Конструктор Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 7 годин тому, arki сказав: хтось користується акумуляторною косою(тримером) для косіння трави на пасіцці? Вони є різні, є досить потужні, то ті косять на рівні бензинової, але і ціна там не мала. В сусіда є з дешевих, то то що бензиновою можна викосити за 10-15хв, він акумуляторною косить кілька годин. Обшим дурному забавка. 7 годин тому, gardener сказав: Сусідка в мене таку має. То каже шо треба дуже часто косити. поки трава ше маленька Ага, бо вже як 10см то не бере. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 10 годин тому, Oleksandr K. сказав: Це в усіх щурки в цьому році мало чи це здається мені? Дійсно та якби менше 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля В Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 12 годин тому, ромео сказав: На пасіці тихий час... поставив за щит відводкам рамки з торішнім медом, то трохи погаласували... А так - ніхто нікуди ні по шо... В мене теж був тихий, поки я не почав липу відбирати був напад шостого рівня. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 8 часов назад, arki сказал: хтось користується акумуляторною косою(тримером) для косіння трави на пасіцці? Є таке діло! Косить можна, і втікати легше) 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля Другий рік користуюсь то норм,вулики розміщені кучно площа невелика то краще ніж бензо. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 2 часа назад, Женя Ц. сказал: Другий рік користуюсь то норм,вулики розміщені кучно площа невелика то краще ніж бензо. кошу зазвичай ручною, бензинова і самого дратує не тільки бджіла це надумав за акумуляторну. Яка саме у Вас модель? і чи не частіше нею придеться косити ніж ручною? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля В звязку з обстрілами логістичних центрів Нової пошти посилки стали іти дуже довго, наприклад в суботу 4го відправив маток, сперш дата прибуття стояла на 7 а сьогодні дивлюсь вже на 9 липня. Набрав оператора, зафіксувала звернення але зрозумів з її слів і слів знайомого що працює теж на новій що проблеми в них серйозні. Хто як відправляє маток? Може вже краще було б Укрпоштою? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 1 час назад, arki сказал: кошу зазвичай ручною, бензинова і самого дратує не тільки бджіла це надумав за акумуляторну. Яка саме у Вас модель? і чи не частіше нею придеться косити ніж ручною? Прокрафт на два акамулятори. Кошу лескою то десь на два тижні вистачає, цего року дощі той і бурян пре як дурний. Тай небачу смислу запускати той бурян по пояс бо потім шо ручною шо бензо повний піз... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Svan Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 13 годин тому, ромео сказав: Цього року міль розвивається значно повільніше. До цієї пори рамки в старій хаті ше майже не зачеплені. По ті роки вже на початку червня всі рамки були вражені Теж таке помітив. Думав, що це мені так здається, а виявляється, не тільки мені. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 06.07.2026 в 07:15, Bee.P сказав: короче переключайтесь експи на торгівлю картошкою ..... вона у Вас вродила? 06.07.2026 в 07:15, Bee.P сказав: А шо Іванович , маєте повзучку 2.0 ???? Я траву давно косив, то не бачу, але бджоли мало би бути більше ( не в траві) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 2 часа назад, Женя Ц. сказал: Прокрафт на два акамулятори. певно у Вас така модель? і на скільки хвилин заряду акумуляторів вистачає? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 57 минут назад, gardener сказал: вона у Вас вродила? Я траву давно косив, то не бачу, але бджоли мало би бути більше ( не в траві) Стежка біля вуликів встеляна , і бджоли добре поменьшало , та і по льоту видно , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Стежка біля вуликів встеляна , і бджоли добре поменьшало , та і по льоту видно , Не прибідняйтеся... Магазини в серпні знов почнете рахувати від штирох... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 3 минуты назад, ромео сказал: Не прибідняйтеся... Магазини в серпні знов почнете рахувати від штирох... Та якби то так було , до соняха не відновляться вони ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля А Пахомич казав... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 5 годин тому, Женя Ц. сказав: Прокрафт на два акамулятори. Кошу лескою то десь на два тижні вистачає, цего року дощі той і бурян пре як дурний. Тай небачу смислу запускати той бурян по пояс бо потім шо ручною шо бензо повний піз... Я навпаки стараюсь косити 1-2 рази на рік. І ручна, і мото коса справляються на ура 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 3 години тому, Svan сказав: Теж таке помітив. Думав, що це мені так здається, а виявляється, не тільки мені. Та нормально вона розвивається. Почав качати 25-го з сімей, що пересипав на вощину. 10 днів рамки постояли в приміщенні і вже в багатьох є міль. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 1 година тому, gardener сказав: А Пахомич казав... То він накаркав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 13 хвилин тому, yu1986ra сказав: То він накаркав Він попереджував Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: Та нормально вона розвивається. Почав качати 25-го з сімей, що пересипав на вощину. 10 днів рамки постояли в приміщенні і вже в багатьох є міль. Так ті рамки, що стояли у вулику хоча б одну годину вже заражені яйцями молі. Я говорив про рамки зимового зберігання. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 2 часа назад, arki сказал: певно у Вас така модель? і на скільки хвилин заряду акумуляторів вистачає? Так ! На рахунок акумуляторів то все залежить від того яка трава,тобто нагрузка на мотор.Якщо диском косити то вистачає акам. на більше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля Сьогодні вже кліща на бджолі помітив, от він су.. бистро розмножується і це я б...ь полоски ставив весною. У відводку бджола вийшла з розплоду і на ній кліщ вже скаче. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 3 часа назад, Женя Ц. сказал: все залежить від того яка трава на ютубі кажуть що на хвилин 20 в середньому вистачає? так десь? 3 часа назад, Женя Ц. сказал: Сьогодні вже кліща на бджолі помітив теж бачив, тому вчора вже мурашинку замовив, деякі знайомі обробляють нею і ніби нічого відгуки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 4 минуты назад, arki сказал: на ютубі кажуть що на хвилин 20 в середньому вистачає? так десь? Десь так хв30 ! На мою площу де знаходиться пасіка майже вистачає, я одного вечора обкошую,а рано прохожу між рядами. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.