yu1986ra Опубликовано 3 мая Share Опубликовано 3 мая 1 година тому, gardener сказав: Дощу би Нахріна?!!! Тільки ж все налагодилось. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 мая Автор Share Опубликовано 3 мая 2 години тому, yu1986ra сказав: Нахріна?!!! Тільки ж все налагодилось. Так , наеінець хоч сьогодні пригріло й бджілки політали. Верби квітують, черешні, вишні. Словом все в одночасся збіглося. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 мая Автор Share Опубликовано 3 мая 02.05.2026 в 05:54, gardener сказав: Та невже? +2 Треба починати за дощ нити Ви , пане Миколо, про оті два дощики в маю, як казав агроном, що йому тоді все по ... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 мая Автор Share Опубликовано 3 мая 02.05.2026 в 06:27, Bee.P сказав: Починайте , так щоб аж 20 днів йшов кожен день , з ранку до ночі , як в минулому році.Щоб нам всі завідували Поже ж завИдували ? Бо завідувачів у нас придостатньо й так ... Але 20 днів дощу на період цвітіння акації - то досить й досить бяка ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 мая Автор Share Опубликовано 3 мая 02.05.2026 в 06:58, Олександр К сказав: Зранку -2... друге травня... прям арктична весна якась... а на зараз ось так... Ну, я ж попереджав , що так і буде при відносно теплій зимі. Дай, Боже, щоб на цвітінні акації цей холод нам боком не виліз, як вже не так давно й було... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 3 мая Share Опубликовано 3 мая 6 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ну, я ж попереджав , що так і буде при відносно теплій зимі. Дай, Боже, щоб на цвітінні акації цей холод нам боком не виліз, як вже не так давно й було... Вибачте але у нас за останні 5 років це точно най холодніша зима.... 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 мая Автор Share Опубликовано 3 мая 8 хвилин тому, Олександр К сказав: Вибачте але у нас за останні 5 років це точно най холодніша зима.... Холод був, це так. Але не довго ж. Мабуть ви ще не застали таких зим, коли від першого снігу й до початку березня лежав він без усякого розтавання. А кочугури інколи майже до електропроводів ледь не діставали... То я із цими зимами порівнював. Якраз тоді травень був дійсно травнем та й квітень теж рідко коли виходив із своїх рамок. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 годин тому, ДобровоЛ сказав: Холод був, це так. Але не довго ж. Мабуть ви ще не застали таких зим, коли від першого снігу й до початку березня лежав він без усякого розтавання. А кочугури інколи майже до електропроводів ледь не діставали... То я із цими зимами порівнював. Якраз тоді травень був дійсно травнем та й квітень теж рідко коли виходив із своїх рамок. І я вже не застав снігу до проводів. За останні 10 років ця зима дійсно була найхолодніша, з найбільш стабільним сильним морозом. Так, морозу було лише два місяці, але він тоді жодного разу не переходив у відлигу як це бувало завжди... Хочеться щоб вже травень був травнем. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 часов назад, Олександр К сказал: Вибачте але у нас за останні 5 років це точно най холодніша зима.... Весна також виділилися Більше тижня стабільно кожен день морозу утром Да були заморозки завжди , ну так довго і постійно 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 часов назад, ДобровоЛ сказал: Ну, я ж попереджав , що так і буде при відносно теплій зимі. Дай, Боже, щоб на цвітінні акації цей холод нам боком не виліз, як вже не так давно й було... Уже по ходу відцвіла , ну поки можу підпригнути , так це точно Замерзла , сохне і починає сипаться тільки прорізавшася брунька 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Акація, горіхи, еводія, магнолоія, актинія, змерзло повністю, вже сиплеться потихеньку. 1 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 4 години тому, Сергій-апі сказав: Акація, горіхи, еводія, магнолоія, актинія, змерзло повністю, вже сиплеться потихеньку. В мене не сиплеться... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 година тому, ромео сказав: В мене не сиплеться... Вам легше 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Сьогодні вже +30 і вітряно. Бджоли цілий день скачуть по яблунях, з обіду налетіли на рамку залишену біля воскотопки. Надіюсь хоч кілограм сьогодні донесуть до вулика. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая Із зими одразу в літо 3 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая 1 годину тому, ромео сказав: Із зими одразу в літо Шо, вже не палите грубку? 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая 1 година тому, gardener сказав: Шо, вже не палите грубку? Вже два дні як 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая 4 години тому, ромео сказав: Із зими одразу в літо То ж не на довго. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая 9 часов назад, ромео сказал: Із зими одразу в літо В мене +30 сьогодні було. Баки ожили. Шмигали сьогодні як кулі, в льоток. От, яка їм погода потрібна. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 мая Share Опубликовано 5 мая 04.05.2026 в 17:22, yu1986ra сказав: Сьогодні вже +30 і вітряно. Бджоли цілий день скачуть по яблунях, з обіду налетіли на рамку залишену біля воскотопки. Надіюсь хоч кілограм сьогодні донесуть до вулика. Вчора ще 1.4 сьогодні вже 0.8кг Задовбала ця жара, не дає бджолам мед носити. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая Share Опубликовано 6 мая 17 годин тому, Конструктор сказав: Вчора ще 1.4 сьогодні вже 0.8кг Задовбала ця жара, не дає бджолам мед носити. Попереду суцільний нуль... у мене аж до середини липня... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 мая Share Опубликовано 6 мая На завтра брешуть про дощ 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 мая Share Опубликовано 7 мая 8 годин тому, gardener сказав: На завтра брешуть про дощ шось я перепутав, то на завтра 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 мая Share Опубликовано 7 мая 1 час назад, gardener сказал: шось я перепутав, То не Ви перепутали , то погода трошки перепутала і охреніла 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 мая Share Опубликовано 7 мая 11 годин тому, Bee.P сказав: То не Ви перепутали , то погода трошки перепутала і охреніла В мене оце перша злива пройшла за весну. Трохи землю промочило. Калюжі стоять. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.