Jump to content

Нужны ли политические и религиозные дискуссии на Форуме

Sanich
 Share

Recommended Posts

В одном не шарудят.

:)... Не гудуть! :ah::hi:

dnepro-bee,уважаю хорошо все написал,от души,...но это тут так и останется криком души,бо і свідомі,і пересічні украЇнці дуже люблять ...гроші opr06K9M.gif

:umora: ... Я тебя, Приморский, сильно разочарую... Несвідомий і непересічний "українець" Bombus-Dnepro-Bee теж полюбляє грошенята не меньш свідомих і пересічних :ay::wave:

В голову пришла сразу одна, подмеченная мною, а может и кем ещё, закономерность: достаточно Bombusу, по доброй воле или по воле всевышнего, покинуть на время форум, как, в заполняемое до того момента им пространство, медленно, но неуклонно втекает религиозная тематика. Я не знаю, как можно в реальности и с пользой для дела воспользоваться этой информацией, просто решил поделиться собственными наблюдениями. ;)
Да ладно Бомбус, вистачить тут себе возвеличувати... Не треба думати що навколо вас крутиться весь форум... Манія величі за вами давно проглядалась, не підтверджуйте це знову і знову

Несвідомий і непересічний "українець" Bombus-Dnepro-Bee теж полюбляє грошенята не меньш свідомих і пересічних :ay::wave:
Вы не открыли Америку(см.ниже).Но он же любит не "деньги в себе",а для написания книги про супругу Прокоповича-а это дело святое. "Я первый в этом признаюсь. Если мне будут сбрасывать с невидимого вертолета пакуночок с деньгами, в эквиваленте 50% того, что я мечтаю заработать на пчелах, когда обгоню Берендея и larson - я соглашусь с легким сердцем на роль кассира, админа какого-нибудь форума или начну писать книгу о супруге Прокоповича."
В одном не шарудят.

:)... Не гудуть! :ah::hi:
Да,"мертві бджоли не гудуть"-любил говаривать комбат после марш-броска,глядя на нас на первом году срочной службы.... :hi:
Манія величі за вами давно проглядалась, не підтверджуйте це знову і знову
Может,по Вашему примеру,начнет писать план развития бджильництва у сэбэ в районі.Скажите,а "план"-это собственная инициатива,или задание партии начальнику штаба? ;)

Бережи вас Боже від такого фіналу.
Вы наверное не заметили,что я два раза упомянул слово "красиво".Потому оставляем только гетер,от прочих излишеств можно отказаться
на зиму загружаю камеру вишнями, які крім мене ніхто не їсть - нібито кислі.
Я тоже люблю вишни.И просто так,и в пирожках-варениках разных.Один раз (еще не было своих пчел) делал ставленый мед с вишневым соком-вкуснятина,аднака.
Ви ж погодитесь, що проста їжа краща для людини за всяку іншу.
Не соглашусь,в пище много значит вложенная туда душа повара,абстанивка и компашка. К тому-же, наиболее полезными считаются традиционные кухни с далеко непростыми рецептурами,в частности с достаточно большим колличеством приправ и специй(сприяють травленню)
Кулінарні шоу (різні "Пекельні кухні", Званные ужины") вважаю ідіотськими.
Тут согласен.Просто сейчас в мире кулинария переживает расцвет,профессия шеф-повара одна из самых востребованных.Этим и пользуются телепродюссеры,наводняя эфир всякой фигней.
Сите життя, різні надмірності та роки позбавляють ясного погляду вдалечінь. :wave::IMHO1:
Думка справжнього революціонера.Не имеют сытые ясного взгляда ;)

навіт привітання Дона не бачив
Это плохо,как-же вы будете без дороговказа,без четкого понимания целей правительства и парламента :umora:

Желающие купить оружие, купите его, установите в боевом режиме на подоконнике своего жилища, и ждите нападения.

Мне как-то быть между всемя этими огнями не очень комфортно. Как и другим администраторам.

post-825-1359970390_thumb.jpg

Проголосував ПРОТИ. Не місце тут для політики, особливо враховуючи що деякі тутешні форумчани вважають себе дуже "сильними" в цьому плані то решту мають ні за що. А саме погано що весь негатив що виникає між учасниками дискусій, нікуди не зникає а плавно перетікає в різні теми і випливає в окремих коментарях. Якщо не має можливості стриматись, то краще взагалі закрити таку гілку як РІЗНЕ. Дійсно, та політика і так дістала в повсякденному житті, прийдеш сюди на форум і тут те саме. І саме цікаво що в основному починають кидатись один в одного какашками - ніхто нікого не переконає зате кожен залишиться вимазаним в гівні... :IMHO1:

краще взагалі закрити таку гілку як РІЗНЕ.
Ні в якому разі.Чому Ви ототожнюєте РІЗНЕ з політикою.Треба просто заборонити в гілці політичну агітацію

Чому Ви ототожнюєте РІЗНЕ з політикою.

Здається мені, тому, що саме в Рiзному шанованому панові наважилися вперше натякнути, що його трюк з нікому всім зрозумілий. ;) И номер с
особливо враховуючи що деякі тутешні форумчани вважають себе дуже "сильними" в цьому плані то решту мають ні за що.

не прошел. :)
А саме погано що весь негатив що виникає між учасниками дискусій, нікуди не зникає а плавно перетікає в різні теми і випливає в окремих коментарях.

Говорят, что не находя привычного себе места, он уже достиг берегов Ямайки! :blink::umora:

Якщо не має можливості стриматись, то краще взагалі закрити таку гілку як РІЗНЕ. Дійсно, та політика і так дістала в повсякденному житті, прийдеш сюди на форум і тут те саме.
В исполком пришла жалоба: - Напротив моего окна женская баня. Мне все видно и это отвлекает меня и вообще действует на мой моральный облик. Прошу предоставить мне новую квартиру. Приехала комиссия, смотрят в окно. - Ну, и что? Ничего не видно! - А вы на шкаф залезьте! не заходьте в Різне. :hi:

не заходьте в Різне.

:umora:Олександр, я почему и умоляю Sanicha открыть и нам голосовалку, чтобы узнать ники тех, кто голосует против. Это же такой кладезь информации для интересующихся людей! Уж мы бы их тут разобрали по косточкам, уж мы бы позабавились! А shutbanderas, - респект и уважуха за обнародование собственной позиции. :ay:

В исполком пришла жалоба: - Напротив моего окна женская баня. Мне все видно и это отвлекает меня и вообще действует на мой моральный облик. Прошу предоставить мне новую квартиру. Приехала комиссия, смотрят в окно. - Ну, и что? Ничего не видно! - А вы на шкаф залезьте! не заходьте в Різне. opr06K93.gif

:ay: в точку :IMHO1:

:ay: в точку :IMHO1:
Невже вам Паланочка подобається коли ви бачите розбрат в "Різному"??? :dntknw: Не чекав від вас...

Невже вам Паланочка подобається коли ви бачите розбрат в "Різному"???

звичайно не подобається , але ж тут про інше , тут про те що як не хочеш , то не приймай участь, але якщо хто хоче що сказати то рота закрити йому не можна, по тій причині що комусь не подобаеться. Головне щоб людьми зоставались , а говорити можна про все. Інше питання чи це корисно....

Невже вам Паланочка подобається коли ви бачите розбрат в "Різному"???

звичайно не подобається
"Хай слова ваші будуть ТАК або НІ.... а все що більше, то від лукавого" ;)

Вы не открыли Америку(см.ниже).Но он же любит не "деньги в себе",а для написания книги про супругу Прокоповича-а это дело святое. "Я первый в этом признаюсь. Если мне будут сбрасывать с невидимого вертолета пакуночок с деньгами, в эквиваленте 50% того, что я мечтаю заработать на пчелах, когда обгоню Берендея и larson - я соглашусь с легким сердцем на роль кассира, админа какого-нибудь форума или начну писать книгу о супруге Прокоповича."

Однако, Вы, Igl - идеалист :) ... Эта "книга", как обычно, будет не о супруге, а о себе, любимом - умном, "тонком" психологе, из последних сил борющемся с украинским национал-"фашизмом" в вышыванке, и неоцененном точковцами гении :umora::hi:

Эта "книга", как обычно, будет не о супруге
Я пропустил первое издание? ;)

Эта "книга", как обычно, будет не о супруге
Я пропустил первое издание? ;)
:) ... Ой, пропустили! Ее, правда, еще не издали, но "пишется" постоянно, с небольшими перерывами на "баны" :umora::hi:

"Хай слова ваші будуть ТАК або НІ.... а все що більше, то від лукавого" wink.gif

Я вам відповів , а щоб відповісти так або ні потрібно ставити однозначне запитання. Розмова шла про те чи треба така тема , а ви туди вставили якимось чином" розбрат "про який мова не йшла, а тепер щей отак робите ;)

"Хай слова ваші будуть ТАК або НІ.... а все що більше, то від лукавого" wink.gif

Я вам відповів , а щоб відповісти так або ні потрібно ставити однозначне запитання. Розмова шла про те чи треба така тема , а ви туди вставили якимось чином" розбрат "про який мова не йшла, а тепер щей отак робите ;)
А хіба це неоднозначне питання адресоване вам - Чи потрібна така тема де постійно присутній розбрат? Ви порівняйте решта тем - там де мова йде про підігрів чи підкормку чи про матки - люди дійсно ведуть дискусію і при цьому мирно розходяться, а в Різному якщо зайшла мова про політику починають один одного брудом поливати....... :hi: Тому такий розділ як РІЗНЕ можливо і необхідний але на маю думку повне табу на політичні теми, картинки, анекдоти... А кому дуже чухаеться хай випускає пар в іншому місці.... :IMHO1:

якщо зайшла мова про політику починають один одного брудом поливати....

Наслідки "зомбування" :):IMHO: Але в темі, наприклад,
про матки

брудом поливати вміють не гірше :):IMHO:
необхідний але на маю думку повне табу на політичні теми, картинки, анекдоти.

Суворо... :ak: Взагалі, "політичні опоненти", настільки я помітив, уміють діставати один одного в будь-якій темі, незалежно від назви та тематики. :hi: Тому, на мою думку, якщо комусь не подобається жіноча баня (політика), не потрібно вилазити на шафу (читати "різне"). :)

Якщо не має можливості стриматись, то краще взагалі закрити таку гілку як РІЗНЕ. Дійсно, та політика і так дістала в повсякденному житті, прийдеш сюди на форум і тут те саме.
В исполком пришла жалоба: - Напротив моего окна женская баня. Мне все видно и это отвлекает меня и вообще действует на мой моральный облик. Прошу предоставить мне новую квартиру. Приехала комиссия, смотрят в окно. - Ну, и что? Ничего не видно! - А вы на шкаф залезьте! не заходьте в Різне. :hi:
Було б смішно якби не
"політичні опоненти", настільки я помітив, уміють діставати один одного в будь-якій темі,
Ось і маємо - спочатку сваримось в Різному а потім не можемо найти спільну мову в інших темах - не загорами час коли буде поділ форумчан на "політичні опоненти" - як раз це й треба на бджолярському форумі :dntknw: В любому випадку основний дисонанс вносять 3-4 особи (з різних таборів). Може слід ампутувати 3-4 пальчики, щоб не видаляти потім всю руку закрити доступ цим особам в Різне і тоді там буде нормальні діалоги?

Я так думаю що можна зробити таку собі темку, без модерації особливої. І нехай там флудять аж поки не луснуть. Таке практикують на багатьох якщо не на всіх форумах. Є тут такі, пару років назад читав перепалки от смішно було... Може пару повипускають, то й на нормальне щось розродяться, а то втечуть з форуму шкода ж. Можливо і я б щось там написав... :umora: Це звичайно за умови що місце резинове і особливих умов від тримачів хостингу нема. Та й в будь який час можна знести все к бабушке ядрёной... Ну це так :IMHO1:

Але в темі, наприклад, про матки брудом поливати вміють не гірше

А с учетом того, что всем понятно, какой за этим кроется личный финансовый интерес - то выглядит это непригляднее в 100 раз. И ничего, живут люди, других поучают, советуют по-отечески. Заботятся об облико аморале. Это жисть! ;) Забавно наблюдать, как стали путаться в своих "истинных" желаниях некоторые постоянные, я бы даже сказал, назойливые участники "Разного". Спасибо за это "Sanich"! Выбил он почву из под ног своим намеком!
Я пропустил первое издание? Ой, пропустили!

А я не пропустил, igl и могу вам с уверенностью утверждать, у кое-кого после этого есть за что так его бояться, ненавидеть и маниакально преследовать, даже намеки на его тень по всем темам форума. :) А лично мне, особенно нравится открывшаяся нам картина по линии "Гундяев - Шаруда". Богу стало угодно, чтобы они обменялись своими фото через его прямых и косвенных посредников. Обожаю такие моменты! Нигде так явно не отражаются человеческие пороки и пристрастия, как во внешности. Нам же оставалось только сравнить свои гипотезы с оригиналом и получить удовлетворение от дедуктивных способностей. И где можно еще это проделать, как не в "Разном"? :IMHO1::ay: