Перейти к содержанию

Мастерская пчеловода

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Ворон сказал:

А пока-що, страдають пальці столяра. :hmm:

Яку саме операцію треба робити тою торцовкою ? і як часто ,  ? Треба знати що і для чого, бо так вгадувати то ні про що:dntknw:

9 хвилин тому, Bee.P сказав:

Яку саме операцію треба робити тою торцовкою ? і як часто ,  ? Треба знати що і для чого, бо так вгадувати то ні про що:dntknw:

Головне, виробництво рамок. П/С. Збився з теми цього девайсу, китайське ломство, тепер шукаю толкову настільну пилу. :hmm:

15 минут назад, Ворон сказал:

Головне, виробництво рамок. П/С. Збився з теми цього девайсу, китайське ломство, тепер шукаю толкову настільну пилу. :hmm:

Хороша дискова пилка вирішує дуже багато різних питань ,  в мене стара 2010р інтерскол на 2 кВт - різав цілий день  два роки , без проблем , .  Китайське то таке що купив дрельку дві дирки під картини просверлив і сховав у тумбочку .

4 години тому, Bee.P сказав:

Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! 

Та для цього взагалі торцовки не треба

14 минут назад, gardener сказал:

Та для цього взагалі торцовки не треба

Згоден на всі 100.  Ну бо як нема "світла " то нах вона потрібна:umora:

Порубка пластика вже в мене, перебираю ,фарбую, відключення світла  трохи затримує процес. Придбав  шнек буду робити примусову подачу рубаного ПЕТ , не хочеться щоб був ще один процес виробництва пластикових гранул .

IMG_20251213_150910.jpg

IMG_20251211_143037.jpg

IMG_20251211_130514.jpg

38 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Порубка пластика вже в мене, перебираю ,фарбую, відключення світла  трохи затримує процес. Придбав  шнек буду робити примусову подачу рубаного ПЕТ , не хочеться щоб був ще один процес виробництва пластикових гранул .

IMG_20251211_143037.jpg

Це що світла немає, то будете дробілку запускати на велосипедній тязі? :umora:

@Олександр К таки є болгарки що без втулок, в цій замість втулки роликовий(ігольчатий) підшипник.

IMG_20251219_121930.thumb.jpg.1a5266819a5571eaeeb4d59282807295.jpg

Родич приніс, каже: подивись, бо щось трохи шуміти почала. Як розібрав, в там була гайка розкручена і вже давно, шпонки майже немає, вал розбитий. Але тре зробити.:dntknw:

38 минут назад, Конструктор сказал:

@Олександр К таки є болгарки що без втулок, в цій замість втулки роликовий(ігольчатий) підшипник.

IMG_20251219_121930.thumb.jpg.1a5266819a5571eaeeb4d59282807295.jpg

Родич приніс, каже: подивись, бо щось трохи шуміти почала. Як розібрав, в там була гайка розкручена і вже давно, шпонки майже немає, вал розбитий. Але тре зробити.:dntknw:

Раніше колись робив багато з болгарками. Відповідно і ремонт робив сам як мінімум дрібний. Мабуть тоді було таких болгарок більше ось і запам'яталось що там підшибник...:dntknw:  Але з тим як з'явився Днипро м то пересів на них зручно все ремонтюють та міняють... і мені до магазина десь 2 км.

2 хвилини тому, Олександр К сказав:

запам'яталось що там підшибник...:dntknw: 

Мені ця перше попалась з підшипником, завжди були з втулками.

18 хвилин тому, Олександр К сказав:

Але з тим як з'явився Днипро м то пересів на них зручно все ремонтюють та міняють... і мені до магазина десь 2 км.

Певно в цієї останній ремонт, далі пошлю родича, в Дніпро ем.:umora:

І як той Дніпром, часто ламається? Не мав з ними справи.

1 час назад, Конструктор сказал:

Мені ця перше попалась з підшипником, завжди були з втулками.

Певно в цієї останній ремонт, далі пошлю родича, в Дніпро ем.:umora:

І як той Дніпром, часто ламається? Не мав з ними справи.

Це теж саме я к на базарі лотерея :IMHO:

Все воно Китай тільки брендування різне єдине що ок те що Дніпро м все ремонтують 3 роки якщо не можуть міняють... 

Наприклад болгарка в мене вже працює років шість мабуть (практично з початку роботи мережі)... і перші пару років я що тільки та де тільки не пиляв.... Єдине що працював з розумом ставився нормально до інструмента.. Коли вже залишалось десь місяць гарантії то заніс її до сервіса та сказав що підшибник шумить то вони мені почистили і замінили їх... в перші роки розхід в тиждень був 30-40 дисків... пиляв кожен день.

А їх степлер (ЕН 25) перший я ушатав десь місяців за п'ять другий працює норм.

Шурупан працює вже більше ніж 4 роки я його навіть з даху раняв... пережив... 

Фрезер та паркетка теж норм але їх я багато не нагружав...

Зараз кажуть що деякі виробу в них не дуже але ж гарантія всеодно є...:IMHO:

Вала наварив, проточив, зібрав, робить.:ay:

IMG_20251219_113725.thumb.jpg.3cfc21079905bf3b564bca80cb68e7b8.jpg

IMG_20251219_114744.thumb.jpg.65f85011d43f35b7091c767b013e37cc.jpg

• 2 weeks later...

Вчимось, штудірую патенти по переробці ПЕТ.

IMG_20251231_121410.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...