mits Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая Як гірчиця виділяє, хто в курсі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая Яра не дуже. В мене була один раз, то ефекту у вулику я не побачив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 23 минуты назад, yu1986ra сказал: А, що ви тягнете Драбину певне 24 минуты назад, yu1986ra сказал: Що маєте з ними зробити? Допити устраювати , коли ,чого , і на шо, і хто главний ініціатор 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 25 хвилин тому, mits сказав: Як гірчиця виділяє, хто в курсі? Таке собі... правда, якщо гектари - тоді да... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 11 хвилин тому, ромео сказав: Таке собі... правда, якщо гектари - тоді да... Моя зацвіла днів за 20 перед гречкою. Було десь 10-20га. Нас тоді затопило конкретно, вода по полях стояла, а те поле в доброму низу. Жовтого пилку бджоли носили багато. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 3 години тому, Bee.P сказав: Він тролить вас . Ваша іо прожила норму , тобто три зими , майже три роки , не повні три роки , і то це карніка яка багато не сіє як бак . Бак багато сіє, відповідно і швидше матка зношується . Я маток племінних ніколи не обмежую , вони в мене працюють на мед як і інші , ще не було щоб вона почала сіяти трутові яйця бо закінчились "паттрони" . Зажав йому пальці в дверях...жовта в нього іошка і від Просюка (якщо я правильно почув). Видно дарма я сміявся, в мене ж така ж жовта загнулась минулого року. Не таке воно і старе 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая От Вороненко сильніших послаблює Це просто жесть. В моїй місцевості від такого навіть через десять днів меду вже можна не чекати. Поки заллють гніздо, то й взяток пройде. Аби хоч в магазин пішли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 2 години тому, mits сказав: Як гірчиця виділяє, хто в курсі? У наших умовах нічого, крім протрави очікувати не варто. Колись спеціально їздив на неї, прийшлось годувати і сиділи закриті 3 дні з тими хімікатами. А пару разів на кочовому точку її сіяли, з обробітку все було ок...трохи пилок несли, акацієвий мед підісрала бо трохи наклалось цвітіння. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая 20 часов назад, gardener сказал: Кожного року матки молоді, бо старі летять Даже не удивительно . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая 19 часов назад, Bee.P сказал: То був жарт про 5 років , але є такі що вірять , Можно верить или нет, но есть матки живут и 5 лет . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая Продаю дешевше, купляю дорожче. То шо лишилося віддаю жінці 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 мая Автор Share Опубликовано 14 мая 04.05.2026 в 21:04, arki сказав: нуклеуси ходи роблять як в трухлявому дереві А я у Дубенчака якось замовив дерев"яні на 4 відділення. І до цих пір як нові і ніяка зараза їх не жре ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 мая Автор Share Опубликовано 14 мая 11 годин тому, koste сказав: Можно верить или нет, но есть матки живут и 5 лет . Була і в мене якось - півсезону п"ятого прожила ... Залишив спеціально для перевірки на довгожительство. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая От така халепа в бобра. Хоча хотів як краще. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая 55 хвилин тому, Конструктор сказав: От така халепа в бобра. Хоча хотів як краще. Так, спіймав він добру траблу. Я тільки що сам дивився. Йому за підставки вже два роки в коментах втикають. Не розумію на що він надіявся. Дно на грунті = вентиляція не працює. Якби були підставки, то дно сітка не дало б запаритись. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 5 годин тому, yu1986ra сказав: Так, спіймав він добру траблу. Я тільки що сам дивився. Йому за підставки вже два роки в коментах втикають. Не розумію на що він надіявся. Дно на грунті = вентиляція не працює. Якби були підставки, то дно сітка не дало б запаритись. Він ніби і робить і докладає, але часто бачу халатне відношення. Звісно шкода його, я колись кілька шт запалив, в тут всі 20. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 6 часов назад, yu1986ra сказал: Йому за підставки вже два роки в коментах втикають Більше не будуть , Бджіл шкода , а він жадний ну і трішки тупенький от і резутьтат. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 1 годину тому, Конструктор сказав: Він ніби і робить і докладає, але часто бачу халатне відношення. Звісно шкода його, я колись кілька шт запалив, в тут всі 20. І в мене було два рази по одній. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Була і в мене якось - півсезону п"ятого прожила ... Залишив спеціально для перевірки на довгожительство. Так могут и дольше жить , тут же главное чтобы не просто жила а у её и её дочек были хорошие показатели по ХПП . Тогда уже можно использовать её.... Живут они и дольше, но пчёлы помогают если нужно. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 7 часов назад, yu1986ra сказал: Так, спіймав він добру траблу. Я тільки що сам дивився. Йому за підставки вже два роки в коментах втикають. Не розумію на що він надіявся. Дно на грунті = вентиляція не працює. Якби були підставки, то дно сітка не дало б запаритись. Дно на сетке это хорошо, но главное вентиляцыя через верх . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 21 час назад, koste сказал: но есть матки живут и 5 лет . 85 ага . і 16 рамок розплоду на середину березня . Помнім Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 1 година тому, koste сказав: Дно на сетке это хорошо, но главное вентиляцыя через верх . В нього бджоли стоять в холодку, в стані спокою та й бджіл зараз ще не багато. Вентиляції через дно в його випадку було б більш як достатньо. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 1 годину тому, ромео сказав: Як власними руками покласти пасіку дивлюсь без звуку - перше враження, бур'ян заглушив льотки і бджоли не змогли вилетіти. Пасіка має бути обкошена і вулики на висоті 30 см, це десь в якихось стандартах читав, давно. Але ж зараз промишлєнні стандарти основані на європіддонах і ніхто не задумується чому так. Діди придумали, скучно дідам 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 2 часа назад, yu1986ra сказал: В нього бджоли стоять в холодку, в стані спокою та й бджіл зараз ще не багато. Вентиляції через дно в його випадку було б більш як достатньо. То яка причина запарки ????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 2 години тому, yu1986ra сказав: В нього бджоли стоять в холодку, в стані спокою та й бджіл зараз ще не багато. Вентиляції через дно в його випадку було б більш як достатньо. Та вистачило б. Колись виїхав на ріпак і прогавив один піддон відкрити, вони три доби простояли закриті, в результаті по жмені підмору було. Дно сітка1/2 і від землі бруски 6см. Мабуть до того що на землі, ще був взяток перед цим і висока вологість посприяла запаруваню. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.