Макс_Скрипник Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 2 години тому, ромео сказав: Питання. Чи проходять матки (наприклад, молода на обліт чи стара з роєм) крізь решітку пилкозбірника? Ні. Гарний протироевий прийом, минулого року цей прийом почав працювати 15 квітня да придурошній карпатці у Карпатах. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня Знайомий той що 6рамочники заряджав на пергу сьогодні питав чого це перги немає. Кажу: її в мене толком немає де вона в тебе могла взятися?! так подивився на мене, як на ворога народу. Вулики то гарні, з низу корпус під пергу рр два під гніздо рр і магазин під мед. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 20 хвилин тому, Конструктор сказав: Знайомий той що 6рамочники заряджав на пергу сьогодні питав чого це перги немає. Кажу: її в мене толком немає де вона в тебе могла взятися?! так подивився на мене, як на ворога народу. Вулики то гарні, з низу корпус під пергу рр два під гніздо рр і магазин під мед. Я на пергу не заряджав свої, але щось цього року дивлюсь по перзі в гнізда не дуже хоч і пилковловлювачі вже 3 тижні вимкнені. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 14 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Ні. Гарний протироевий прийом, минулого року цей прийом почав працювати 15 квітня да придурошній карпатці у Карпатах. Який результат по тому вулику, матки перетовклись і лишилась одна неплідка? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 4 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: Я на пергу не заряджав свої, але щось цього року дивлюсь по перші в гнізда не дуже хоч і пилковловлювачі вже 3 тижні вимкнені. Теж зовсім слабо цього року. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 10 хвилин тому, Конструктор сказав: Знайомий той що 6рамочники заряджав на пергу сьогодні питав чого це перги немає. Кажу: її в мене толком немає де вона в тебе могла взятися?! так подивився на мене, як на ворога народу. Вулики то гарні, з низу корпус під пергу рр два під гніздо рр і магазин під мед. Нижній корпус покинули бджоли? В мене також поки перги менше як того року. Рамок менше, в них менше перги, бджоли дуже довго сушать (бо є стабільний взяток).... Добре хоч оте гарне відро собі не купив 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Нижній корпус покинули бджоли? Не знаю, як я зрозумів то пусті рамки. 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Добре хоч оте гарне відро собі не купив Так в нас ні відра, ні перги. А в людей хоч відро є. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 16 хвилин тому, yu1986ra сказав: Який результат по тому вулику, матки перетовклись і лишилась одна неплідка? Ні, залишилась старуха, почала трохи сіяти і знову маточники. Я зробив на неї відводочок, а сім'я продовжувала дуріти...прийшлось розбомбити їх. Була одна, стало три меду ясно, що не було. Як у вас із взятком??? У мене працюють гарно, а ваги майже на місці..сьогодні всього 300грам 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 29 хвилин тому, Конструктор сказав: Не знаю, як я зрозумів то пусті рамки. Так в нас ні відра, ні перги. А в людей хоч відро є. Мій дядько в тому році перший раз корпусні вулики побачив. То так нарозширяв, що перші корпуси бджоли покинули - пішли вверх 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 19 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Ні, залишилась старуха, почала трохи сіяти і знову маточники. Я зробив на неї відводочок, а сім'я продовжувала дуріти...прийшлось розбомбити їх. Була одна, стало три меду ясно, що не було. Як у вас із взятком??? У мене працюють гарно, а ваги майже на місці..сьогодні всього 300грам Вчора було 1,9 за два дні. День працюють, другий сидять. Сьогодні літали гарно, але дощ з обіду зіпсував статистику. Не важив сьогодні, впевнений, що там цифра біля нуля буде. Завтра також дощ зранку малюють. Може хоч після завтра будуть носити. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня коли писали тут про повзучку то якось неособо читав а коли приглянувся то помітив вчора в себе. в кого які міркування чому бджола неможе злетіти? само більше після обльоту в 2й половині дня. серед бджоли є і чимало трутня. від інших пасічників теж саме чув 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 июня Share Опубликовано 5 июня 2 години тому, Конструктор сказав: Так в нас ні відра, ні перги. А в людей хоч відро є Я в цю сторону навіть і не дивлюся... з пергою стабільно кепсько... може рамку-дві на пасіці і знайду... Тут пилок лише другий день від весни більш-менш пішов... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 5 годин тому, ромео сказав: Тут пилок лише другий день від весни більш-менш пішов... Цікаво з чого пішов? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 34 хвилини тому, Конструктор сказав: Цікаво з чого пішов? Свидина? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 8 годин тому, arki сказав: коли писали тут про повзучку то якось неособо читав а коли приглянувся то помітив вчора в себе. в кого які міркування чому бджола неможе злетіти? само більше після обльоту в 2й половині дня. серед бджоли є і чимало трутня. від інших пасічників теж саме чув В моїй місцевості саме гербіцидять все і вся. 1 година тому, gardener сказав: Свидина? Свят-свят-свят 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 1 годину тому, gardener сказав: Свидина? Який з неї пилок. Аромат" свидини на пасіці присутній, полок несуть жовтий і світло-жовтий. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 12 хвилин тому, Конструктор сказав: Який з неї пилок. Аромат" свидини на пасіці присутній, полок несуть жовтий і світло-жовтий. Я ше ніколи не чув того аромату на пасіці, хоча свидини хватає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 2 минуты назад, gardener сказал: Я ше ніколи не чув Заведете бакваст то почуєте. Це наші бджілки носом крутять від свидини , а той дуріє від неї , то для нього екзотіка 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 9 хвилин тому, gardener сказав: Я ше ніколи не чув того аромату на пасіці, хоча свидини хватає Просто ваші бджоли від свидини вже не доповзають до вуликів 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Заведете бакваст то почуєте. 1 година тому, yu1986ra сказав: Свят-свят-свят 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня Только что, gardener сказал: Ну то купите в мене баночку меду із свидини , дорого не дорого ще не знаю , побачу по урожаю 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня Осьо мед свидина акація , десь два роки йому , може і три , найшов випадково відерце , мед має " ніжний" "приємний" аромат , на смак такий саме . Ексклюзив бл.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 2 години тому, Конструктор сказав: Цікаво з чого пішов? Не знаю. Два види: мутно-жовтий крупний і коричневий дрібний 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня У нас все стабільно, і повзають, і скачуть, і дохлих вистачає. Шось похоже як в минулому році. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июня Share Опубликовано 6 июня 12 часов назад, Конструктор сказал: подивився на мене, як на ворога народу Такому пергову лінію бакваста не продаш А мо... Але треба щоб зпочатку від вуликів остиг . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.