Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

Як можна бути таким плугом , ???? Понижувти ціну на 1900 , тупе коли навтьне знає .....

Я бачив багато позора ,  . Але таке...:ae::hi:

43 хвилини тому, gardener сказав:

В мене на домашній нема зовсім. Недалеко є одна стара - там зовсім мало. Але сьогодні з обіду масово поперли на ліс. Мабуть таки цвіте. Треба буде сходити.

В мене ше не цвіте, але бутонів багато... думаю за тиждень почне

Навіть не позорюсь ,магазини два, один заляті не беру поки , як липа почнетто мож дупу до бджуль:hi:Підніму . 

Юрій питав який мед

То такий як смалець:umora:

Конструктор буде мовчать за тігр і що вони принесли , то получе не PJ а піжди :umora::wave:

4 години тому, Bee.P сказав:

Чекаю поки бджуль висмердять ту свидину :hi:. Далі перед липоу відкачєю :hi:. Мож..:umora:

В нас вже цвіте

3 години тому, ромео сказав:

Цвіту на липі цього року, як на диво, багато

Бачив вже й бджіл на липі.

1 годину тому, Wladimir_K сказав:

Була відповідна осінь і зима. Як не дивно звучить, але цього року може бути гарне нектаровиділення. 

Поки те нектаровиділення ніяк до вулика не дійде толком:rofl:. Виставив сьогодні кілька рамок з пергою - сушити почали відразу.

47 хвилин тому, Bee.P сказав:

Навіть не позорюсь ,магазини два, один заляті не беру поки , як липа почнетто мож дупу до бджуль:hi:Підніму . 

Юрій питав який мед

То такий як смалець:umora:

З часничком його і на хліб...:rofl:

11 годин тому, yu1986ra сказав:

Де ж той об'єм взяти:umora:?

Тим більше, що рік не перговий.:umora:

Накупили тих відер, Тай всю пергу розлякали.:umora:

59 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Виставив сьогодні кілька рамок з пергою - сушити почали відразу.

Теж сьогодні виставив, моментально накинулись, де було без розплоду, дірки.

1 час назад, yu1986ra сказал:

Та не плачте вже аж так:rofl::rofl::rofl:.

І як ви тільки їсте з руками в гіпсах?:rofl:. Бережіть ноги

Пора вже цей форум переіменувати на форум клоунів і пересмішників інакше ні практичної ні теоретичної цінності для пасічників він вже більше не несе. 

Ідійшли руки до сім'ї карніки з маткою ШО, думаю напевно зроблю слабенький відводок на матку, а в сім'ю дам прививку. Але наскільки було велике моє здивування, аж "-50€", що вони читають мої думки і вже підготовили під 20штук майже зрілих маточників. Короче зарядив 20 однорамочних відводів. Хоч подивлюсь які сім'ї від неї були б. Не прививався від неї, бо щось не лежала до неї душа, хоча зимівля накраща серед усіх ШО. А медок, щось вона якось не дуже квапилась носити. Та і розвиток так трохи прихрамува...потім гніздо 10р.Дадан залили, а в магазин хрен пішли. Що за матка не пам'ятаю, треба паспорт дивитись...хоч вже і не актуально, хіба дочки в наступному році розірвуть медозбір з чорниці 

3 години тому, arki сказав:

Пора вже цей форум переіменувати на форум клоунів і пересмішників інакше ні практичної ні теоретичної цінності для пасічників він вже більше не несе. 

А як на рахунок байкарів :umora:?

Байка про те, як на халяву отримати матку ШО, з роєм :).

Було це у двадцятих числах травня. Чемненько роблю собі планове на пасіці, аж раптом чую, летить. Зайшли у резервні корпуси з сушшю. Я лише глянув, що бджола на вигляд кошерна, то й добре. Десь днів за три вирішив їх підвантажити вощиною, а за одне, глянути за маткою. Маточка там у нас з зеленою опаліткою за номером 9, а праве крило інтригуюче підрізане. Ліве також не ідеальне, бо мабуть трохи щемили при підсадці. Ну я найпершке у свій журнал осіменінь - не моя. Далі до Володі Дацка - не його. Третій претендент у моїх краях, це Богдан Болюбаш. І так, він підтвердив, що робив щось подібне у 24 році, та ще й відправляв приблизно у мої краї. Розповів і про комбінацію (карніка, його 199 під трутнем леклер). Оте приблизно, то десь до 15 км по трасі і половина з того, якщо навпростець. Питання лиш у тім, як та калічка здолала оті 7 - 8 км??? Вона ж мала впасти у метрі від льотка... :)

Ну і наступна байка - бувальщина. Роки три - чотири тому це було. Якось під час осіменіння, випадково зрізав частинку жала. Ну все, брак. Не дусив, а просто викинув у траву, поки була під анестезією. Перекурив і пішов за наступною, бо були планово наготовані ще звечора попереднього дня. Проходячи біля попереднього нука, побачив якийсь двіж на льотку і о диво:  маточка очуняла і намагається протиснутись у льоток, крізь роздільну решітку. Але Як?! Як знайшла? Вона ж ніколи з нього не вилітала. А від місця осіменіння до того нука десь біля 70 метрів...

Висновок: та ніфіга ми про них не знаємо :)

• Подобається 4
  • Здивований 1
  • 100% 1

8 годин тому, arki сказав:

І не говоріть, одні муки тепер на цьому форумі. Не те що було колись:rofl: 

6 годин тому, Макс_Скрипник сказав:

Ідійшли руки до сім'ї карніки з маткою ШО, думаю напевно зроблю слабенький відводок на матку, а в сім'ю дам прививку. Але наскільки було велике моє здивування, аж "-50€", що вони читають мої думки і вже підготовили під 20штук майже зрілих маточників. Короче зарядив 20 однорамочних відводів. Хоч подивлюсь які сім'ї від неї були б. Не прививався від неї, бо щось не лежала до неї душа, хоча зимівля накраща серед усіх ШО. А медок, щось вона якось не дуже квапилась носити. Та і розвиток так трохи прихрамува...потім гніздо 10р.Дадан залили, а в магазин хрен пішли. Що за матка не пам'ятаю, треба паспорт дивитись...хоч вже і не актуально, хіба дочки в наступному році розірвуть медозбір з чорниці 

20 шт це хороший, не пересічний показник для іошки:ay::rofl:.

5 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

А як на рахунок байкарів :umora:?

Байка про те, як на халяву отримати матку ШО, з роєм :).

Було це у двадцятих числах травня. Чемненько роблю собі планове на пасіці, аж раптом чую, летить. Зайшли у резервні корпуси з сушшю. Я лише глянув, що бджола на вигляд кошерна, то й добре. Десь днів за три вирішив їх підвантажити вощиною, а за одне, глянути за маткою. Маточка там у нас з зеленою опаліткою за номером 9, а праве крило інтригуюче підрізане. Ліве також не ідеальне, бо мабуть трохи щемили при підсадці. Ну я найпершке у свій журнал осіменінь - не моя. Далі до Володі Дацка - не його. Третій претендент у моїх краях, це Богдан Болюбаш. І так, він підтвердив, що робив щось подібне у 24 році, та ще й відправляв приблизно у мої краї. Розповів і про комбінацію (карніка, його 199 під трутнем леклер). Оте приблизно, то десь до 15 км по трасі і половина з того, якщо навпростець. Питання лиш у тім, як та калічка здолала оті 7 - 8 км??? Вона ж мала впасти у метрі від льотка... :)

З попутним вітром, благо його в той час вистачало з головою:umora:

25 минут назад, yu1986ra сказал:

Я би навіть бапки дав шоб глянуть на * ліцо" в цей момент , момент 20 !!!:hi::umora:

Мене ото так тригерить їхнє ШО. Ну якке нах ШО , якщо це і.о. 

Штучне буває хутро ,або штучний мед , штучне це фейкове , тобто це мали їй в капілярі вдути сімя трута , а вдули воздуху , ото і є штучне осіменніння , :hi:. Аж бісить бл..:umora: 

Неуки..:dntknw:

7 часов назад, Макс_Скрипник сказал:

Але наскільки було велике моє здивування, аж "-50€",

:rofl:. Коли ото мінус 210 ойро , ото кайф:umora:.  А мінус 50 то таке собі :hi::umora:.  Ніби маєте не три вулика , а така прям трагедія , і така " ціна" , прям "двойний удар" :umora::wave:. Таке навіть писати стидно ..

1 година тому, yu1986ra сказав:

Тому і були у мене сумніви на рахунок їх, а тепер так точно. Придавив я її коли розширяв гніздо більше всього.

29 хвилин тому, Bee.P сказав:

:rofl:. Коли ото мінус 210 ойро , ото кайф:umora:.  А мінус 50 то таке собі :hi::umora:.  Ніби маєте не три вулика , а така прям трагедія , і така " ціна" , прям "двойний удар" :umora::wave:. Таке навіть писати стидно ..

Якщо ви думаєте я написав, бо то для мене трагедія, то то не так...бо по перше я її списав ще на початку травня. А по друге, краще вже про маток ніж  про щось незрозуміле читати у гілці. 

1 хвилину тому, Макс_Скрипник сказав:

Якщо ви думаєте я написав, бо то для мене трагедія, то то не так...бо по перше я її списав ще на початку травня. А по друге, краще вже про маток ніж  про щось незрозуміле читати у гілці. 

В Вас як я розумію є карніка і карпатка?

1 минуту назад, Макс_Скрипник сказал:

Ну ми тут ніби не про бараболі сі мовим . Ок ? :hi::wave:. За пджулі і мусолим , ділимось без дєтских обід про власні фак аппи . Норм ??  Якщо все сприймать в серьойз то кукуха може поїхать , а в когось може і полетіть :hi::umora:. Ви ж ніби адекватна людина , а ото обіжаєтесь як мале дитя . 

Тільки що, Конструктор сказав:

Карніка і залишки дикої місцевої Карпатки з якої може щось виберу, а може вже і ні, бо по сім'ям інколи зустрічаються трутні, більше схожі на кордован.

2 минуты назад, Конструктор сказал:

І 20 маточників :hi::umora: ( прошу учєсть :umora:)  а це не мало , по нинішнім цінам навіть дорожче чим сама і.о:umora:

1 хвилину тому, Макс_Скрипник сказав:

Карніка і залишки дикої місцевої Карпатки з якої може щось виберу, а може вже і ні, бо по сім'ям інколи зустрічаються трутні, більше схожі на кордован.

Бачите різницю в кількості перги?

Кажуть що в Закарпатті один селекціонер веде роботу в цьому напрямку. 

1 минуту назад, Конструктор сказал:

Бачите різницю в кількості перги?

Кажуть що в Закарпатті один селекціонер веде роботу в цьому напрямку. 

Ага , я осьо недавно тіко переїхав на Закарпаття . :hi::umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...