Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

А для просунутих незловживаючих користувачів?:ah:

такої можливості, на жаль, немає. :dntknw:

Санич, а можна зробити, щоб було мультицитування. Тобто кілька цитат в одній. А то цитує лише по одній. Хоча інколи є потреба в кількох одночасно

А в мене вийшло цитувати декілька повідомленнь

Помоему без проблем...:hi:ан не неполучилось

чи ви не це мали на увазі ?

:ay:

А в мене вийшло цитувати декілька повідомленнь

чи ви не це мали на увазі ?

:ay:

Я теж так умію:ah:  Це дві окремі цитати...

Малось на увазі два в одному... вкладені.

зрозуміло - виходить тільки так

глюк

Санич, а можна зробити, щоб було мультицитування. Тобто кілька цитат в одній. А то цитує лише по одній. Хоча інколи є потреба в кількох одночасно

можна зробити

Помоему без проблем...:hi:ан не неполучилось

без проблем

Ні, на жаль, ні. Інакше буде такий балаган із вкладенимицитатами, щро мама-мія. 

мама-мія

Ну, технічно це можливо зробити? Наприклад встановити обмеження в дві цитати?

зроблено

без обмежень

Чи не про це?

Чи не про це?

Ні не те...

Пишу ще раз.

ГОЛОСНІШЕ.

Дві цитати - одна ВСЕРЕДИНІ ДРУГОЇ.

Последнее время, чего то я стал слишком много стал получать штрафов и предупреждений. Ну и как совестливый и порядочный пользователь решил еще раз ознакомится с правилами форума. Но как то не смог их найти. Неужели они видны только при регистрации. А как быть таким как я? хочется искренне раскаятся и поступать впредь по правилам. Глядиш и Бабайка так же станет на путь исправления, кто нить еще. Прошу укажите путь к правилам ПЛИЗ. А может ссылку где нить на них прибабахать? Или к примеру если выставляется штраф, то писать конкретно какой пункт правил нарушает пользователь. А то как то совсем не серьзно звучит штраф   ЗА ИРОНИЮ

Последнее время, чего то я стал слишком много стал получать штрафов и предупреждений. Ну и как совестливый и порядочный пользователь решил еще раз ознакомится с правилами форума. Но как то не смог их найти. Неужели они видны только при регистрации. А как быть таким как я? хочется искренне раскаятся и поступать впредь по правилам. Глядиш и Бабайка так же станет на путь исправления, кто нить еще. Прошу укажите путь к правилам ПЛИЗ. А может ссылку где нить на них прибабахать? Или к примеру если выставляется штраф, то писать конкретно какой пункт правил нарушает пользователь. А то как то совсем не серьзно звучит штраф   ЗА ИРОНИЮ

Замечание принято. Правила приведем в порядок и опубликуем. Как и список наказаний, в котором, Ирония тоже будет присутствовать, так как ирония - это, иногда, скрытое хамство или троллинг. :IMHO1:

Замечание принято. Правила приведем в порядок и опубликуем. Как и список наказаний, в котором, Ирония тоже будет присутствовать, так как ирония - это скрытое хамство. :IMHO1:

А в правилах это прописано? Как то не интересно получать штраф за то , что в правилах не прописано:ah: Ведь если исходить из логики, наказание должно быть за НАРУШЕНИЕ ПРАВИЛ. Так? Но если нет такого в правилах, то и наказания не должно быть. И это мое мнение:IMHO1:

А в правилах это прописано? Как то не интересно получать штраф за то , что в правилах не прописано:ah: Ведь если исходить из логики, наказание должно быть за НАРУШЕНИЕ ПРАВИЛ. Так? Но если нет такого в правилах, то и наказания не должно быть. И это мое мнение:IMHO1:

Да, в правилах прописано запрет на троллинг, хамство и флуд. Ирония прописана отдельным пунктом в списке наказаний. 

Да, в правилах прописано запрет на троллинг, хамство и флуд. Ирония прописана отдельным пунктом в списке наказаний. 

Очень хочется почитать правила:ah: Не лишайте подсудимого последней надежды. Раньше и то перед растрелом давали папироску выкурить

Очень хочется почитать правила:ah: Не лишайте подсудимого последней надежды. Раньше и то перед растрелом давали папироску выкурить

Главное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику. Если у вас есть желание буквоедством заняться и спорить о том или ином пункте и наказании, то это не лучший способ времяпровождения на форуме. :IMHO1: 

Главное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику. Если у вас есть желание буквоедством заняться и спорить о том или ином пункте и наказании, то это не лучший способ времяпровождения на форуме. :IMHO1: 

Так причем здесь буквоедство. Просто есть огромное желание, если я допустил какое то правонарушение, то конкретно знать какой пункт я нарушил, а не абстрактные слова. Ведь все по взрослому, ПО ПРАВИЛАМ. А это значит с обеих сторон. Так как говоря Вашими словами

Главное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику.

:hi:

Спасибки админам за поддержку и обновление сайта!

Я последнее время редкий гость, но всегда читаю сайт с большим удовольствием!

Спасибки за абгрейт!

• 2 weeks later...

Бажано зробити кнопку знизу сторінки для швидкого підйому на верх сторінки. Зараз є певні незручності в сованні планки вверх - вниз.

Так причем здесь буквоедство. Просто есть огромное желание, если я допустил какое то правонарушение, то конкретно знать какой пункт я нарушил, а не абстрактные слова. Ведь все по взрослому, ПО ПРАВИЛАМ. А это значит с обеих сторон. Так как говоря Вашими словами

:hi:

Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість :ah:  а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності :IMHO::hi:

P.S. Надіюсь нікого не образив :hi:

Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість :ah:  а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності :IMHO::hi:

Полностью согласен ..я тоже хотел бы знать . В каком посту , конкретно что нарушил , и кто на меня настрочил жалобы  ( хотя я догадываюсь )а то с 4 мя штрафами особо то свое обьективное мнение и не выскажешь ,потому как любой пост можно интерпретировать по своему :frusty:

:IMHO:Підтримую повністю! Та й знаючи за що те попередження - навчитись це уникати. А то ті попередження не мають ніякого ефекту, - ні навчального, а ні виховного . Я, приміром,  й до цих пір не знаю за що мені ті два попередження.:dntknw: Було вказано - за іронію при спілкуванні...:umora: А по відношенні до кого саме й коли ? Та без неї (іронії чи жартів) я й дня не проживу...:ah: Але це не повинно ж ображати людину мислячу.  А якщо знатиму, хто це так болісно переживає,- правий SASHA.OK ,- обійду його десятою дорогою.:ay:

Отож бо, zaporojec ! Підтримую вас. Іронія ніколи не була під забороною навіть і у совдепівській журналістиці по відношенню до керівників високих рангів ! Заявляю як журналіст, що пропрацював і на редакторських посадах. А втім - ваше право, але це була моя думка.:dntknw:

Звичайно, ніхто не буде відкривати інформацію, хто послав жалобу. Тому що тоді цей інструмент втрачає сенс, як засіб протидії порушникам правил і лише викличе протиріччя і недовіру між користувачами. 

По поводу, повідомлень за які видали попередження - ця інформація доступна у вікні попередження (підкреслено червоне внизу на малюнку). АЛЕ часто це повідомлення вже може бути видалене, або відредаговане, так як таке, що не відповідає правилам. 

Untitled.png

:IMHO:Підтримую повністю! Та й знаючи за що те попередження - навчитись це уникати. А то ті попередження не мають ніякого ефекту, - ні навчального, а ні виховного . Я, приміром,  й до цих пір не знаю за що мені ті два попередження.:dntknw: Було вказано - за іронію при спілкуванні...:umora: А по відношенні до кого саме й коли ? Та без неї (іронії чи жартів) я й дня не проживу...:ah: Але це не повинно ж ображати людину мислячу.  А якщо знатиму, хто це так болісно переживає,- правий SASHA.OK ,- обійду його десятою дорогою.:ay:

Треба подумати і, можливо, текст за який видали попередження копіювати в саме попередження.  

Отож бо, zaporojec ! Підтримую вас. Іронія ніколи не була під забороною навіть і у совдепівській журналістиці по відношенню до керівників високих рангів ! Заявляю як журналіст, що пропрацював і на редакторських посадах. А втім - ваше право, але це була моя думка.:dntknw:

Іронія - це заувальоване хамство дуже часто. Ви скільки завгодно можете іронізувати про свого начальника у нього за спиною, але якщо ви почнете відноситися з іронією до свого співбесідника, то він покрутить пальцем біля голови, складе дулю в кармані і спілкуватися з вами не буде, в кращому разі. В гіршому- почне вам грубити і розгориться конфлікт. Для форуму це не потрібно. Ніхто не казав, що іронія заборонена на форумі, але ви не можете іронізувати по відношенню до іншого учасника форуму відкрито, тому що це форма прояву неповаги. :IMHO:

Звичайно, ніхто не буде відкривати інформацію, хто послав жалобу. Тому що тоді цей інструмент втрачає сенс, як засіб протидії порушникам правил і лише викличе протиріччя і недовіру між користувачами. 

Ну тоді це щось нагадує колишні "анонімки" :IMHO:  

Треба подумати і, можливо, текст за який видали попередження копіювати в саме попередження.  

Це я і мав на увазі, :ay: а то цілу добу згадував за що стільки попереджень, так і не згадав :ah:

Така кнопочка повинна бути. Тому що модератори не завжди можуть вчасно переглядати весь форум. А така опція дозволяє швидше відреагувати на порушення. 

Я не думаю що комусь наприклад приємно в якійсь темі читати чиїсь розборки чи ще щось подібне.... Не переживайте, кнопочка "жалоба" працює тільки тоді коли хтось порушує правила. Якщо з Вашої сторони порушень не має то  кнопочку можуть тиснути хоч сто раз - реакції не буде.

Що поганого в анонімці, якщо вона не бреше? А в даному випадку вона не може брехати ,так як модератор/адміністратор перевіряє реальне повідомлення. Хлопці, ви збираєтеся жити в Європі із цінностями совка? В нормальній країні із розвинутим громадським суспільством навіть питання такого не виникне, чи варто заявити в компетентні органи, якщо хтось порушує правила чи закон. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...