу не вийшло, але для вуликів точності вистачає.

В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. Так що хай Ворон бере, те що йому приглянулося.

8 годин тому, Макс_Скрипник сказав:

В мене є така каретка на циркулярці.

3 години тому, Ворон сказав:

В мене пока самеї циркулярки немає, є два фуганки з циркуляркою, а там проблема з кареткою, тому хочу саму торцовку. :hmm:

Окремою торцовкою працювати зручніше.

57 хвилин тому, mits сказав:

В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. Так що хай Ворон бере, те що йому приглянулося.

Торцовки метабо це поширений інструмент з більшістю позитивних відгуків. Я вже уявляю, що люди понаписували б про бєлмаш:rofl:. Для прикладу можете глянути коменти торцовок дніпром

1 година тому, mits сказав:

В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена.

5 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Торцовки метабо це поширений інструмент з більшістю позитивних відгуків. Я вже уявляю, що люди понаписували б про бєлмаш:rofl:. Для прикладу можете глянути коменти торцовок дніпром

Це все можна сказати побутові торцовки, а не промисловий станок. Тож мріяти про високу точність не варто.:IMHO:

21 минуту назад, Конструктор сказал:

Це все можна сказати побутові торцовки, а не промисловий станок. Тож мріяти про високу точність не варто.:IMHO:

Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! 

44 хвилини тому, Конструктор сказав:

Я для сміху глянув відгуки на дорожчу торцовку дніпро (15000 грн). Більшості цих косяків в моїй метабо (6000) нема.

22 хвилини тому, Bee.P сказав:

Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! 

Для вуликів також норм.

Але треба при купівлі бачити, що береш, бо столи часто не рівні навіть в станках з одної партії

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

метабо

Мені метабо взагалі не сподобалось , мають гріхи дрібні . Ну то таке..

Якщо взяти щось б/у щось норм , то його можна пізніше і продати норм ,  а ноу неймів не продаш в б/у стані . Дніпро зпочатку норм було , далі обісрались як і мало бути .:dntknw:

2 часа назад, mits сказал:

Цілком згоден,я робив все сам і з чого було і вулики виходять не гірше чим ті що продають і точних станків в мене немає,одне що я заморочився так це фрезер ото штука класна і потрібна як на мене в першу чергу.

36 хвилин тому, Bee.P сказав:

Мені метабо взагалі не сподобалось , мають гріхи дрібні . Ну то таке..

Якщо взяти щось б/у щось норм , то його можна пізніше і продати норм ,  а ноу неймів не продаш в б/у стані . Дніпро зпочатку норм було , далі обісрались як і мало бути .:dntknw:

Я колись шукав точну торцовку, то пробував макіту без протяжки, то і вона не виправдала мої очікування по точності. В знайомого столяра метабо, не раз як треба вирізати щось дуже точно, то просився до мене на саморобну, але метабо хвалить.:rofl:

19 минут назад, Конструктор сказал:

Я колись шукав точну торцовку, то пробував макіту без протяжки, то і вона не виправдала мої очікування по точності. В знайомого столяра метабо, не раз як треба вирізати щось дуже точно, то просився до мене на саморобну, але метабо хвалить.:rofl:

Так воно і є , ті блатні торцовки , то для ледачих , які самі не хочуть зробить примітивну торцовку  яку можна налаштувати майже на ідеальний різ. Але то ще треба намудохатись , виставити , протестити , ітд. Не все так просто

43 хвилини тому, Bee.P сказав:

Так воно і є , ті блатні торцовки , то для ледачих , які самі не хочуть зробить примітивну торцовку  яку можна налаштувати майже на ідеальний різ. Але то ще треба намудохатись , виставити , протестити , ітд. Не все так просто

А пока-що, страдають пальці столяра. :hmm:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...