Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Ви маєте якісь претензії? так звертайтеся в приват, я вам там розкажу що я про вас думаю.

До вас ні . Я маю право ппросити адміністрацію , щоб ваш аватор я бачив без картинки (особисто ) Якщо моя просьба не реальна , то вибачаюсь.

Якщо моя просьба не реальна , то вибачаюсь.
Саме так. Єдина що вам можу порадити це встановити собі в браузер утиліту Adblock Plus і потім через неї можна заблокувати будь-яке зображення на сайті як рекламне (в тому числі і чийсь аватар - якщо він вам так не подобається і викликає такі душевні переживання). Успіхів :hi:

Саме так. Єдина що вам можу порадити це встановити собі в браузер утиліту Adblock Plus і потім через неї можна заблокувати будь-яке зображення на сайті як рекламне (в тому числі і чийсь аватар - якщо він вам так не подобається і викликає такі душевні переживання). Успіхів

Тоді вибачаюсь.

Попрошу адміністрацію зробити так ,щоб в мене , коли є Хадзумакі на екрані ,щоб не було картинки на аваторі ( все може бути а картинку видалити) особисто для мене. Ноутбук нервується і я також на картинку.

Специально для Пахомовыча. Сменил аватар. Надеюсь вам такой нравиться??? С одним условие. Пахомович будете себя плохо вести верну обратно Японский иероглиф.

Питання до адмінів. У мого товариша проблема з реєстрацією не проходить відповідь на питання коли Динамо виграло кубок

Питання до адмінів. У мого товариша проблема з реєстрацією не проходить відповідь на питання коли Динамо виграло кубок
Напишіть мені в приват усі дані Вашого товариша що потрібні для реєстрації, гадаю що зможу допомогти.

Дивно. У всіх інших проходить. Може він не той рік вводить.

А про який кубок йдеться?

А про який кубок йдеться?
Це мабуть просто питання при реєстрації на форумі - захист від ботів.

Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи маю я право просити, Вас, видалення образливих висловів в темі Пакети на 2015 рік з повідомлення №888 та інших пов'язаних з цим повідомленням? :dntknw: Дякую.

Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи маю я право просити, Вас, видалення образливих висловів в темі Пакети на 2015 рік з повідомлення №888 та інших пов'язаних з цим повідомленням? :dntknw: Дякую.
В кожному повідомлені є кнопочка "ЖАЛОБА" - тиснете її і пишете в чому проблема :hi:

Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи маю я право просити, Вас, видалення образливих висловів в темі Пакети на 2015 рік з повідомлення №888 та інших пов'язаних з цим повідомленням? Дякую.

Видалив...

• 7 months later...

Хотілося б звичного зеленого кольору для форуму і кнопки " останнє не прочитане повідомлення". хоча до того що є вже потихеньку звикаю.

Хотілося б звичного зеленого кольору для форуму і кнопки " останнє не прочитане повідомлення". хоча до того що є вже потихеньку звикаю.

Буде зелене оформлення. Просто не відразу. На то треба деякий час витратити. 

Як збільшити на екрані кількість тем, у яких за останній час були повідомлення ?

Я просто нажимаю на Новые публикации .

после прочтения ,прочитанные исчезают :ay:

Я просто нажимаю на Новые публикации .

после прочтения ,прочитанные исчезают :ay:

Розібрався. Натискаю Лента активности потім зліва Темы.

Чи є в новій версії розділ "користувачі". В старій версії можна було взнати попередні ніки користувачів. Можливо я не все знайшов, але здається ця опція стала біднішою.

Чи є в новій версії розділ "користувачі". В старій версії можна було взнати попередні ніки користувачів. Можливо я не все знайшов, але здається ця опція стала біднішою.

Пошук включає пошук користувачів. 

Так що все на своєму місці - лише в другому місці. :) Якийсь каламбур вийшов. 

Видалив...

Мой старый ник, набранный с маленькой заглавной буквы, тоже хотелось бы видеть изменённым. Хочу новый ник: "Посторонним В". Если не составит труда, пожалуйста.

Предупреждение

av-1.png

Предупреждение выдано Sanich

12 часов назад

Нарушение

• Выданы баллы: 1, которые никогда не истекут.

Примечание пользователю

Флуд и провокация очередного балагана. 

И сколько осталось баллов до бана? 

Предупреждение

av-1.png

Предупреждение выдано Sanich

12 часов назад

Нарушение

• Выданы баллы: 1, которые никогда не истекут.

Примечание пользователю

Флуд и провокация очередного балагана. 

И сколько осталось баллов до бана? 

5 баллов отправляют в бан на 2 дня. Но это пока. Методом проб и ошибок выработает более четкую систему наказаний. 

Чат - это хорошо. Два раза уже заходил туда. Оставлял сообщения. Потом вышел и через пару часов зашел. Старых сообщений нет (моих тоже). Я как-то привык в чатах, что даже если там никого нет, то сообщения (например, вчерашние) сохраняются. А в этом чате почему-то пропадают.

Шановні модератори! Чому немає нумерації повідомлень в темі? Вважаю, що нумерація потрібна вкрай, адже посилання на те чи інше повідомлення не можливе без вказування його номера.

На телефоне "Андроид" , браузер Хром - не верная кодировка в результатах голосований. На компе не проверял.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...