Перейти к содержанию

Цены на пакеты и матки в 2012 году

Артем

Рекомендуемые сообщения

Оно конечно к пчело-пакетам прямого отношения не имеет , а косвенно касается . В понедельник приезжали с западной Украины привозили картошку и продавали по 2 гр , а покупали ( сеянку лук) по 20 гр баночку . Так вот если бы они знали почём она у нас , красная цена у нас 10-11 гр , а в 50 км можно купить если оптом за 7гр а под конец рынка можно и ещё дешевле Так что , знали когда и в каком месте сколько бы они денег сэкономили

blek-269 знали б ви по скільки вони в нас картошку беруть за 50копійок(беруть тільки відбірну) і то люди не в змозі продати так шо нічого вони не програли.Вибачте шо не по темі

blek-269 знали б ви по скільки вони в нас картошку беруть за 50копійок(беруть тільки відбірну) і то люди не в змозі продати так шо нічого вони не програли.Вибачте шо не по темі

Так это будет и с пчёлами , только этого не хотят понять пакетчики :dntknw: . Те что в этом году не продадут будут искать срочно улья или же отдавать по скольку сколько будет предлагать покупатель. Рыночная экономика рулит :ak:

Рыночная экономика рулит

А как хочется самому по рулить. ;)

В Запорожье предлагают пакеты по 650грн. Матка плодная-120. Не плодная-70

А как хочется самому по рулить.

Ой как хочется :ah: . А пословица говорит ( Да мамка не велит :blink: )

Пакетов по 400-450гр. уже полно за 4-ре рамки расплода не ищите пакеты в интернете там цены упадут в конце апреля.
А где искать, подскажите пожалуста!?

Вітаю панство! Шановні виробники та реалізатори меду. Хотілося б більше знати про Ваш мед. Наприклад: мед акацієвий рідкий (кристалізований дрібнозернистий ), діастазне число – 12,5 од. Готе, коефіцієнт вязкості 380 при t =30 С, тара скляна (букова), 2011(або інший) рік збирання (для натурального меду при відповідних умовах зберігання, наскільки мені відомо, термін придатності не регламентується) і тільки після цього ціну. На мою думку це буде справедливо і по відношенню до пасічників (виробників бджоло-пакетів) адже до їх продукції ви ставите максимальні вимоги і мінімальну ціну. Чи не так?

мед акацієвий рідкий (кристалізований дрібнозернистий ), діастазне число – 12,5 од. Готе

На акации и 12,5? Это из разряда фантастики! :blink: А "кристаллизированый" мелкозернистый - пожалуй, с рапсом. :dntknw:

Люди добрі на нормальні пакети буде нормальна ціна, а на туфту і ціна буде відповідна. Аналогічно і на мед, та на всі товари. Почикайте ще місяць і кожен з нас узнає точну ціну на пакети. :hi:

Люди добрі на нормальні пакети буде нормальна ціна, а на туфту і ціна буде відповідна

А пакет-"туфта" - це який, що він собою представляє?.. :hi:

А пакет-"туфта" - це який, що він собою представляє?..

Ну если говорят, что такое есть.... значит и "туфту" наши господа пакетчики умеют делать и продавать.

А пакет-"туфта" - це який, що він собою представляє?..

Кочут, cамі знаєте, не маленькі. Я мав на увазі якість матки, тай тому подібне. :hi:

Ілюха, я думаю, шо недолжен, уважающий себя пакетчик--человек который проф. занимается, толкать такие пакеты. А по поводу качества маток-- то так грешат в основном пчеловоды-продавая "излишки", старых и больных маток.

тай тому подібне.

чтоВы имели ввиду? аскосфероз и гнильцы, не так ли?

куплю бджолопакети куплю бджолопакети у кількості 150 штук що складаються з чотирьох рамок з розплодом плюс одну обтрушуемо 400 грн за пакет
Отакі оголошення пішли :blink: Невже дійсно так ціна падає.....? Може й собі купити :wave:

куплю бджолопакети куплю бджолопакети у кількості 150 штук що складаються з чотирьох рамок з розплодом плюс одну обтрушуемо 400 грн за пакет
Отакі оголошення пішли :blink: Невже дійсно так ціна падає.....? Може й собі купити :wave:
У наших газетах безліч оголошень на кшталт, прийму квартиру в подарунок,але це не означає що їм хтось ті квартири дарує :umora:

Сам бы купил кто продает??? :dntknw: Шутка !!! Но 400гр. за пакет ето уже, нивкакие рамки!!! Разве-что продажа в начале июня!!! :ole_ole::hi:

Ну мало ли человек по чем хочет купить, можно хотеть и по 100, главное что-бы продали :ae::az::hi:

можно хотеть и по 100, главное что-бы продали

А ще кажуть- " З"їсти він зможе, але хто ж йому дасть..." :smile:

Сам бы купил кто продает??? :dntknw: Шутка !!! Но 400гр. за пакет ето уже, нивкакие рамки!!!
В принципе 400 за стандартный пакет (3+1) - еще цена нормальная (я так думаю). Но он же хочет 4 разплодные рамки и плюс еще пчелок натрусить :umora: .... действительно - мечтать не вредно

Я сьогодні телефонував по оголошенню. Продавались сім'ї з вуликами (лежак український 24 р) по 300 грн за все :blink: 5 сімей було. Все продано.

Я сьогодні телефонував по оголошенню. Продавались сім'ї з вуликами (лежак український 24 р) по 300 грн за все :blink: 5 сімей було. Все продано.
Это как правило исключительные предложения, скажем так, эксклюзив, кто-то распродается, так что я бы не стал ориентироваться на такие предложения! :hi:

Я сьогодні телефонував по оголошенню. Продавались сім'ї з вуликами (лежак український 24 р) по 300 грн за все 5 сімей було. Все продано.

Цитата(Микола Іванович @ 17.4.2012, 21:21) Я сьогодні телефонував по оголошенню. Продавались сім'ї з вуликами (лежак український 24 р) по 300 грн за все 5 сімей було. Все продано. Это как правило исключительные предложения, скажем так, эксклюзив, кто-то распродается, так что я бы не стал ориентироваться на такие предложения!

В прошлом году в соседнем селе одному знакомому приперли два лежака с пчелами за литр водки :smile: :smile: :smile: И вообще злые мы :smile: , пчел и мед нужно раздавать бесплатно за волшебное слово "спасибо" :dntknw:

В прошлом году в соседнем селе одному знакомому приперли два лежака с пчелами за литр водки smile.gif smile.gif smile.gif

Таких бізнесменів усюди вистачає.....минулої ночі у сусідньому селі 5 вуликів разом з бджолами винесли з-під самої хати :af:

В прошлом году в соседнем селе одному знакомому приперли два лежака с пчелами за литр водки smile.gif smile.gif smile.gif

Таких бізнесменів усюди вистачає.....минулої ночі у сусідньому селі 5 вуликів разом з бджолами винесли з-під самої хати :af:
Блін. прочитав на ніч і тепер спати не зможу :angry: мої в лісі без охорони і дивитися я на них маю змогу тільки раз в тиждень :dntknw: Дякувати Богу поки що все було тихо

А пакет-"туфта" - це який, що він собою представляє?...
1 варіант (( років 5 назад брав в дядька 2 відводка ,вибирав з кращих сімей , а в стороні на пасіці стоїть 1вулик , запитую чому він в стороні ?. Відповідає - це звері - дуже кусають , зато багато меду носять . А цього року дзвонить і каже (( поспалюю всі вулики ,раніше був один скажений а тепер всі ,неможливо подивитись )) Замовив щоб йому купити комбінезон і рукавиці . Він за ціну на пакети довго б і не торгувався ,віддав би і за 300 гр. аби швидше в когось взяти маточники і замінити матки . Зато потім ці па кети вспливуть за допомогою спритних хлопців в Запоріжжі по 650 гр ,або в Донецьку по 850 гр. як писалось раніше. 2 варіант ---Говорить знайомий ((ті сім"ї що я йому продав 3 роки назад стали хуже розвиватись і працювати , запитую його --ти матки міняв --відповідає--не міняв бо жалко )). Вот ще одні варіанти пакетів на Запоріжжя і Донецьк, за добрі гроші . А Ви шановні пакетчики думайте - де придбати якісні плем. матки по 120гр. а то і дорожче, як довести те все до пуття ,а потім ще й продати за 400 гр. Той, хто на перекупці за 2 неділі заробить те, що ми за цілий рік.

• Алёнка changed the title to Цены на пакеты и матки в 2012 году

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...