Svan Опубликовано 28 сентября, 2015 Share Опубликовано 28 сентября, 2015 Є можливість, але автор каже, що стара адреса недосупна, тому питання як підтвердити користувача. Хіба хто інший з відомих користувачів може підтвердити. Якщо можна об"єднати, то це було би прекрасно! Sanich, я зателефоную комусь із авторитетних людей форуму, яких я знаю особисто, і вони Вам підтвердять, що це саме я. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 сентября, 2015 Share Опубликовано 28 сентября, 2015 Якщо можна об"єднати, то це було би прекрасно! Sanich, я зателефоную комусь із авторитетних людей форуму, яких я знаю особисто, і вони Вам підтвердять, що це саме я. Добре. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 сентября, 2015 Share Опубликовано 28 сентября, 2015 Довгенько не заходив на форум, був у відрядженні.Повернувся додому - а форум змінив обличчя. І перестав мене впізнавати. Вводжу пароль, а йде відповідь, що він "некоректний". Можливо, це від того, що пароль був на кирилиці, а не на латині (в мене вже був такий випадок). А змінити не можу, бо та пошта, на яку був зареєстрований мій акаунт, вже знищена (мною). Довелось заводити новий... Так що всі, хто знав мене тут як Svana - звикайте до Salonika. А хто не знав, тому й байдуже!Напишите мне ваш старый мейл, который был у пользователя svan. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Svan Опубликовано 28 сентября, 2015 Share Опубликовано 28 сентября, 2015 Дякуючи вмілим діям Sanichа, мій попередній акаунт знову відновлено! Слава комп"ютерним геніям! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 29 сентября, 2015 Share Опубликовано 29 сентября, 2015 Можна об"єднати вашу аккаунти, якби знати що ви дійсно Svan. Підтверджую що то є одна людина. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 сентября, 2015 Share Опубликовано 29 сентября, 2015 Підтверджую що то є одна людина.Вже й об"єднали аккаунти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рейл Опубликовано 5 октября, 2015 Share Опубликовано 5 октября, 2015 Може варто в темі http://tochok.info/forum/index.php?/forum/72-другие-околорыночные-дисскуссии/ змінити колір оголошення в верхній частині з жовтого на якийсь інший? Жовтий не дуже гарно читається. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 октября, 2015 Share Опубликовано 5 октября, 2015 Може варто в темі http://tochok.info/forum/index.php?/forum/72-другие-околорыночные-дисскуссии/ змінити колір оголошення в верхній частині з жовтого на якийсь інший? Жовтий не дуже гарно читається.Согласен. Это также будет устранено при переходе на новое оформление. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 октября, 2015 Share Опубликовано 13 октября, 2015 А де поділась топова тема про "золотих" маток? Чим там конфлікт закінчився? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 октября, 2015 Share Опубликовано 13 октября, 2015 А де поділась топова тема про "золотих" маток? Чим там конфлікт закінчився?А де поділась топова тема про "золотих" маток? Чим там конфлікт закінчився?Та все на мiсцi Тiльки не видае форум теми з невеликою кiлькiстю повiдомлень И ещё проблему не могу решить как этих авторов сообщений убрать кому отвечать передумал А не в столбик складировать Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 октября, 2015 Share Опубликовано 13 октября, 2015 Та все на мiсцi Тiльки не видае форум теми з невеликою кiлькiстю повiдомлень И ещё проблему не могу решить как этих авторов сообщений убрать кому отвечать передумал А не в столбик складировать Кнопочкою delete пробували? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 октября, 2015 Share Опубликовано 13 октября, 2015 Сообщение удаляет ,автор и минуты остаются Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 14 октября, 2015 Share Опубликовано 14 октября, 2015 А видео нельзя вставить на сайт? Только ссылку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 октября, 2015 Share Опубликовано 14 октября, 2015 Сообщение удаляет ,автор и минуты остаютсяКрім delete є інші кнопка для видалення зі стрілкою на ентер та видає все, перевірено. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 октября, 2015 Share Опубликовано 14 октября, 2015 Сообщение удаляет ,автор и минуты остаютсяВидаляються і автор і час. Ви виділяєте, а тоді видаляєте? Для видалення автора цитати треба курсор поставити ВИЩЕ рядком (над цитатою) і тиснути кнопочку deleteА видео нельзя вставить на сайт? Только ссылку?все можнаКнопочка "вставить медиа" в лівому нижньому кутку, "изображение по ссылке", вставляєте адресу відео і ВУАЛЯ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 октября, 2015 Share Опубликовано 14 октября, 2015 Крім delete є інші кнопка для видалення зі стрілкою на ентер та видаляє все, перевірено.Треба уточнити. Не завжди. У разі, коли залишились лише автори без слів, кнопочка ентер може не помогти. Принаймні, у мене таке бувало.А так да, якщо ВИДІЛИТИ цитату і натиснути на клаві enter, то вся цитата зникає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 октября, 2015 Share Опубликовано 14 октября, 2015 Треба уточнити. Не завжди. У разі, коли залишились лише автори без слів, кнопочка ентер може не помогти. Принаймні, у мене таке бувало.А так да, якщо ВИДІЛИТИ цитату і натиснути на клаві enter, то вся цитата зникає Може, в основному пишу з телефону а там з клавіатурою важче, але повідомлення правлю саме так, єдине бувають нюанси з пустим там потрібно набрати букву довільну а тоді видаляти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
G.Valera Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 Добрый день.Думаю нужно вручную подправить (переписать) опросы в актуальных темах. Например в теме о выборе улья . А то как то не симпатично. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дима Бердянск Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Почему когда смотришь тему какую либо,в ответах не написано месяц и год?Будьте добры исправьте. С уважением форумчанин. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Почему когда смотришь тему какую либо,в ответах не написано месяц и год?Будьте добры исправьте. С уважением форумчанин. Если пишется день недели, то это на этой неделе, если число без года - это в этом году. В других случаях пишется полная дата. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дима Бердянск Опубликовано 23 октября, 2015 Share Опубликовано 23 октября, 2015 Понял!Боагодарю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рейл Опубликовано 30 октября, 2015 Share Опубликовано 30 октября, 2015 Чи можливо зробити так (здається, має бути в налаштуваннях форуму) щоб при переході за посиланням воно відкривалося не в цій же вкладці, а в новій? На мою думку так буде трошки зручніше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Maxim Опубликовано 30 октября, 2015 Share Опубликовано 30 октября, 2015 Чи можливо зробити так (здається, має бути в налаштуваннях форуму) щоб при переході за посиланням воно відкривалося не в цій же вкладці, а в новій? На мою думку так буде трошки зручніше.Нажмите на ссылку роликом. Там есть кнопка. Так любые вкладки, открываются новыми. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Саныч цвет форума "ЗАЧЕТНЫЙ" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Позеленел...Спасибо, Саныч!!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.