Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 2 минуты назад, gardener сказал: Я не рискнув Та понятно , бо вже лінуєтеся швидко бігати 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 7 годин тому, Bee.P сказав: В мене не було мінуса , було + 3 , пасіка на височині , ті хто в ямі то там капець певне . В мене був не значний мінус - авто покрилось інеєм. Вже з 8.00 сонце все розтопило, думав буде теплий день, але не склалось. Під обід знов подув холоднючий вітер. За все цвітіння сьогодні перший день пахнули вишневі дерева. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Я магазини по навіть на 10 рам дадан не ставив - не має сенсу, бо нема, що туди носити. В суботу розширятиму всіх вощиною. Надіюсь буде хоч якийсь принос. Я ставив магазини бо їм вже тісно !!!. Як не поставить то будуть на прильотці мерзнути купою . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля Тільки що, yu1986ra сказав: За все цвітіння сьогодні перший день пахнули вишневі дерева. В мене вчора - останній 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 6 минут назад, gardener сказал: В мене вчора - останній Яблуні вже стартанули ?? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Яблуні вже стартанули ?? ні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 3 години тому, Пахомич сказав: Нікому роздавати не буду, але з задоволенням послухаю ,як ви будете ножками сукати, коли бджоли побіжать по землі на випередки. Ото буде лемент "Гади фермери бджоли потравили" Сьогодні в місцевому вайбер чаті один вже викладав відео потрави. Сильно постраждали вулики умовно через один. Там точно потрава - бджоли перезбуджені, крутяться на місці, в деяких вуликах купа підмору на і під приліткою. Каже запах з вулика не приємний, але то може бути від підмору. Він тиждень не був на точку, тому й не знає коли воно почалось. Не розумію, що можна було обробляти в такий вітрюган. Там і полів робочих близько нема. Відстань від моїх точків на пряму 4,5 і 3,1 км. 3 години тому, Пахомич сказав: Нікому роздавати не буду, але з задоволенням послухаю ,як ви будете ножками сукати, коли бджоли побіжать по землі на випередки. Ото буде лемент "Гади фермери бджоли потравили" Якщо що, то я буду вашу свидину звинувачувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 1 година тому, Пахомич сказав: За всіх говорити не буду , але вас 2025р. точно не травили. Це ви в свою магічну кулю побачили? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 8 часов назад, gardener сказал: Колотун такий шо вони мене не правильно зрозуміють, як полізу То ви їм розтолкуйте ,що вина не ваша, а "дуги". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 28 хвилин тому, Bee.P сказав: " Мооось" ...... В мене немає таких , навіть в ф2 , ну максимум 10-12 рам дадана . Ну бо мої ледачі походу , чи шо .... Там місце намолене. На наступний рік там планують ще й ріпак 30 га під самі вулики посіяти. Корпусний точок нервово курить в сторонці. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Це ви в свою магічну кулю побачили? Чому в магічну кулю? Є форум . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 2 хвилини тому, Пахомич сказав: То ви їм розтолкуйте ,що вина не ваша, а "дуги". Ні їм ні мені від того не легше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 25 хвилин тому, Пахомич сказав: Цей смайлик ,що ви використали в повідомленні вказує ,що ви являєтесь членом секти " свідки Єгови". Дедукція і цього разу Шерлока не підвела 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля Только что, Пахомич сказал: Чому в магічну кулю? Є форум . Форум називається - " Магічний Баняк "?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 8 годин тому, ромео сказав: Вітаю у клубі Отож в моєму переліку... в мінусі. Горіхи, виноград, шовковиці, черешні, вишні, алича, сливи, персики, акація... (певно ще шось є, А, забув... + Павловнія... вщент... сухі дрова... 5м висоти... мало цього року заквітнути... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 25 хвилин тому, gardener сказав: Я не рискнув. Дочекаюся неділі. Їсти дав, переб'ються. З квіток тільки кульбаба залишилась і ріпак починається. В мене на лежаковому якогось милого навіть кульбаба не росте. Поблизу повний голяк до 20 травня точно. Треба тепла погода щоб далеко літали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 2 хвилини тому, ромео сказав: сухі дрова... Зимою як знайдете 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Я ставив магазини бо їм вже тісно !!!. Як не поставить то будуть на прильотці мерзнути купою . Нехай потісняться до суботи. Там вже ніби потепління стартуватиме з +17. 24 хвилини тому, gardener сказав: В мене вчора - останній Померзли чи вже осипались? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 9 хвилин тому, Пахомич сказав: Чому в магічну кулю? Є форум . Ви вже й без фотографії гадати навчились 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Поблизу повний голяк до 20 травня точно. 11 хвилин тому, yu1986ra сказав: Там місце намолене. Шось мило з гіпсом не сходиться 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Померзли чи вже осипались? Померзли, але ше не обсипались Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 11 хвилин тому, ромео сказав: А, забув... + Павловнія... вщент... сухі дрова... 5м висоти... мало цього року заквітнути... Воно й на краще. Не буде розчарування коли побачите її цвіт без бджіл. Вже чув відгуки, що на ній тільки мухи пасуться. Добре, що я свого часу, на павловнієвий бум, не посадив садок цього чуда біля лежакового. Щось мене зупинило: 1 година тому, yu1986ra сказав: Нам поможе святий дух і пречиста мати... З неї навіть дрова хрінові. 13 хвилин тому, ромео сказав: А, забув... + Павловнія... вщент... сухі дрова... 5м висоти... мало цього року заквітнути... 10 хвилин тому, gardener сказав: Зимою як знайдете Одні плюси кругом 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Ви вже й без фотографії гадати навчились Швидко вчиться , а починав з звичайного holy bee"s shit . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 7 хвилин тому, gardener сказав: Шось мило з гіпсом не сходиться Померзли, але ше не обсипались Все сходиться. З першим теплом там тільки лінивий маточники не закладе. В мене вишневий цвіт ніби не постраждав. Зацвіли ранні яблуні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля В суботу на лежаковому буду натхненно всіх лопатити, рвати миски-маточники, вкидатиму в розріз 2-3 вощини, забирати 1-2 розплоду у накопичувач-відстійник. Корпусний вже треба поміняти корпуса місцями. Будуть веселі вихідні. Добре, що бджіл цьогоріч не багато 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 апреля Share Опубликовано 29 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: В суботу на лежаковому буду натхненно всіх лопатити, рвати миски-маточники, вкидатиму в розріз 2-3 вощини, забирати 1-2 розплоду у накопичувач-відстійник. Корпусний вже треба поміняти корпуса місцями. Будуть веселі вихідні. Добре, що бджіл цьогоріч не багато Я вам не завідую . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.