yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 годину тому, Женя Ц. сказав: То бакфасти такі жовті були? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: В мене в сімях де було 12 рам бджоли то під льотком десь 0,5 -0,7л. банка бджоли мертвої лежало . Десь добре хапнули Я оце як після холодів міняв корпуса місцями, то в деяких по жмені підмору лежало. Причому, мені здалось, що то все молода сіренька бджола. 1 година тому, Женя Ц. сказав: Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше, минулого року те саме як почали сипатися з весни так і до осіні. Такщо не тримайте надію що буде краще. Можливо цей рік повториться як минулий Може й справді спробуйте дати по пару літер з ентеронорміном. Люди ж пишуть, що допомагає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Тож мають полюбе залишки з минулого року того хімла , то можуть так вляти що....... бо з наступного року, чув що в фермерів заборона на раунндап, іще деяке хімло . Чи допоможе та заборона чи ні хз. 26-27 перехідні роки. З 28-го заборона, але ж як її контролювати? То хіба продаж трохи прикриють та вже в кого потрава і доведуть, що це підсанкційне хімло тоді будуть якісь наслідки 1 година тому, Bee.P сказав: Пилку ????? Можливо. Мої за ніч випарували тільки 0.8 кг (і то це вже бджоли вилетіли на роботу) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 21 минуту назад, yu1986ra сказал: це підсанкційне хімло тоді будуть якісь наслідки Не буде нічого , ви мабуть забули в якій країні живете 22 минуты назад, yu1986ra сказал: Можливо. Мої за ніч випарували тільки 0.8 кг (і то це вже бджоли вилетіли на роботу) Ваші виміри як ніколи самі точні, (ніт). Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Потепліло... оприскувачі почали по полях шниряти масово... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Розширяти чи ні,я вже ..й його знає. 43 минуты назад, yu1986ra сказал: То бакфасти такі жовті були? Є пару штук. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 2 години тому, Женя Ц. сказав: Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше Сім'ї і так не особливо потужні... а ше ця зараза... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 41 минуту назад, yu1986ra сказал: Може й справді спробуйте дати по пару літер з ентеронорміном. Люди ж пишуть, що допомагає. Як мертвому кадило. Только что, ромео сказал: Сім'ї і так не особливо потужні... а ше ця зараза... Та да,вже і повзуни і скакун короче ну його ..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 минуту назад, Женя Ц. сказал: Розширяти чи ні,я вже ..й його знає. Рамки мають бути обсижені плотно , ніяких розширень !!! Льотну поклали , хтось має годувати і гріти розплід. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: Пилку ????? Зжерли Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Ми страждаєм бо якесь б...дло хоче годувати індусів дешевим зерном , повний абсурд. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 3 минуты назад, gardener сказал: Зжерли Добре жеруть , за сутки . Мо якесь свєто в них було? Масові гуляння там ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 25 хвилин тому, Bee.P сказав: Ваші виміри як ніколи самі точні, (ніт). Стараюсь. 17 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Розширяти чи ні,я вже ..й його знає. Мабудь, не варто поки. Роїтись зараз вони вже не будуть. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 4 години тому, Женя Ц. сказав: Початок вже є. І мене сія чаша не минула 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 53 минуты назад, gardener сказал: І мене сія чаша не минула То буде в більшості таке. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 33 минуты назад, Женя Ц. сказал: То буде в більшості таке. Бо з одної цистерни наливають всім бідосям голодним . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 2 години тому, gardener сказав: І мене сія чаша не минула Що обробляють? Хто винен? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 6 минут назад, yu1986ra сказал: Що обробляють? Хто винен? Обробляють поля , винен вінніпух , шо не пойнятно ??? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 31 хвилину тому, yu1986ra сказав: Що обробляють? Хто винен? Позавчора кропили перед посівом соняшнику якоюсь херньою. Сусіди тоді ж кропили після посіву. Тих пару гектарів ріпаку по суті всередині того соняшника. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: Обробляють поля , винен вінніпух , шо не пойнятно ??? З таким підходом замість меду переходьте на продаж підмору. З року в рік будете мати стабільну пропозицію Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 година тому, gardener сказав: Позавчора кропили перед посівом соняшнику якоюсь херньою. Сусіди тоді ж кропили після посіву. Тих пару гектарів ріпаку по суті всередині того соняшника. Як все заплутано 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 16 минут назад, yu1986ra сказал: переходьте на продаж підмору Ця ніша занята кліщеводами , вони передовики в цій справі . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 4 мая Автор Share Опубликовано 4 мая 9 годин тому, Пахомич сказав: Ви як завжди заводите людей в дебрі. прочитайте добре Таранова. То не я, то цитата , яку я взяв у лапки, як бачите. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая щоб зашпаклювати дірки в ППСі що поробили мурахи, хтось раніше радив плиточний клей, це так? який саме? чи без різниці аби плиточний? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Та, мабуть, без різниці 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.