Конструктор Опубликовано 10 ноября, 2025 Share Опубликовано 10 ноября, 2025 18 хвилин тому, AVA сказав: І головне дружбу2 Хороша штука! Ще не розпалював, а вже зігрівся. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 ноября, 2025 Share Опубликовано 10 ноября, 2025 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Хороша штука! Ще не розпалював, вже зігрівся. В мене сусід такою машину обапулів на дрова відтудасюдачив і не закипів. Мужик старої закалки. Штіль має на господарстві, але та ''стара закалка'' в одному місці не дає спокою 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 10 ноября, 2025 Share Опубликовано 10 ноября, 2025 5 минут назад, Конструктор сказал: Хороша штука! Ще не розпалював, вже зігрівся. Не знаю дрова непиляв Ну хату розпилював, коли женився і перестраювався Хата лита була, 42 -45 см, в основному солома була , пристроїв херню саман 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 ноября, 2025 Share Опубликовано 10 ноября, 2025 10.11.2025 в 18:00, AVA сказав: Напільники шукайте І головне дружбу2 Рамки виносили місяць назад жінка знайшла , нехай лежить Я за 22 роки наточився їх досить, більше бажання немає, цивільзація іде вперед. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 18 ноября, 2025 Share Опубликовано 18 ноября, 2025 Зробив прицеп на 10 рамок 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 18 ноября, 2025 Share Опубликовано 18 ноября, 2025 1 година тому, msgarry сказав: Зробив прицеп на 10 рамок Треба подавати на патент. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 15 минут назад, yu1986ra сказал: Ідеально виставити кути в 90° Дерево крутить , всихає , розбухає , сьогодні врізав рівно 90 , а через тиждень там вже 85 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 8 хвилин тому, rudakov сказав: А знаєте що китай з непополярним або новим "брендом" часто краще по якості наж розкручені і "бренди" на слуху ? Все знаю, думав може хто має таку, підскаже яка вона вживу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Дерево крутить , всихає , розбухає , сьогодні врізав рівно 90 , а через тиждень там вже 85 Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил. Думаю, ці з протяжкою через люфт не можуть різати точно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил. Думаю, ці з протяжкою через люфт не можуть різати точно. Так і є, протяжка і точність не сумісні. Щоб була точність, має бути максимальна жорсткість станка. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 44 хвилини тому, yu1986ra сказав: Ні, там відразу нема 90. Я відразу після нарізання ставив 3-4 заготовки одна на одну, то на око видно нахил. То стіл криво стояв 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 3 часа назад, Ворон сказал: В мене до панства прохання, хочу придбати торцовочну пилу, придивляюсь до белмаш, може хто має таку. , поділиться відгуками. Я б не брав. Щось дуже дешева. В батька схожий штурм вже другий двигун згорів. І точність така собі. Лазер кривий і вже не працює. Я собі взяв 4 роки тому таку. https://instrumentok.com.ua/ua/pyla-sm18.html. Точна з коробки товсті направляйки. Не гріється хоча дехто казав що алюмінівий двигун. Окремо вартує тіньовий різ - технологія яка є лише в дуже дорогих девольтах. Може ще десь знайдете, бо вже зняли з виробництва. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 7 декабря, 2025 Share Опубликовано 7 декабря, 2025 6 годин тому, Ворон сказав: В мене до панства прохання, хочу придбати торцовочну пилу, придивляюсь до белмаш, може хто має таку. , поділиться відгуками. Зробіть собі каретку на циркулярку і все. Дешево і сердито. Треба торцовка поставив, нетреба зняв. Меблеві телескопічні направляючі, але не барахло. Точність прийнятна. Для будови торцовка незамінний інструмент. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: Зробіть собі каретку на циркулярку і все. Дешево і сердито. Треба торцовка поставив, нетреба зняв. Меблеві телескопічні направляючі, але не барахло. Точність прийнятна. Для будови торцовка незамінний інструмент. В мене пока самеї циркулярки немає, є два фуганки з циркуляркою, а там проблема з кареткою, тому хочу саму торцовку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 12 часов назад, yu1986ra сказал: В мене метабо на 216 мм диск. Зробила біля 20 вуликів. Зовсім поганого нічого сказати не можу. Ідеально виставити кути в 90° в мене ще ні разу не вийшло, але для вуликів точності вистачає. В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. Так що хай Ворон бере, те що йому приглянулося. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 8 годин тому, Макс_Скрипник сказав: Зробіть собі каретку на циркулярку і все. Дешево і сердито. Треба торцовка поставив, нетреба зняв. Меблеві телескопічні направляючі, але не барахло. Точність прийнятна. Для будови торцовка незамінний інструмент. В мене є така каретка на циркулярці. 3 години тому, Ворон сказав: В мене пока самеї циркулярки немає, є два фуганки з циркуляркою, а там проблема з кареткою, тому хочу саму торцовку. Окремою торцовкою працювати зручніше. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 57 хвилин тому, mits сказав: В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. Так що хай Ворон бере, те що йому приглянулося. Торцовки метабо це поширений інструмент з більшістю позитивних відгуків. Я вже уявляю, що люди понаписували б про бєлмаш. Для прикладу можете глянути коменти торцовок дніпром 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 1 година тому, mits сказав: В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Торцовки метабо це поширений інструмент з більшістю позитивних відгуків. Я вже уявляю, що люди понаписували б про бєлмаш. Для прикладу можете глянути коменти торцовок дніпром Це все можна сказати побутові торцовки, а не промисловий станок. Тож мріяти про високу точність не варто. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 21 минуту назад, Конструктор сказал: Це все можна сказати побутові торцовки, а не промисловий станок. Тож мріяти про високу точність не варто. Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 44 хвилини тому, Конструктор сказав: Це все можна сказати побутові торцовки, а не промисловий станок. Тож мріяти про високу точність не варто. Я для сміху глянув відгуки на дорожчу торцовку дніпро (15000 грн). Більшості цих косяків в моїй метабо (6000) нема. 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! Для вуликів також норм. Але треба при купівлі бачити, що береш, бо столи часто не рівні навіть в станках з одної партії 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 23 минуты назад, yu1986ra сказал: метабо Мені метабо взагалі не сподобалось , мають гріхи дрібні . Ну то таке.. Якщо взяти щось б/у щось норм , то його можна пізніше і продати норм , а ноу неймів не продаш в б/у стані . Дніпро зпочатку норм було , далі обісрались як і мало бути . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 2 часа назад, mits сказал: В мене, теж така. Теж кути тяжко зловити. І вона теж в Китаї зроблена. Так що хай Ворон бере, те що йому приглянулося. Цілком згоден,я робив все сам і з чого було і вулики виходять не гірше чим ті що продають і точних станків в мене немає,одне що я заморочився так це фрезер ото штука класна і потрібна як на мене в першу чергу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 36 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені метабо взагалі не сподобалось , мають гріхи дрібні . Ну то таке.. Якщо взяти щось б/у щось норм , то його можна пізніше і продати норм , а ноу неймів не продаш в б/у стані . Дніпро зпочатку норм було , далі обісрались як і мало бути . Я колись шукав точну торцовку, то пробував макіту без протяжки, то і вона не виправдала мої очікування по точності. В знайомого столяра метабо, не раз як треба вирізати щось дуже точно, то просився до мене на саморобну, але метабо хвалить. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 19 минут назад, Конструктор сказал: Я колись шукав точну торцовку, то пробував макіту без протяжки, то і вона не виправдала мої очікування по точності. В знайомого столяра метабо, не раз як треба вирізати щось дуже точно, то просився до мене на саморобну, але метабо хвалить. Так воно і є , ті блатні торцовки , то для ледачих , які самі не хочуть зробить примітивну торцовку яку можна налаштувати майже на ідеальний різ. Але то ще треба намудохатись , виставити , протестити , ітд. Не все так просто 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 43 хвилини тому, Bee.P сказав: Так воно і є , ті блатні торцовки , то для ледачих , які самі не хочуть зробить примітивну торцовку яку можна налаштувати майже на ідеальний різ. Але то ще треба намудохатись , виставити , протестити , ітд. Не все так просто А пока-що, страдають пальці столяра. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.