arki Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 2 часа назад, yu1986ra сказал: Я просто не розумію як вона може бути не якісна? щоб зрозуміти-покористуйтесь кілька сезонів і побачите і нам напишете враження... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая В 19.05.2026 в 21:24, ДобровоЛ сказал: І у мене біля пасіки та ж історія. Але надія теплиться,що ще зацвіте. А от в Києві акація вже бурно квітує. Це днів на десять пізніше як зазвичай... Нет, практически вовремя. Были года когда акацыя зацвела 1 мая . А так обычно 25 мая . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 1 час назад, yu1986ra сказал: Вона дешева підробляти її немає сенсу тоді чому від неї кліщ не гине? за підробку ніхто і не говорив, просто є продукт вироблений в китаї а є в румінії чи турції.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 2 часа назад, yu1986ra сказал: Це як казати не якісний цукор. якщо про цукор то він може бути вироблений з синтетики і буряковий, навряд чи перший захочете вживати... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 20 минут назад, koste сказал: Были года когда акацыя зацвела 1 мая а чого не 1 квітня? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 8 годин тому, arki сказав: щоб зрозуміти-покористуйтесь кілька сезонів і побачите і нам напишете враження... Бачу, що доведеться купити свіжої. На Старвет є італійська по 100 гр - на пробу вистачить. Я все життя користуюсь цукром і на неякісний ще не натрапляв Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 8 годин тому, arki сказав: тоді чому від неї кліщ не гине? за підробку ніхто і не говорив, просто є продукт вироблений в китаї а є в румінії чи турції.... Мало, не тоді, не так обробили, не ті погодні умови... Список ще можна продовжити. Якщо глянути ютуб, то саморобні серветки працюють в через одного блохера. Спосіб їх застосування мало досліджений. Якби з тою кислотою було все так просто, то не було б потреби в смужках на амітразі, флуметрині, флувалінаті, бо всі виробники продавали б на еко щавлі. Зараз на ринку смужок на щавлі одиниці, а на інших діючих речовинах десятки. Це точно не тому, що виробники не можуть знайти дорогу до Румунії чи Туреччини 8 годин тому, arki сказав: якщо про цукор то він може бути вироблений з синтетики і буряковий, навряд чи перший захочете вживати... З "синтетики" це з чого? Можна посилання на виробника чи товар де написано ''синтетика''? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 8 годин тому, arki сказав: а чого не 1 квітня? В мене один рік було зацвіла в першій декаді травня. В основному зацвітає 20-30 травня 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: З "синтетики" це з чого? Е950, Е951, Е954, Е955 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 1 час назад, yu1986ra сказал: все життя користуюсь цукром і на неякісний ще не натрапляв Ви сусліка бачите ? А він є . Не далеко від мене є цукровий завод , виробляє технічний цукор ,все те саме з буряка , але певне технологічний процес трішки інакший , певне на Африку , чи іншим млеменам тумба- юмба хз. Він трішки дешевший , Так от , був випадок група людей пустила в зиму бджіл на тому цукрі , то у всіх пасіки полягали. . Тепер навіть не бачу його в продажу , певне заборонили на внутрішній ринок , 1 час назад, yu1986ra сказал: Бачу, що доведеться купити свіжої. На Старвет є італійська по 100 гр - на пробу вистачить. В світі багато різних країн. Поки все перебробувати то Так можна і без пасіки лишитись. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 13 годин тому, arki сказав: два сезони кладу серветки з гліцерином і щавелькою а також пролив-результат нікудишній. моя думка неякісна щавелька. чув що гарно працює румунська і турецька але перешукав, ніде не знайшов В якомусь відео теж чув, що від якості дуже багато залежить. https://shop.hlr.ua/ua/shchavelevaya-kislota-chda-219361.html Часом цієї не пробували? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 27 хвилин тому, gardener сказав: Е950, Е951, Е954, Е955 Це компоненти цукру? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 15 годин тому, yu1986ra сказав: Значна частина кліща йде у відводки, їх після обльоту планую щавелькою пролити. В мене попадає в безвзяточний, то амітразом проливаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Ви сусліка бачите ? А він є . Не далеко від мене є цукровий завод , виробляє технічний цукор ,все те саме з буряка , але певне технологічний процес трішки інакший , певне на Африку , чи іншим млеменам тумба- юмба хз. Він трішки дешевший , Так от , був випадок група людей пустила в зиму бджіл на тому цукрі , то у всіх пасіки полягали. . Тепер навіть не бачу його в продажу , певне заборонили на внутрішній ринок , В світі багато різних країн. Поки все перебробувати то Так можна і без пасіки лишитись. Технічний цукор це недоочищений - жовтий, коричневий... Як кажуть маркетологи ''Ну дуууже корисний'' і в три рази дорожчий Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 хвилини тому, Конструктор сказав: В мене попадає в безвзяточний, то амітразом проливаю. Також пару років тому проконтролив в травні щавельку амітразом на парі відводків. Випало лиш пару кліщів на всіх, тому інших не обробляв. Від щавельки також тільки пару штук на всіх побачив. Тому той мій кг щавельки вважаю ''з не перевіреною ефективністю'' 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 10 минут назад, yu1986ra сказал: Також пару років тому проконтролив в травні щавельку амітразом на парі відводків. Випало лиш пару кліщів на всіх, тому інших не обробляв. Від щавельки також тільки пару штук на всіх побачив. Тому той мій кг щавельки вважаю ''з не перевіреною ефективністю'' Для чого вам дрочити бджіл якщо не має багато пасік поруч ? Якщо гарно зняли кліща осіню то що ше треба ???? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 17 хвилин тому, Bee.P сказав: Для чого вам дрочити бджіл якщо не має багато пасік поруч ? Якщо гарно зняли кліща осіню то що ше треба ???? То ж за огорожею 3 шт стояло, а в них все складно вже тоді було. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 10 часов назад, arki сказал: а чого не 1 квітня? Більше десяти років спостерігаю за початком цвітіння групи дерев акації в Києві на Виноградарі. Саме раннє - 5 травня, саме пізнє - 25 травня. В цьому році 19 травня "показала зуби" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 27 хвилин тому, Петр Павлович сказав: Більше десяти років спостерігаю за початком цвітіння групи дерев акації в Києві на Виноградарі. Саме раннє - 5 травня, саме пізнє - 25 травня. В цьому році 19 травня "показала зуби" В Києві зазвичай на 10-15 днів тепліше як в мене. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 3 часа назад, yu1986ra сказал: Мало, не тоді, не так обробили, не ті погодні умови... Список ще можна продовжити. якщо ви все самі знаєте то якого ви ... запитуєте? щоб повумнічать чи для чого.... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 часа назад, Конструктор сказал: Часом цієї не пробували? ні. не пребував Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 години тому, yu1986ra сказав: Це компоненти цукру? Це смак цукру 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 часа назад, Петр Павлович сказал: Більше десяти років спостерігаю за початком цвітіння групи дерев акації в Києві на Виноградарі. Саме раннє - 5 травня, саме пізнє - 25 травня. В цьому році 19 травня "показала зуби" Старые деревья зацветают пожже на 4-5дней в зависимости от вида Акации. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 часа назад, koste сказал: Старые деревья зацветают пожже на 4-5дней в зависимости от вида Акации. Дерева ті ж самі. І старіють разом зі мною 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 4 години тому, arki сказав: якщо ви все самі знаєте то якого ви ... запитуєте? щоб повумнічать чи для чого.... Я питав про термін придатності препарату загалом, а ви питали чого він саме у вас не спрацював. Які питання, такі й відповіді Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.