Віталій Блінов Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 Вчора пробував паять думав що проскочу з алюмінієвою проволкою від полуавтомата не вийшло , замовив низькотемпературний припой . Ну і поки є кислород прогрів і розшатав тракт для пластавтомата сьогодні дороблю . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 19 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Вчора пробував паять думав що проскочу з алюмінієвою проволкою від полуавтомата не вийшло , замовив низькотемпературний припой . Ну і поки є кислород прогрів і розшатав тракт для пластавтомата сьогодні дороблю . Поки буде "кислород", все буде через задницю, як в кацапстані. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 Прийдеться допаювати трубки для кондиціонерів , алюміній з цинком рве під штуцер. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 2 августа, 2025 Share Опубликовано 2 августа, 2025 Пропадаю роботи багато , приєдналась до мене людина робить піч зацікавила його тема лить рамки , він сам кільца льє для птахів. , так щоб не було простоя робив матрицю рамки з заліза на 145 , подивиться що вийде . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 14 августа, 2025 Share Опубликовано 14 августа, 2025 Шліфую плити на прес форми , купив нові трохи прогнути коли на гільйотині рубали. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 Роблю охолодження пресформи і нагрів . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 22 августа, 2025 Share Опубликовано 22 августа, 2025 Задні стінки пресформи 10 мм " я тебе слепила из всего что было" 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 22 августа, 2025 Share Опубликовано 22 августа, 2025 Перетоплював віск спробував 3Д рамку провоскувати шляхом занурення один два вмокання , великих розхід воску не підходить . Треба думати горяче напилення . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 августа, 2025 Share Опубликовано 22 августа, 2025 6 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Перетоплював віск спробував 3Д рамку провоскувати шляхом занурення один два вмокання , великих розхід воску не підходить . Треба думати горяче напилення . Для чого напилювати? Так ставте, будуть з вулички в вуличку в гості ходити. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 августа, 2025 Share Опубликовано 22 августа, 2025 4 хвилини тому, gardener сказав: Для чого напилювати? Так ставте, будуть з вулички в вуличку в гості ходити. Ага і мед буде легше качати, можна лише одну сторону розпечатувати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 27 августа, 2025 Share Опубликовано 27 августа, 2025 Довірив осталось шліфанути і полірувати . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 28 августа, 2025 Share Опубликовано 28 августа, 2025 Шліфую. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 30 августа, 2025 Share Опубликовано 30 августа, 2025 Прийшли тени з доставкою 102 грн шт, замовити пелеменіці на сухі суміші бджоло продуктів дві шт з доставкою буде 67,5 грн шт 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 августа, 2025 Share Опубликовано 30 августа, 2025 47 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: замовити пелеменіці на сухі суміші бджоло продуктів дві шт з доставкою буде 67,5 грн шт Я хоч не знаю шо таке пелеменіці, але всерівно - молодець. Так тримати. Надіюсь шо доживу. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 В 30.08.2025 в 14:34, gardener сказал: Я хоч не знаю шо таке пелеменіці Я теж не знаю, думаю, що то форма щоб ліпити пельмені. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 3 години тому, Гурович сказав: Я теж не знаю, думаю, що то форма щоб ліпити пельмені. Так і є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 18 сентября, 2025 Share Опубликовано 18 сентября, 2025 Поки гранули роблю але трудойомко, хочу спробувати шестикутними . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 сентября, 2025 Share Опубликовано 18 сентября, 2025 17 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Поки гранули роблю але трудойомко, хочу спробувати шестикутними . То то Ви ше з 24 року робите і не виходить? Мед вже навчилися сушити? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 18.09.2025 в 09:28, gardener сказав: То то Ви ше з 24 року робите і не виходить? Мед вже навчилися сушити? Даже вже продаю , пробую на Молдові і Польщу. З медом на Францію в банках не вийшло. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 Граюсь , перший вулик вліво чекає ще одну сімейку, другий низ трьох маточне верх двох маточне, третій двох поточне на 20 рамках по вертикалі поділене, четвертий двох маточне по вертикали поділено все на 300 рамку , в кожній сімейні по дві рамки розплоду . Кінцеве буде п'яти маточне , чотирьох і двох все на вагах і утеплене павільйон буде пустий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 Не знайшов підходящого смайлика. Літом павільой теж буде пустий? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 2 хвилини тому, gardener сказав: Не знайшов підходящого смайлика. Літом павільой теж буде пустий? Думаю до весни буде половина нового, павільйон пустий взимку щоб не їздити за 17 км в одну сторону треба контролювати бджіл. Весной якщо не буде половинки заселю старий там 1000 га ріпаку посіяли. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 13 хвилин тому, gardener сказав: Не знайшов підходящого смайлика Ну да, не має ж такого смайлика де коси дибки. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 В 18.09.2025 в 09:11, Віталій Блінов сказал: Поки гранули роблю але трудойомко, хочу спробувати шестикутними . пакети з нео сорбілакт як там поляки не в шоці часом..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 22 сентября, 2025 Share Опубликовано 22 сентября, 2025 9 годин тому, Олександр К сказав: пакети з нео сорбілакт як там поляки не в шоці часом..... Поки такі не встигаю робити на замовлення , розбирають пасічники , вже прийшли сріблясті під запайку і вакуумник. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.