Віталій.В Опубликовано 26 мая Share Опубликовано 26 мая Панове підскажіть будьласка ящо єсть в відводку неплідка чі можуть бджоли тягнуть маточники на підставленій рамці ? Зробив відводок на відкриті маточники поки чекав плідну матку вони запечатали маточники, я їх перед виходом зірвав через добу даю рамку з розплодом для контроля, бджоли знову заклали маточники тут і плідні матки прибули зриваю маточники і плодку кладу на рамки, через добу бджоли запрополюсували кліточку ( чогось не допетрав зовсім прибрать розплід , тепер вагаюсь чі приймуть плодну матку чі десь бігає неплодка, напевно витрусю той отводок і знову зроблю збірний, дуже хочеця зберегти матку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая Share Опубликовано 26 мая Все таки бджоловидалячі класна штука. Вчора зранку поставив, сьогодні вечером відкриваю, а там тільки трутні сидять, дивляться на мене. А якшо з них настоянку зробити? Сперма, мабуть, похлєще яду. @Пахомич запитайте свого ШІ як впливає трутнева сперма на здоровлє чоловіка. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 мая Share Опубликовано 26 мая 39 хвилин тому, Віталій.В сказав: Панове підскажіть будьласка ящо єсть в відводку неплідка чі можуть бджоли тягнуть маточники на підставленій рамці ? Зробив відводок на відкриті маточники поки чекав плідну матку вони запечатали маточники, я їх перед виходом зірвав через добу даю рамку з розплодом для контроля, бджоли знову заклали маточники тут і плідні матки прибули зриваю маточники і плодку кладу на рамки, через добу бджоли запрополюсували кліточку ( чогось не допетрав зовсім прибрать розплід , тепер вагаюсь чі приймуть плодну матку чі десь бігає неплодка, напевно витрусю той отводок і знову зроблю збірний, дуже хочеця зберегти матку. Якщо сім'я не в ройовому, то закладати маточники не повинні при вільно бігаючій не плідній матці. Вона ж їх все одно розгризе. Ви ту куплену матку вже випускали? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
saton Опубликовано 26 мая Share Опубликовано 26 мая 3 часа назад, gardener сказал: Все таки бджоловидалячі класна штука. Вчора зранку поставив, Як мед викачуеться після видалячів.не захолодае? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 4 години тому, saton сказав: Як яка температура. Якщо навіть шось залишається, то воно ж не пропадає. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 6 годин тому, saton сказав: Якщо вже приморозки по ночах, то тоді вже важкувато йде. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 11 годин тому, Віталій.В сказав: Панове підскажіть будьласка ящо єсть в відводку неплідка чі можуть бджоли тягнуть маточники на підставленій рамці ? Зробив відводок на відкриті маточники поки чекав плідну матку вони запечатали маточники, я їх перед виходом зірвав через добу даю рамку з розплодом для контроля, бджоли знову заклали маточники тут і плідні матки прибули зриваю маточники і плодку кладу на рамки, через добу бджоли запрополюсували кліточку ( чогось не допетрав зовсім прибрать розплід , тепер вагаюсь чі приймуть плодну матку чі десь бігає неплодка, напевно витрусю той отводок і знову зроблю збірний, дуже хочеця зберегти матку. Щось подібне я спостерігав, коли пробував підсажувати неплодки різних порід. Вони ту матку будуть старатися зжити при будь-якій нагоді. Навіть коли вона облітається і засіє Про міжрасову толерантність бджоли не чули 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 4 хвилини тому, Oleksandr K. сказав: Щось подібне я спостерігав, коли пробував підсажувати неплодки різних порід. Вони ту матку будуть старатися зжити при будь-якій нагоді. Навіть коли вона облітається і засіє Про міжрасову толерантність бджоли не чули В цьому році я ставив маточники на виході в бігудях. Пару маток вмерли, не годували, як виявилось в цих сім'ях пропустив свищеві маточники. В одній сім'ї було два бігуді, матки вийшли. Один бігудь почали заліплювати воском. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Вже другий день вітер рве, далі похолодання, можна сказати: по акації. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: В цьому році я ставив маточники на виході в бігудях. Пару маток вмерли, не годували, як виявилось в цих сім'ях пропустив свищеві маточники. В одній сім'ї було два бігуді, матки вийшли. Один бігудь почали заліплювати воском. Мабуть в бігуді варто класти корм, неплідна на початку не має як такого феномену, можуть і не годувати. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 24 хвилини тому, Конструктор сказав: Вже другий день вітер рве, далі похолодання, можна сказати: по акації. Сезон просто казковий... 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 26 хвилин тому, Конструктор сказав: Вже другий день вітер рве, далі похолодання, можна сказати: по акації. В мене воно вже почалось. Хмарно, прохолодно, але ніби вітер трохи стих. Як не буде дощу, то й сьогодні бджоли мають щось приволочити до вулика. В нас сухо, трава вдвічі менша як торік. Сьогодні-завтра мій знайомий фермер має сіяти гречку. Цвітіння очікую 10-о липня. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 27 хвилин тому, Конструктор сказав: Мабуть в бігуді варто класти корм, неплідна на початку не має як такого феномену, можуть і не годувати. Так, я вже по трошки вмазую в нього канді. Голодні матки в бігудях розгризають маточники збоку щоб дістатись до маточного молочка. 7 хвилин тому, ромео сказав: Сезон просто казковий... В мене поки все не погано. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Голодні матки в бігудях розгризають маточники збоку щоб дістатись до маточного молочка. Може то вони розгризають щоб вибратися з того маточника. Заходять їсти молочко, заднім ходом не всі вийти можуть, от і розгризають з боку вихід. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 1 годину тому, Конструктор сказав: Може то вони розгризають щоб вибратися з того маточника. Заходять їсти молочко, заднім ходом не всі вийти можуть, от і розгризають з боку вихід. В мене маточники розгризені були від середини і вище. Навряд чи вони могли так вийти з маточника. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 4 години тому, yu1986ra сказав: Якщо вже приморозки по ночах, то тоді вже важкувато йде. Тіпун Вам на клавіатуру 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 56 хвилин тому, gardener сказав: Тіпун Вам на клавіатуру То я про осінь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Тестова лінія приперла три магазини , ну правда третій не докінця печатний . З боку то виховалка , щей розділена 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Юрій , це ці що Ви отримали . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 53 хвилини тому, Bee.P сказав: Юрій , це ці що Ви отримали . В мене вони поки ще стільки не принесли 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Під ваші умови важко підібррать лінію. Можу... Але ..дорого.. Штю Не збираюсь я ні для кого не вишукуватьліній . Ну хіба не отримаю на халяву квитки на мишиний елітнолежаковий фут боль 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 21 час назад, yu1986ra сказал: Ви ту куплену матку вже випускали? Ні не випускав, сьогодні забрав розплід і плідку помістив пів клітку великий ковпачок з оцинковки, там трішки меду і з десяток на виході, ковпачок добре втопив в рамку шоб бистро не добрались гляну завтра як себе ведуть, добра кількість бджіл пробують матку кормить через сітку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Під ваші умови важко підібррать лінію. Можу... Але ..дорого.. Штю Не збираюсь я ні для кого не вишукуватьліній . Ну хіба не отримаю на халяву квитки на мишиний елітнолежаковий фут боль Нічого тут важкого нема - треба пробувать 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 31 хвилину тому, Віталій.В сказав: Ні не випускав, сьогодні забрав розплід і плідку помістив пів клітку великий ковпачок з оцинковки, там трішки меду і з десяток на виході, ковпачок добре втопив в рамку шоб бистро не добрались гляну завтра як себе ведуть, добра кількість бджіл пробують матку кормить через сітку. Без розплоду їм вже діватись нікуди. Можна було б на 15-20 хв забрати кліточку з маткою. Без матки загудуть. Якби була б десь не плідна матка, то гудіти не почали б 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 10 годин тому, ромео сказав: Сезон просто казковий... І це тільки початок 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.