yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Магічна цифра , на мою думку не дуже вдала для ціни на мед . Та зробіть вже по тристапісєть . Чи 320. 1 година тому, gardener сказав: Чи 299 Важко решту буде віддавати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 48 минут назад, yu1986ra сказал: Важко решту буде віддавати Без решти . Та одна гривня піде у благодійний фонд в с.Малі Взятки . А саме на драбини і гіпс , бо з цими промишлєніками баквасчиками нема життя 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 час назад, Oleksandr K. сказал: поруч 100 вуликів з бахвастом поставили. Там осьо зимою один " розумний" чоловік в ютубі розказував що це остання зима для бакваста , то що ... Виходить набрехав ?? то коли вже... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 19 хвилин тому, Bee.P сказав: Там осьо зимою один " розумний" чоловік в ютубі розказував що це остання зима для бакваста , то що ... Виходить набрехав ?? то коли вже... Як свидина зацвіте 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 15 часов назад, Конструктор сказал: Грубо кажучи так, в когось більше, в когось менше. На вагах 16кг То на ріпаку мали хоч пергою трохи рамок затрамбувати ... Чи шо?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 26 хвилин тому, Bee.P сказав: Там осьо зимою один " розумний" чоловік в ютубі розказував що це остання зима для бакваста , то що ... Виходить набрехав ?? то коли вже... Броніславович колись виводив зимостійкий бахваст, що може зимувати на вулиці. Може, нарешті? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая Тільки що, Bee.P сказав: То на ріпаку мали хоч пергою трохи рамок затрамбувати ... Чи шо?? Ні, немає. Взагалі бджола слабо йшла на ріпак. Думаю ці хіміки при обробці дали відлякувач, після дощу пішли краще, але вже і ріпак почав доходити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 2 години тому, Олександр К сказав: бо мед вже є а ціни немає... Нам легше... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 минуту назад, Oleksandr K. сказал: Броніславович колись виводив зимостійкий бахваст, що може зимувати на вулиці. Може, нарешті? А шо ще є не зимостійкий бакваст ?? От де вони його кожен раз беруть ??? . Походу з мухую якоюсь вже зхрестили , як ота у вікні засохша зимує ніби мертва , а весною курва оживає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 хвилину тому, Bee.P сказав: А шо ще є не зимостійкий бакваст ?? От де вони його кожен раз беруть ??? . Походу з мухую якоюсь вже зхрестили , як ота у вікні засохша зимує ніби мертва , а весною курва оживає Десь його таки беруть. Уже півточка на покети пішло 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая Только что, Oleksandr K. сказал: Уже півточка на покети пішло Вашого ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Вашого ? Ну то ж мого, а чийого ж? Минулого року матки не виводив, бо не було часу і погоди. Нема мені що робити по деревах лазити. В мене ж не антиройовий бахваст, який 3 роки не роїться 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 8 минут назад, Oleksandr K. сказал: В мене ж не антиройовий бахваст, який 3 роки не роїться А шо такий є ? Може то собі таке завести , може знаєте де взять ?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 година тому, Oleksandr K. сказав: Ну то ж мого, а чийого ж? Минулого року матки не виводив, бо не було часу і погоди. Нема мені що робити по деревах лазити. В мене ж не антиройовий бахваст, який 3 роки не роїться Не пощастило 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 годину тому, Конструктор сказав: Ні, немає. Взагалі бджола слабо йшла на ріпак. Думаю ці хіміки при обробці дали відлякувач, після дощу пішли краще, але вже і ріпак почав доходити. А моя перга все ніяк не дозріє. Надіюсь зараз вистачить взятку щоб її залили. Без взятку вона не бродить. До речі, сім'я, яка в минулому році дала найбільше перги, цьогоріч по перзі в лузерах. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 час назад, Oleksandr K. сказал: Нема мені що робити по деревах лазити. Всі нормальні пасічники по деревам лазять , і мають драбину і гіпс , . Хто не лазить , той не пасічник , це всі знають з діда прадіда 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 час назад, Конструктор сказал: Ні, немає. Взагалі бджола слабо йшла на ріпак. Думаю ці хіміки при обробці дали відлякувач, після дощу пішли краще, але вже і ріпак почав доходити. Може треба було на два різних поля вивозити? Чи один хер там той самий фермер ? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Всі нормальні пасічники по деревам лазять , і мають драбину і гіпс , . Хто не лазить , той не пасічник , це всі знають з діда прадіда Мої дуже низько сідають, часто при самій землі. Ото як тільки взяв у вас неплідок для підливу крові і підвищення рівня місця для посадки, так відразу ж перший рій привився 2-2,3м. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Може треба було на два різних поля вивозити? Чи один хер там той самий фермер ? Не класти всі яйця в одну корзину. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 3 минуты назад, yu1986ra сказал: перший рій привився 2-2,3м Рій має літати а не повзати. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 2 години тому, Bee.P сказав: А шо такий є ? Може то собі таке завести , може знаєте де взять ?? Знаю. Літературу Ютуб по селекції вам в руки! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 година тому, yu1986ra сказав: До речі, сім'я, яка в минулому році дала найбільше перги, цьогоріч по перзі в лузерах. А для чого носити, якшо вони пойняли шо всерівно заберуть 1 година тому, yu1986ra сказав: так відразу ж перший рій привився 2-2,3м. шо то бакфаст 1 година тому, Bee.P сказав: Рій має літати а не повзати. Селекція у Вас на висоті 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 8 минут назад, Oleksandr K. сказал: Знаю. Літературу Ютуб по селекції вам в руки! Там одна брехня, маркетігг , їм тіко тра бігом пакети продать шоб по деревам не лазить , нє то не моє , 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 8 хвилин тому, gardener сказав: шо то бакфаст Ще ні, але запах його крові вже почув 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Ще ні, але запах його крові вже почув Та то з переляку певне 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая Share Опубликовано 25 мая 1 годину тому, yu1986ra сказав: До речі, сім'я, яка в минулому році дала найбільше перги, цьогоріч по перзі в лузерах. Вони побачили, шо їх робота пішла дарма, ото й поняли, шо не варто напрягатись 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.