yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 26 хвилин тому, gardener сказав: В старій з оцинковки. Колір рівняти не вийде, бо там трохи не однаковий віск. В натурі з оцинковки світліший. бо там не було самих сотів. а так - дрібнота. Теж думав за таку шоби рамки ставити, але то більше мороки. Сітку треба знімати поки тепла. Бо вечером вже не міг віддерти ні мерву від сітки, ні сітку від лотка. По одному фото фіг розбереш. Хай трохи попрацюють, віск полежить (може з оцинковки він трохи згодом потемніє), назбираєте якусь статистику... Звіт можна без фото, я вам повірю. Просто мені дуже цікаво чи впливає оцинковка в сонячній на колір воску? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая Минулий тиждень як "білка в колесі" купа роботи. Матки виводив, нуклеуси заселяв, на ріпак виїжджав, магазини довозив... І тд. Під точок (на ріпак) знайшов гарне місце: в долині, ставочок, струмочок і ріпаку трохи є. 12 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 2 години тому, Конструктор сказав: Минулий тиждень як "білка в колесі" купа роботи. Матки виводив, нуклеуси заселяв, на ріпак виїжджав, магазини довозив... І тд. Під точок (на ріпак) знайшов гарне місце: в долині, ставочок, струмочок і ріпаку трохи є. Гарно. В мене ніби теж взяток прорвався до вуликів. Вчора попри дурний вітер +1,7. Сьогодні погода норм. Магазини ще не ставив. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 4 часа назад, Конструктор сказал: Минулий тиждень як "білка в колесі" купа роботи. Матки виводив, нуклеуси заселяв, на ріпак виїжджав, магазини довозив... І тд. Під точок (на ріпак) знайшов гарне місце: в долині, ставочок, струмочок і ріпаку трохи є. Шось малувато магазинів на сімях стоїть . Чи то мені так здається ?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 20 годин тому, yu1986ra сказав: По одному фото фіг розбереш. Хай трохи попрацюють, віск полежить (може з оцинковки він трохи згодом потемніє), назбираєте якусь статистику... Добре, десь через рік напишу 1 година тому, Bee.P сказав: Шось малувато магазинів на сімях стоїть . Чи то мені так здається ?? Там Вам не тут 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 20 часов назад, Бджолопотам сказал: дощу треба. Зате нас Господь дождьом не обідив І тиждень дощів до 11 травня єлі вибрам пару днів щоб фундамент залити 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая В 15.05.2026 в 21:36, yu1986ra сказал: От краще рішення проти трави біля льотків. Як на мене не надійно виглядить, не дай Бог буревію літатимуть як над парижем. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 19 минут назад, gardener сказал: Там Вам не тут Там мало бути вже по три магазини на тепер , мені здається що там смикали рамки з розплодом на нові відводки . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 51 хвилину тому, Віталій.В сказав: Як на мене не надійно виглядить, не дай Бог буревію літатимуть як над парижем. Криші з вуликів знімало, в шифер перед льотками ніколи. Його трава тримає 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 7 часов назад, Конструктор сказал: Минулий тиждень як "білка в колесі" купа роботи. Матки виводив, нуклеуси заселяв, на ріпак виїжджав, магазини довозив... І тд. Під точок (на ріпак) знайшов гарне місце: в долині, ставочок, струмочок і ріпаку трохи є. Поважаю, працьовитих людей. 5 часов назад, yu1986ra сказал: В мене ніби теж взяток прорвався до вуликів. Вчора попри дурний вітер +1,7. Сьогодні погода норм. Магазини ще не ставив. І в мене "прорвався". Сьогодні +2 кг. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 2 години тому, Віталій.В сказав: Як на мене не надійно виглядить, не дай Бог буревію літатимуть як над парижем. Там каменюки по 2 кг. Ніхто нікуди не полетить. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 13 хвилин тому, yu1986ra сказав: Там каменюки по 2 кг. Ніхто нікуди не полетить. То Ви коли вітер ті каменюки з криш на шифер ставите? Чи маєте спеціальні для шиферу? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 28 хвилин тому, mits сказав: І в мене "прорвався". Сьогодні +2 кг. Бляха, то в мене якийсь фальш старт був. Сьогодні мінус 0.5 кг. Може вчора когось почистили, а сього вилітали, бо іншого пояснення я не знаходжу. Літ нормальний, робочий, бджоли на точку спокійні. Крушина гуде Але і бджоли більш агресивно рискають біля воскотопки і медокачки. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 1 хвилину тому, gardener сказав: То Ви коли вітер ті каменюки з криш на шифер ставите? Чи маєте спеціальні для шиферу? Після постановки третіх корпусів шифер вже земля тримає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 2 години тому, Bee.P сказав: Там мало бути вже по три магазини на тепер , мені здається що там смикали рамки з розплодом на нові відводки . Є частина і по три. Взагалі виїхали всі з одним, вчора доставляв кому 1, кому 2, є і такі що не доставляв. 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Бляха, то в мене якийсь фальш старт був. Сьогодні мінус 0.5 кг. Може вчора когось почистили, а сього вилітали, бо іншого пояснення я не знаходжу. Літ нормальний, робочий, бджоли на точку спокійні. Крушина гуде Але і бджоли більш агресивно рискають біля воскотопки і медокачки. О, нарешті, знайшовся той Ваш ютюб канал. Чекаєм нових відео. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Літ нормальний, робочий, бджоли на точку спокійні. Крушина гуде Але і бджоли більш агресивно рискають біля воскотопки і медокачки. Нарешті Пахомич справжнього Юрія побачить 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 24 хвилини тому, gardener сказав: Нарешті Пахомич справжнього Юрія побачить Мене ж там не видно, то може й не побачить. Думав сьогодні вже на 2 кг налітають, але якась фігня вийшла. Завтра обіцяють дощ. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 мая Share Опубликовано 17 мая 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Мене ж там не видно, то може й не побачить. то хоч почує 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 10 часов назад, gardener сказал: Нарешті Пахомич справжнього Юрія побачить А той перший то двойнік чи шо ? . Двойнік , тройнік ,і удлєнітєль. Норм , піде . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 13 годин тому, Віталій.В сказав: Зате нас Господь дождьом не обідив І тиждень дощів до 11 травня єлі вибрам пару днів щоб фундамент залити Можна сказати, ріпакова погода. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 21 годину тому, Конструктор сказав: Минулий тиждень як "білка в колесі" купа роботи. Матки виводив, нуклеуси заселяв, на ріпак виїжджав, магазини довозив... І тд. Під точок (на ріпак) знайшов гарне місце: в долині, ставочок, струмочок і ріпаку трохи є. Як у вас з ройкою? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 2 години тому, ромео сказав: Як у вас з ройкою? Ще терпимо, думаю з тиждень не має ніхто полетіти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 7 минут назад, Конструктор сказал: Ще терпимо, думаю з тиждень не має ніхто полетіти. Задають дурні питаня ... Треба питать що у Вас з взятком ... Дивні люди якісь , їйбогу. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая Якщо взнаю що хтось таке привіз і постовив біля мого точка , то пздц вам.. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 мая Share Опубликовано 18 мая 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Якщо взнаю що хтось таке привіз і постовив біля мого точка , то пздц вам.. Це ті шо по сто долярів? Люди беруть не знати шо, не знати в кого, а потім скаржаться. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.