Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Є можливість, але автор каже, що стара адреса недосупна, тому питання як підтвердити користувача. Хіба хто інший з відомих користувачів може підтвердити. 

Якщо можна об"єднати, то це було би прекрасно! Sanich, я зателефоную комусь із авторитетних людей форуму, яких я знаю особисто, і вони  Вам підтвердять, що це саме я. :)

Якщо можна об"єднати, то це було би прекрасно! Sanich, я зателефоную комусь із авторитетних людей форуму, яких я знаю особисто, і вони  Вам підтвердять, що це саме я. :)

Добре. :az:

Довгенько не заходив на форум, був у відрядженні.
Повернувся додому - а форум змінив обличчя. І перестав мене впізнавати.;) Вводжу пароль, а йде відповідь, що він "некоректний". Можливо, це від того, що пароль був на кирилиці, а не на латині (в мене вже був такий випадок). А змінити не можу, бо та пошта, на яку був зареєстрований мій акаунт, вже знищена (мною). Довелось заводити новий... Так що всі, хто знав мене тут як Svana - звикайте до Salonika. :umora: А хто не знав, тому й байдуже!:)

Напишите мне ваш старый мейл, который был у пользователя svan. 

Дякуючи вмілим діям Sanichа, мій попередній акаунт знову відновлено! Слава комп"ютерним геніям! :ax:

Можна об"єднати вашу аккаунти, якби знати що ви дійсно Svan. :hmm:

Підтверджую що то є одна людина.

Підтверджую що то є одна людина.

Вже й об"єднали аккаунти. 

Може варто в темі http://tochok.info/forum/index.php?/forum/72-другие-околорыночные-дисскуссии/ змінити колір оголошення в верхній частині з жовтого на якийсь інший? Жовтий не дуже гарно читається.

Може варто в темі http://tochok.info/forum/index.php?/forum/72-другие-околорыночные-дисскуссии/ змінити колір оголошення в верхній частині з жовтого на якийсь інший? Жовтий не дуже гарно читається.

Согласен. Это  также будет устранено при переходе на новое оформление. :az:

• 2 weeks later...

А де поділась топова тема про "золотих" маток? Чим там конфлікт закінчився?

Та все на мiсцi Тiльки не видае форум теми з невеликою кiлькiстю повiдомлень  И ещё проблему не могу решить как этих авторов сообщений убрать кому отвечать передумал  А не в столбик складировать 

Та все на мiсцi Тiльки не видае форум теми з невеликою кiлькiстю повiдомлень  И ещё проблему не могу решить как этих авторов сообщений убрать кому отвечать передумал  А не в столбик складировать 

Кнопочкою delete пробували?

Сообщение удаляет ,автор и минуты остаются

Крім delete є інші кнопка для видалення  зі стрілкою на  ентер та видає все, перевірено.

Видаляються і автор і час. Ви виділяєте, а тоді видаляєте?

Для видалення автора цитати треба курсор поставити ВИЩЕ рядком (над цитатою) і тиснути кнопочку delete

А видео нельзя вставить на сайт? Только ссылку?

все можна;)

Кнопочка "вставить медиа" в лівому нижньому кутку, "изображение по ссылке", вставляєте адресу відео і ВУАЛЯ!  

Крім delete є інші кнопка для видалення  зі стрілкою на  ентер та видаляє все, перевірено.

Треба уточнити. Не завжди. ;)У разі, коли залишились лише автори без слів, кнопочка ентер може не помогти. Принаймні, у мене таке бувало.

А так да, якщо ВИДІЛИТИ цитату і натиснути на клаві enter, то вся цитата зникає:hi:

Треба уточнити. Не завжди. ;)У разі, коли залишились лише автори без слів, кнопочка ентер може не помогти. Принаймні, у мене таке бувало.

А так да, якщо ВИДІЛИТИ цитату і натиснути на клаві enter, то вся цитата зникає:hi:

Може, в основному пишу з телефону а там з клавіатурою важче, але повідомлення правлю саме так, єдине бувають нюанси з пустим там потрібно набрати букву довільну а тоді видаляти.

Добрый день.

Думаю нужно вручную подправить (переписать) опросы в актуальных темах. Например в теме о выборе улья . А то как то не симпатично. 

Почему когда смотришь тему какую либо,в ответах не написано месяц и год?Будьте добры исправьте. С уважением форумчанин.  

Почему когда смотришь тему какую либо,в ответах не написано месяц и год?Будьте добры исправьте. С уважением форумчанин.  

Если пишется день недели, то это на этой неделе, если число без года - это в этом году. В других случаях пишется полная дата. 

Понял!Боагодарю.

Чи можливо зробити так (здається, має бути в налаштуваннях форуму) щоб при переході за посиланням воно відкривалося не в цій же вкладці, а в новій? На мою думку так буде трошки зручніше.

Чи можливо зробити так (здається, має бути в налаштуваннях форуму) щоб при переході за посиланням воно відкривалося не в цій же вкладці, а в новій? На мою думку так буде трошки зручніше.

Нажмите на ссылку роликом. Там есть кнопка. Так любые вкладки, открываются новыми.

Позеленел...

Спасибо, Саныч!!!:ay:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...