Oleksandr K. Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 2 години тому, ДобровоЛ сказав: Надіюсь , що то не баки. Бо я пока від них жодного роя ще не бачив із 2014 року... Може і не баки, але відчутно порижіли за ці кілька років 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 20 минут назад, Oleksandr K. сказал: Може і не баки, але відчутно порижіли за ці кілька років Бачте порижіли.. і посмішка з*явилася... , значить не такі вони вже і погані ті баки-шмаки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 54 хвилини тому, Bee.P сказав: Бачте порижіли.. і посмішка з*явилася... , значить не такі вони вже і погані ті баки-шмаки. Може не такі вони й руді. Поки в жовтих бджолах бачу лиш одну перевагу - в них значно легше шукати матку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 3 часа назад, yu1986ra сказал: Просто були не здорові. саме так, пошкоджені кліщем. якщо ви не вкурсі то кліщ це хвороба... 3 часа назад, yu1986ra сказал: Мої всі розгризали маточник збоку. В бігуді обмежений простір, не всі змогли розгризти. Тому вони й вмирають з голоду. а що ви за 8-15років пасічникування нарешті навчились виводити маток? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 33 хвилини тому, arki сказав: саме так, пошкоджені кліщем. якщо ви не вкурсі то кліщ це хвороба... а що ви за 8-15років пасічникування нарешті навчились виводити маток? У вас певно матки не здорові, а кліщі навпаки здоровенні. Дайте їм в бігуді корм і кліщ їх не турбуватиме. Ні, але якщо дивитись, то можна побачити і на десятку матичнико-бігудів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 8 годин тому, yu1986ra сказав: Я бачив. Пасіка хелп, то худоба ще та. Він хайпує на більш відомих блогерах. Це називається людині нє..й чим зайнятисьЦе ж скільки треба часу передивлятись відео, а потім ще знімати свої, щоб обісрати когось. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 час назад, Конструктор сказал: Це називається людині нє..й чим зайнятисьЦе ж скільки треба часу передивлятись відео, а потім ще знімати свої, щоб обісрати когось. Там часу вдосталь... він в двох списках одочасно... в запої і в розшуку... А відео його печалька... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня Ого. Вже і розстрільні списки якісь є ???? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 3 години тому, Конструктор сказав: Це називається людині нє..й чим зайнятисьЦе ж скільки треба часу передивлятись відео, а потім ще знімати свої, щоб обісрати когось. Він на цьому канал розкручує. Це планомірна робота. Хоч часто я погоджуюся з його критикою, але він все частіше перегинає палку. Зіркова хвороба починається 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 3 часа назад, Bee.P сказал: Ого. Вже і розстрільні списки якісь є ???? Списки тих хто у розшуку... довгі такі списки... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 7 часов назад, yu1986ra сказал: Він на цьому канал розкручує. Це планомірна робота. Хоч часто я погоджуюся з його критикою, але він все частіше перегинає палку. Зіркова хвороба починається А може це вних спільний план , чорний піар , для срача в коментах і збільшення підписників ??? . Та їй пох на нього , але це чудовий повод розвести срач , бо про бджоли вони вже не знають що знімати . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 7 часов назад, Олександр К сказал: Списки тих хто у розшуку... довгі такі списки... Можите показати нам ці списки ??. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 33 минуты назад, Bee.P сказал: Можите показати нам ці списки ??. Вибачте я не працюю в тцк Але іноді туди запрошують на "чергове уточнення данних".... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 20 годин тому, ДобровоЛ сказав: Це я чи не вперше почув, що матка в маточнику від кліща загибла. Раніше до Вароа їх браули діставали. А кліщ полюбляє трутневий розплід. Він інкубується найдовше. В часи, коли я експериментував з виховательками, мені вдалось добитися такого ефекту. Так що практично це можливо 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 1 година тому, Олександр К сказав: Вибачте я не працюю в тцк Але іноді туди запрошують на "чергове уточнення данних".... Признаються, що працюють в ТЦК нє только ліш всє 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 18 годин тому, Bee.P сказав: Бачте порижіли.. і посмішка з*явилася... , значить не такі вони вже і погані ті баки-шмаки. Я вже не парюсь на рахунок цього. Чим більше буде продаватися високопродуктивних - тим більше буде клієнтів на пакети 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 14 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: Я вже не парюсь на рахунок цього. Чим більше буде продаватися високопродуктивних - тим більше буде клієнтів на пакети Не далеко від мене є пасічник який постійно продавав пакети, ну і чув я від нього схожі слова: 14 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: Чим більше буде продаватися високопродуктивних - тим більше буде клієнтів на пакети Цієї зими вийшло зовсім не так, з 100сімей майже нічого не залишилось, якось так. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 34 хвилини тому, Конструктор сказав: Не далеко від мене є пасічник який постійно продавав пакети, ну і чув я від нього схожі слова: Цієї зими вийшло зовсім не так, з 100сімей майже нічого не залишилось, якось так. Він просто йшов до успіху. Не фартануло То все винні аграрії - щось намішали коли сонях обробляли і бджоли потравились Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 3 години тому, Bee.P сказав: Можите показати нам ці списки ??. Вам вони для чого? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня Тільки що, gardener сказав: Вам вони для чого? Звірити дані хоче 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 9 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: Він просто йшов до успіху. Не фартануло Та ні не йшов, він як то кажуть вже мав цей успіх, на постійній основі що року продавав пакети, тільки з того що на моїй пам'яті то більше 10 років. 9 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: То все винні аграрії - щось намішали коли сонях обробляли і бджоли потравились Я теж на це грішу, навіть в кого перезимували то підмору було багато. В мене теж. Хороша зимівля була лише в тих хто обдер добре бджіл (щоб було чим на ринку торгувати) і загодував цукром. Ну може що так співпало, але не думаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 17 хвилин тому, Конструктор сказав: Та ні не йшов, він як то кажуть вже мав цей успіх, на постійній основі що року продавав пакети, тільки з того що на моїй пам'яті то більше 10 років. Я теж на це грішу, навіть в кого перезимували то підмору було багато. В мене теж. Хороша зимівля була лише в тих хто обдер добре бджіл (щоб було чим на ринку торгувати) і загодував цукром. Ну може що так співпало, але не думаю. Високопродуктивні по іншому не працюють. Все так само як і в інших видів тварин - коти, собаки, свині, кози, БАРАНИ. Принесуть більше, але в й працювати з ними треба більше А коли працюєш паралельно як клятий на клятого пана, щоб в ЗСУ не загребли - то важко буде зробити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 33 минуты назад, Oleksandr K. сказал: То все винні аграрії - щось намішали коли сонях обробляли і бджоли потравились Та вже оприділіться нарешті , то букваст винен то аграрії , а завтра хто буде винен ??? Пушкін ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Та вже оприділіться нарешті , то букваст винен то аграрії , а завтра хто буде винен ??? Пушкін ? Виробник цукеру, який прочитає наш форум і задере ціни по самі небалуйся 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 23 июня Share Опубликовано 23 июня 1 минуту назад, Oleksandr K. сказал: Виробник цукеру, який прочитає наш форум і задере ціни по самі небалуйся Вже писали в новинах місяць назад що цукор виросте в ціні бо солярка під час посівної була по 90 грн , і тд.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.