N_Nemo Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Дайте попробовать на 10 пасеках весной и все станет на свои места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staslife7 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Як то кажуть - на скору руку, обладнав собі таку напувалочку , пластикове відро з талою водою, по середіні банка з тою ж водою і пів ложки солі, у відро нагрівач для акваріума(виставлений на 35град.), і все це посипане корковими пробками. Тільки мабуть через пет. плівку над гніздами, до напувалки не летять. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
резидент Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Найкращий поплавок-забрус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolog Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Провел испытание поилки, работает. Изготовить можно за 30 мин. Профрезеровал на доске каналы. Соединил обычной капельницей ( 2 грн. ) с полиэтиленовой бутылкой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шалычев Сергей Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Всем привет. Решил на досуге сделать поилочку. Соответственно возник вопрос: нужно ли чем-нибудь обрабать доску? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 "Придумав" свій рецепт для поїлки срібна вода + синій йод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шаруда Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Всем привет. Решил на досуге сделать поилочку. Соответственно возник вопрос: нужно ли чем-нибудь обрабать доску? ? У меня примерно такая же, только раза в два шире и раза в полтора длиннее, из цельной доски... Ничем не обработана. Служит верой и правдой точно не помню сколько, но более 20-ти лет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир 22 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 у відро нагрівач для акваріума(виставлений на 35град.), ? Я выставил на 25 град. может нужно добавить? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrek Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 вот моя поилка,пластик поставил первый день ,в трубке подогрев Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staslife7 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Шановне панство! Скажіть будь ласка, що робити, коли у мене до напувалки летять бджоли з усієї околиці? Сьогодні з ранку вирішив прибрати її бо товариш налякав, мовляв, чужі можуть принести якусь заразу або нападуть на мої вулики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikvar Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Шановне панство! Скажіть будь ласка, що робити, коли у мене до напувалки летять бджоли з усієї околиці? Сьогодні з ранку вирішив прибрати її бо товариш налякав, мовляв, чужі можуть принести якусь заразу або нападуть на мої вулики ? тогда твои полетят к соседям на поилки и тоже могут "подцепить" там заразу не будьте мелочны и не мешайте пчелам работать. оставте поилки и пусть пьют все кто хочет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Скажіть будь ласка, що робити, коли у мене до напувалки летять бджоли з усієї околиці? ? Почему Вы так решили? Они что имеют отличительные знаки? Может это все Ваши пчелы. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Шановне панство! Скажіть будь ласка, що робити, коли у мене до напувалки летять бджоли з усієї околиці? Сьогодні з ранку вирішив прибрати її бо товариш налякав, мовляв, чужі можуть принести якусь заразу або нападуть на мої вулики Якщо поїлка у вигляді перевернутої банки, то дійсно можна заразу рознести. А якщо з по дошці стікає по краплі - то мало ймовірно....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staslife7 Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 не будьте мелочны ? Та до чого тут мілочність Почему Вы так решили? Они что имеют отличительные знаки? Может это все Ваши пчелы. ? По напрямку льоту видно з відки прилітають, і куди відлітають з напувалки. Хіба що круг почоту роблять до і після. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шаруда Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Та до чого тут мілочність opr06K94.gif ? Staslife7, это шутка :smile: ... Поставьте обратно поилку и не мучайте пчел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bee Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Шановне панство! Скажіть будь ласка, що робити, коли у мене до напувалки летять бджоли з усієї околиці? Сьогодні з ранку вирішив прибрати її бо товариш налякав, мовляв, чужі можуть принести якусь заразу або нападуть на мої вулики blink.gif ? У соседа больше 30 семей и он считает что пчела должна искать воду сама и никаких поилок не ставит. Так что мне в день приходиться ставить 2-3 трёх литровки,мне воды не жаль пускай пъют. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шаруда Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 У соседа больше 30 семей и он считает что пчела должна искать воду сама и никаких поилок не ставит. ? Вот, если бы ему перекрыть воду, что бы он, бедняга, делал? ... Сталинский выкормыш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staslife7 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Staslife7, это шутка ... Поставьте обратно поилку и не мучайте пчел ? Та вже поставив. Знову там ціла свадьба пирують, тільки встигай підливати . Правда сьогодні дощик підливає, але у перервах і бджілки не відстають - пють! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donbass30 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 вот моя поилка,пластик поставил первый день ,в трубке подогревПрикрепленное изображение Прикрепленное изображение ? А для чего подогрев, если на деревянной без него, воду берут лучше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrek Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 вот моя поилка,пластик поставил первый день ,в трубке подогревПрикрепленное изображение Прикрепленное изображение ? А для чего подогрев, если на деревянной без него, воду берут лучше. то был первый день, теперь на доске меньше все на теплой,особено когда прохладно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Пользовался поилкой Золотарева, понравилось вода тепленькая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 dochinec! Дуже сподобався Ваш спосіб напування з допомогою кількох ємностей, зібраних в одному місці. Чи даєте Ви в різні ємності різну воду? Як то чисту, підсолену, підцукровану? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uslav Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 весной думаю нужно и подогревать воду, а вот летом зачем, у меня 70л воды выпивают в день Восток однако Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 весной думаю нужно и подогревать воду, а вот летом зачем, у меня 70л воды выпивают в день Восток однако ? Літом то все зрозуміло. А от весною? Маючи чотири ємності мабуть доцільно давати різноманітне пиття? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uslav Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Літом то все зрозуміло. А от весною? Маючи чотири ємності мабуть доцільно давати різноманітне пиття? ? Безусловно, простая вода и подсоленная Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts