Sanich Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 А для просунутих незловживаючих користувачів?такої можливості, на жаль, немає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
realto Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 Санич, а можна зробити, щоб було мультицитування. Тобто кілька цитат в одній. А то цитує лише по одній. Хоча інколи є потреба в кількох одночасноА в мене вийшло цитувати декілька повідомленнь Помоему без проблем...ан не неполучилосьчи ви не це мали на увазі ?А для просунутих незловживаючих користувачів? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 А в мене вийшло цитувати декілька повідомленнь чи ви не це мали на увазі ?Я теж так умію Це дві окремі цитати...Малось на увазі два в одному... вкладені. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
realto Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 А для просунутих незловживаючих користувачів?Я теж так умію Це дві окремі цитати...Малось на увазі два в одному... вкладені.зрозуміло - виходить тільки так Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 глюк Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 10 ноября, 2015 Share Опубликовано 10 ноября, 2015 Санич, а можна зробити, щоб було мультицитування. Тобто кілька цитат в одній. А то цитує лише по одній. Хоча інколи є потреба в кількох одночасно можна зробитиПомоему без проблем...ан не неполучилосьбез проблем Ні, на жаль, ні. Інакше буде такий балаган із вкладенимицитатами, щро мама-мія. мама-міяНу, технічно це можливо зробити? Наприклад встановити обмеження в дві цитати?зроблено Я теж так умію Це дві окремі цитати...Малось на увазі два в одному... вкладені. без обмеженьЧи не про це? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 ноября, 2015 Share Опубликовано 11 ноября, 2015 Чи не про це?Ні не те...Пишу ще раз.ГОЛОСНІШЕ.Малось на увазі два в одному... вкладені.Дві цитати - одна ВСЕРЕДИНІ ДРУГОЇ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Последнее время, чего то я стал слишком много стал получать штрафов и предупреждений. Ну и как совестливый и порядочный пользователь решил еще раз ознакомится с правилами форума. Но как то не смог их найти. Неужели они видны только при регистрации. А как быть таким как я? хочется искренне раскаятся и поступать впредь по правилам. Глядиш и Бабайка так же станет на путь исправления, кто нить еще. Прошу укажите путь к правилам ПЛИЗ. А может ссылку где нить на них прибабахать? Или к примеру если выставляется штраф, то писать конкретно какой пункт правил нарушает пользователь. А то как то совсем не серьзно звучит штраф ЗА ИРОНИЮ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Последнее время, чего то я стал слишком много стал получать штрафов и предупреждений. Ну и как совестливый и порядочный пользователь решил еще раз ознакомится с правилами форума. Но как то не смог их найти. Неужели они видны только при регистрации. А как быть таким как я? хочется искренне раскаятся и поступать впредь по правилам. Глядиш и Бабайка так же станет на путь исправления, кто нить еще. Прошу укажите путь к правилам ПЛИЗ. А может ссылку где нить на них прибабахать? Или к примеру если выставляется штраф, то писать конкретно какой пункт правил нарушает пользователь. А то как то совсем не серьзно звучит штраф ЗА ИРОНИЮЗамечание принято. Правила приведем в порядок и опубликуем. Как и список наказаний, в котором, Ирония тоже будет присутствовать, так как ирония - это, иногда, скрытое хамство или троллинг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Замечание принято. Правила приведем в порядок и опубликуем. Как и список наказаний, в котором, Ирония тоже будет присутствовать, так как ирония - это скрытое хамство. А в правилах это прописано? Как то не интересно получать штраф за то , что в правилах не прописано Ведь если исходить из логики, наказание должно быть за НАРУШЕНИЕ ПРАВИЛ. Так? Но если нет такого в правилах, то и наказания не должно быть. И это мое мнение Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 А в правилах это прописано? Как то не интересно получать штраф за то , что в правилах не прописано Ведь если исходить из логики, наказание должно быть за НАРУШЕНИЕ ПРАВИЛ. Так? Но если нет такого в правилах, то и наказания не должно быть. И это мое мнениеДа, в правилах прописано запрет на троллинг, хамство и флуд. Ирония прописана отдельным пунктом в списке наказаний. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Да, в правилах прописано запрет на троллинг, хамство и флуд. Ирония прописана отдельным пунктом в списке наказаний. Очень хочется почитать правила Не лишайте подсудимого последней надежды. Раньше и то перед растрелом давали папироску выкурить Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Очень хочется почитать правила Не лишайте подсудимого последней надежды. Раньше и то перед растрелом давали папироску выкуритьГлавное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику. Если у вас есть желание буквоедством заняться и спорить о том или ином пункте и наказании, то это не лучший способ времяпровождения на форуме. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
zaporojec Опубликовано 12 ноября, 2015 Share Опубликовано 12 ноября, 2015 Да, в правилах прописано запрет на троллинг, хамство и флуд. Ирония прописана отдельным пунктом в списке наказаний. Главное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику. Если у вас есть желание буквоедством заняться и спорить о том или ином пункте и наказании, то это не лучший способ времяпровождения на форуме. Так причем здесь буквоедство. Просто есть огромное желание, если я допустил какое то правонарушение, то конкретно знать какой пункт я нарушил, а не абстрактные слова. Ведь все по взрослому, ПО ПРАВИЛАМ. А это значит с обеих сторон. Так как говоря Вашими словамиГлавное правило - это здравый смысл и уважение к собеседнику. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
марк-антоний Опубликовано 13 ноября, 2015 Share Опубликовано 13 ноября, 2015 Спасибки админам за поддержку и обновление сайта!Я последнее время редкий гость, но всегда читаю сайт с большим удовольствием!Спасибки за абгрейт! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Бажано зробити кнопку знизу сторінки для швидкого підйому на верх сторінки. Зараз є певні незручності в сованні планки вверх - вниз. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Так причем здесь буквоедство. Просто есть огромное желание, если я допустил какое то правонарушение, то конкретно знать какой пункт я нарушил, а не абстрактные слова. Ведь все по взрослому, ПО ПРАВИЛАМ. А это значит с обеих сторон. Так как говоря Вашими словами Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності P.S. Надіюсь нікого не образив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
алекс-к Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності P.S. Надіюсь нікого не образив Полностью согласен ..я тоже хотел бы знать . В каком посту , конкретно что нарушил , и кто на меня настрочил жалобы ( хотя я догадываюсь )а то с 4 мя штрафами особо то свое обьективное мнение и не выскажешь ,потому как любой пост можно интерпретировать по своему Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності P.S. Надіюсь нікого не образив Підтримую повністю! Та й знаючи за що те попередження - навчитись це уникати. А то ті попередження не мають ніякого ефекту, - ні навчального, а ні виховного . Я, приміром, й до цих пір не знаю за що мені ті два попередження. Було вказано - за іронію при спілкуванні... А по відношенні до кого саме й коли ? Та без неї (іронії чи жартів) я й дня не проживу... Але це не повинно ж ображати людину мислячу. А якщо знатиму, хто це так болісно переживає,- правий SASHA.OK ,- обійду його десятою дорогою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Последнее время, чего то я стал слишком много стал получать штрафов и предупреждений. Ну и как совестливый и порядочный пользователь решил еще раз ознакомится с правилами форума. Но как то не смог их найти. Неужели они видны только при регистрации. А как быть таким как я? хочется искренне раскаятся и поступать впредь по правилам. Глядиш и Бабайка так же станет на путь исправления, кто нить еще. Прошу укажите путь к правилам ПЛИЗ. А может ссылку где нить на них прибабахать? Или к примеру если выставляется штраф, то писать конкретно какой пункт правил нарушает пользователь. А то как то совсем не серьзно звучит штраф ЗА ИРОНИЮ Отож бо, zaporojec ! Підтримую вас. Іронія ніколи не була під забороною навіть і у совдепівській журналістиці по відношенню до керівників високих рангів ! Заявляю як журналіст, що пропрацював і на редакторських посадах. А втім - ваше право, але це була моя думка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Sanich а також хотілось би знати за яке саме повідомлення я отримав те чи інше попередження, іншими словами якщо іде попередження, то щоб воно було з посиланням на повідомлення яке порушило правило (якщо це можливо), а то зі своїх чотирьох попереджень я догадоюсь (і в деякій мірі і згідний) за два, а ось ще два для мене залишаються загадкою якиме саме повідомленнями я заслужив таку немилість а ще також автора "жалоб", щоб знати хто ж у нас такий "вразливий", щоб надалі мінімізувати своє спілкування з ним і не нарватись знову на неприємності P.S. Надіюсь нікого не образив Звичайно, ніхто не буде відкривати інформацію, хто послав жалобу. Тому що тоді цей інструмент втрачає сенс, як засіб протидії порушникам правил і лише викличе протиріччя і недовіру між користувачами. По поводу, повідомлень за які видали попередження - ця інформація доступна у вікні попередження (підкреслено червоне внизу на малюнку). АЛЕ часто це повідомлення вже може бути видалене, або відредаговане, так як таке, що не відповідає правилам. Підтримую повністю! Та й знаючи за що те попередження - навчитись це уникати. А то ті попередження не мають ніякого ефекту, - ні навчального, а ні виховного . Я, приміром, й до цих пір не знаю за що мені ті два попередження. Було вказано - за іронію при спілкуванні... А по відношенні до кого саме й коли ? Та без неї (іронії чи жартів) я й дня не проживу... Але це не повинно ж ображати людину мислячу. А якщо знатиму, хто це так болісно переживає,- правий SASHA.OK ,- обійду його десятою дорогою.Треба подумати і, можливо, текст за який видали попередження копіювати в саме попередження. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Отож бо, zaporojec ! Підтримую вас. Іронія ніколи не була під забороною навіть і у совдепівській журналістиці по відношенню до керівників високих рангів ! Заявляю як журналіст, що пропрацював і на редакторських посадах. А втім - ваше право, але це була моя думка.Іронія - це заувальоване хамство дуже часто. Ви скільки завгодно можете іронізувати про свого начальника у нього за спиною, але якщо ви почнете відноситися з іронією до свого співбесідника, то він покрутить пальцем біля голови, складе дулю в кармані і спілкуватися з вами не буде, в кращому разі. В гіршому- почне вам грубити і розгориться конфлікт. Для форуму це не потрібно. Ніхто не казав, що іронія заборонена на форумі, але ви не можете іронізувати по відношенню до іншого учасника форуму відкрито, тому що це форма прояву неповаги. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Звичайно, ніхто не буде відкривати інформацію, хто послав жалобу. Тому що тоді цей інструмент втрачає сенс, як засіб протидії порушникам правил і лише викличе протиріччя і недовіру між користувачами. Ну тоді це щось нагадує колишні "анонімки" Треба подумати і, можливо, текст за який видали попередження копіювати в саме попередження. Це я і мав на увазі, а то цілу добу згадував за що стільки попереджень, так і не згадав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Ну тоді це щось нагадує колишні "анонімки" Така кнопочка повинна бути. Тому що модератори не завжди можуть вчасно переглядати весь форум. А така опція дозволяє швидше відреагувати на порушення. Я не думаю що комусь наприклад приємно в якійсь темі читати чиїсь розборки чи ще щось подібне.... Не переживайте, кнопочка "жалоба" працює тільки тоді коли хтось порушує правила. Якщо з Вашої сторони порушень не має то кнопочку можуть тиснути хоч сто раз - реакції не буде. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 ноября, 2015 Share Опубликовано 27 ноября, 2015 Ну тоді це щось нагадує колишні "анонімки" Що поганого в анонімці, якщо вона не бреше? А в даному випадку вона не може брехати ,так як модератор/адміністратор перевіряє реальне повідомлення. Хлопці, ви збираєтеся жити в Європі із цінностями совка? В нормальній країні із розвинутим громадським суспільством навіть питання такого не виникне, чи варто заявити в компетентні органи, якщо хтось порушує правила чи закон. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.