Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

1 хвилину тому, Пахомич сказав:

Для чого хтось мені має зливати? Не та епоха, прада є особи для яких мікроскоп щось тае страшнеі не зрозуміле. Язагоджу на метеосупутник  і бачу  всі параметри  від 0 - 30 км.

А шо нижче 0 робиться, там не показують?

2 минуты назад, gardener сказал:

Раніше показувало вологість грунту , зараз вказує на ймовірність засухи.

14 хвилин тому, Пахомич сказав:

Для чого хтось мені має зливати? Не та епоха, прада є особи для яких мікроскоп щось тае страшнеі не зрозуміле. Я заходжу на метеосупутник  і бачу  всі параметри  від 0 - 30 км.

Бачити інформацію не означає робити правильні висновки. Та й як можна довіряти інформації сформованій на ресурсах підконтрольних таємному сіоністичному уряду:rofl:

20 хвилин тому, gardener сказав:

Телевізор зламався:rofl:

В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте:ole_ole:

Четвертий день -19 зранку.

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте:ole_ole:

Я скажу більше . У вас на 11год. температура буде  -11, вітер 2м/сек, пориви 4м/сек, вологість повітря 71%,  концентрація озону 326 DU . хмарність 5%.

1 хвилину тому, Пахомич сказав:

Я скажу більше . У вас на 11год. температура буде  -11, вітер 2м/сек, пориви 4м/сек, вологість повітря 71%,  концентрація озону 326 DU . хмарність 5%.

але то не точно (с)

• Подобається 2
  • Ха-Ха 3
  • 100% 1

38 минут назад, yu1986ra сказал:

В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте

То ви вже не так далеко, як я думав, в мене те саме сьогодні :umora:

Только что, gardener сказал:

але то не точно (с)

Шо не точно ? Взагалі в світі немає нічого   точного .   В механіці є таке ,як допуски і посадки, по хлопскому люфт.  

40 хвилин тому, Пахомич сказав:

А як ви дізнались:rofl:?

Більше і не кажіть, розвідка підвела.IMG_20260121_112136.thumb.jpg.dabeb745a28baf97bd915b94f8f17902.jpg

Альтанка плаче, скоро вже вродить, мабудь:rofl:

35 хвилин тому, Пахомич сказав:

Шо не точно ? Взагалі в світі немає нічого   точного .   В механіці є таке ,як допуски і посадки, по хлопскому люфт.  

Ваша впевненість трохи люфтить:umora:

35 минут назад, Пахомич сказал:

Тоя і не дивуюсь ,що ви ще перебуваєте в кмяному віці.

Теорія відносності, чули? :rofl:

1 час назад, I dream of having honey сказал:

То ви вже не так далеко, як я думав

А ще від морозів земля стає меншою :rofl:

-10 зараз. І ніби хмар нема і сонця весь день не було. Якась димка по всьому небу. Ліс вже весь білий, в інії. Каже @ДобровоЛ шо меду буде багато. Треба мабуть тазіки мити

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3
  • 100% 1

В нас сьогодні взагалі чудовий день. На сонці дуже тепло. Де розчистив сніг - видно що на сонці тане і видно траву і землю. В затінку було -1. Де-не-де капало зі стріхи.... весною пахне....:ay:

20 годин тому, Пахомич сказав:

Питання стояло як РЛС " Дуга " може впливати на іоносферу, отже і на погоду. Друга РЛС є біля  Комсомольск на Амурі  от вона і коптить. 

Так ці , описаною мною антени, використовували у багатьох цілях. І мало лишилося тих людей , що могли б точно розповісти про цілі їх використанняМоже й з погодою те було зв"язано...

Одне відомо,що були вони захмарно дорогі і енергію теж вживали захмарно...:dntknw:

1 година тому, gardener сказав:

-10 зараз. І ніби хмар нема і сонця весь день не було. Якась димка по всьому небу. Ліс вже весь білий, в інії. Каже @ДобровоЛ шо меду буде багато. Треба мабуть тазіки мити

Частий іній завжди до наступних медозборів. :IMHO:Така здавня у народі панує думка.

Там навіть у якісь конкретно  дні про те було сказано. Знав добре про це покійний нині @Мико,

царство йому небесне. Але ж із змінами православного календаря все так переплуталося, що я не ризикну 

згадати ті дати. А у мене тут тепла зима почалася +5+6 вдень доходить і вітри якось вже навіть притихли... Вночі , звичайно холодніше. :dntknw:

2 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Так ці , описаною мною антени, використовували у багатьох цілях. І мало лишилося тих людей , що могли б точно розповісти про цілі їх використанняМоже й з погодою те було зв"язано...

Одне відомо,що були вони захмарно дорогі і енергію теж вживали захмарно...:dntknw:

Потрібно ритись в інтернеті по вплив високочастотних імпульсів на іоносферу, вплив імпульсів  на хімічні реакції в іоносфері.

6 годин тому, Пахомич сказав:

Є точне у світі - МАТЕМАТИКА, ви не праві.:IMHO:

3 хвилини тому, Пахомич сказав:

Потрібно ритись в інтернеті по вплив високочастотних імпульсів на іоносферу, вплив імпульсів  на хімічні реакції в іоносфері.

Ну, а спостнреження за пуском ракет з іншого боку земної кулі - то без сильного ВЧ просто неможливо .

От і виявляється, що так воно і є.:dntknw: :IMHO:

3 години тому, ДобровоЛ сказав:

Є точне у світі - МАТЕМАТИКА, ви не праві.:IMHO:

:umora: тепер у кожному супермаркеті пише " 1+1=3 "  а Ви кажете що математика точна наука :umora:

-1.7 зранку,вчора відлига +2 в обід

15 годин тому, gardener сказав:

Ліс вже весь білий, в інії. 

-6. Дібрався іній і до села.  Мабуть тазіків не вистачить. Тре мішки шукати. @Bee.P Ви вчора за пивом ходили. Бананів там не бачили? Мені би пару ящиків з під них.

-3

Майже, як літом... навіть куртку розстібнув :)

19 минут назад, gardener сказал:

-6. Дібрався іній і до села.  Мабуть тазіків не вистачить. Тре мішки шукати. @Bee.P Ви вчора за пивом ходили. Бананів там не бачили? Мені би пару ящиків з під них.

Нажаль в моїй місцевості банани не ростуть :dntknw:.  В Рурубійця питайте , там до Африки блище то там  має буть :hi::)

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • 100% 1

Screenshot_2026-01-22-08-45-58-663_com.android.chrome.thumb.jpg.34d02f99d6352d7b226897c569c6dbe1.jpgПрогнозують що з понеділка підем в плюси.

1 минуту назад, Конструктор сказал:

Прогнозують що з понеділка підем в плюси.

Попливем :helpme:.   Знов , як не срачка то понос :helpme::dntknw:.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...