gardener Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 7 хвилин тому, Bee.P сказав: . Два шт висить Високо, мабуть. Якщо без гіпсу забоялися 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 9 минут назад, gardener сказал: Високо, мабуть. Якщо без гіпсу забоялися Угу. Дивився осьо на предмет обльоту маток , прошло 17 днів як вони вилупились , то бл.... З цими вітрами печаль печальна , меньше 50% знайшов , може ще засіють решта , хз. Одну мавпу сфоткав , колір хакі , хрен знайдеш. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня Біла мітка добре демаскуе матку. Позавчора проходячи з оприскувачем понад вуликом побачив як мічена матка зайшла в льоток,(без вирваних живцем статевих органів трутня). Для запліднення потрібна температура більше 20*С і вітер не швидче 5м/с , наявність в повітрі трутнів а вони, як помітив, до обіду не вилітають. Завтра буду переглядати свої. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 19 минут назад, Винодел сказал: Біла мітка добре демаскуе матку. Позавчора проходячи з оприскувачем понад вуликом побачив як мічена матка зайшла в льоток,(без вирваних живцем статевих органів трутня). Для запліднення потрібна температура більше 20*С і вітер не швидче 5м/с , наявність в повітрі трутнів а вони, як помітив, до обіду не вилітають. Завтра буду переглядати свої. Не раджу прртсто так торботрасити нуки , бачу що обліт буде дуже пізній з такими погодами , ну обробка полів робить трута стерильним . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня Так перевірити на засев колись же треба, вже час. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня Рвуть акацію сьогодні з корінням,не поміщаються в льотки, і зразу появилося багато повзунів в основному стара бджола. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 3 години тому, gardener сказав: З просоння. Ні, після доброго сніданку. Я тільки від бджіл. На обох точках повзунів мало. Літ чудовий. На лежаковому добре сушать пергові рамки, на корпусному видно ще довго будуть сушити. На лежаковому почали роїтись калічі, що ніяк не могли вийти на повний вулик. Видно в цьому році вже й не вийдуть. З одної сім'ї зловив роя, з іншої відводок на плідну. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 2 години тому, Bee.P сказав: Четвертий . Два шт висить , ота ф3 що дав два моточники , і ще якийсь, може мій , може і не мій . Гіпсу не маю , тому і не лазив . Та звісно не ваш. В толкових пасічників всі рої чужі. Бджоли норм селекції сідають на рівні очей. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 32 хвилини тому, yu1986ra сказав: Бджоли норм селекції сідають на рівні очей. Деколи навіть присідати приходиться 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 5 минут назад, gardener сказал: Деколи навіть присідати приходиться 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня Іванович , ключове слово " Хмельницьк" Хмельницьк то не Турнополь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня А комарів... хмарами літають... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 32 хвилини тому, ромео сказав: А комарів... хмарами літають... Я ше й не бачив їх Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 10 минут назад, gardener сказал: Я ше й не бачив їх робив страфовочну прививку на нерв ув сі туво , бо поганий обльот , то комарня в лисину натулила так що я думав що то так букфаст сі накусав 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 5 часов назад, Bee.P сказал: майже рік минув і вже десь певно секретна армія бджіл-кіборгів воює... на кого ця хрень розрахована? і то хочеться вам постить таке... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: робив страфовочну прививку на нерв ув сі туво , бо поганий обльот , то комарня в лисину натулила так що я думав що то так букфаст сі накусав Ввечері збирав пилок, то мусив одягати сітку, бо пройти неможливо... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 5 годин тому, gardener сказав: Деколи навіть присідати приходиться Ага, а деяких з землі збирати треба, то дуже довга пісня. Я за правильну селекцію. Сьогодні прийшов, стрепенув корча, рій гепнувся в рійницю, закрив, пшикнув пару разів настоянкою на матках з мелісою і поніс в холодок. Бджоли які не попали в ящик злітаються самі до нього. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 2 години тому, ромео сказав: А комарів... хмарами літають... 2 години тому, gardener сказав: Я ше й не бачив їх 2 години тому, Bee.P сказав: робив страфовочну прививку на нерв ув сі туво , бо поганий обльот , то комарня в лисину натулила так що я думав що то так букфаст сі накусав В мене вони тільки повилазили. Комашні цьогоріч мізер Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 14 минут назад, ромео сказал: Ввечері збирав пилок, то мусив одягати сітку, бо пройти неможливо... Хімло чи хххмара ? в Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 июня Share Опубликовано 4 июня 51 минуту назад, arki сказал: майже рік минув і вже десь певно секретна армія бджіл-кіборгів воює... на кого ця хрень розрахована? і то хочеться вам постить таке... То гумор , але то таке . Більш смішноколи людина на баків гонить негатив і не знає для чого інкубатор , я то не агр , але.. Як педагог( вибачте) рекомендую чути людей , ну вибачайте.. Далі ьуде... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня Вчора не погано пішли на акацію, до вечора на вагах було 3кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 21 годину тому, Сергій-апі сказав: А може то результат пилку/перги, що вже з хімлом були занесені. Може й таке бути. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 15 годин тому, Bee.P сказав: Дивився осьо на предмет обльоту маток , прошло 17 днів як вони вилупились , то бл.... З цими вітрами печаль печальна , меньше 50% знайшов , може ще засіють решта , хз В мене ті що роздавав 15 травня то досить-таки гарно пооблітувались 75-80% а вже ті що 20 то мабуть половина погубилась. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 5 минут назад, Конструктор сказал: В мене ті що роздавав 15 травня то досить-таки гарно пооблітувались 75-80% а вже ті що 20 то мабуть половина погубилась. Я 16го маточн на виході роздавав . Ситуація дуже печальна , другу партію ще не дивився вона була роздана 22го числа. Давав по два моточника , а декому і три . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня Зацвіла акація та що я думав зовсім змерзла. І та що вже вроді жовтіла - знову біліє здалека 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.