gardener Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Для чого хтось мені має зливати? Не та епоха, прада є особи для яких мікроскоп щось тае страшнеі не зрозуміле. Язагоджу на метеосупутник і бачу всі параметри від 0 - 30 км. А шо нижче 0 робиться, там не показують? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 2 минуты назад, gardener сказал: А шо нижче 0 робиться, там не показують? Раніше показувало вологість грунту , зараз вказує на ймовірність засухи. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 14 хвилин тому, Пахомич сказав: Для чого хтось мені має зливати? Не та епоха, прада є особи для яких мікроскоп щось тае страшнеі не зрозуміле. Я заходжу на метеосупутник і бачу всі параметри від 0 - 30 км. Бачити інформацію не означає робити правильні висновки. Та й як можна довіряти інформації сформованій на ресурсах підконтрольних таємному сіоністичному уряду 20 хвилин тому, gardener сказав: А шо нижче 0 робиться, там не показують? Телевізор зламався 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января Четвертий день -19 зранку. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 23 минуты назад, yu1986ra сказал: В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте Я скажу більше . У вас на 11год. температура буде -11, вітер 2м/сек, пориви 4м/сек, вологість повітря 71%, концентрація озону 326 DU . хмарність 5%. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Я скажу більше . У вас на 11год. температура буде -11, вітер 2м/сек, пориви 4м/сек, вологість повітря 71%, концентрація озону 326 DU . хмарність 5%. але то не точно (с) 2 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 38 минут назад, yu1986ra сказал: В мене сьогодні зранку -15, сонце. Температура швидко росте То ви вже не так далеко, як я думав, в мене те саме сьогодні 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января Только что, gardener сказал: але то не точно (с) Шо не точно ? Взагалі в світі немає нічого точного . В механіці є таке ,як допуски і посадки, по хлопскому люфт. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 40 хвилин тому, Пахомич сказав: Я скажу більше . У вас на 11год. температура буде -11, вітер 2м/сек, пориви 4м/сек, вологість повітря 71%, концентрація озону 326 DU . хмарність 5%. А як ви дізнались? Більше і не кажіть, розвідка підвела. Альтанка плаче, скоро вже вродить, мабудь 35 хвилин тому, Пахомич сказав: Шо не точно ? Взагалі в світі немає нічого точного . В механіці є таке ,як допуски і посадки, по хлопскому люфт. Ваша впевненість трохи люфтить 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 35 минут назад, Пахомич сказал: Тоя і не дивуюсь ,що ви ще перебуваєте в кмяному віці. Теорія відносності, чули? 1 час назад, I dream of having honey сказал: То ви вже не так далеко, як я думав А ще від морозів земля стає меншою 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января -10 зараз. І ніби хмар нема і сонця весь день не було. Якась димка по всьому небу. Ліс вже весь білий, в інії. Каже @ДобровоЛ шо меду буде багато. Треба мабуть тазіки мити 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января В нас сьогодні взагалі чудовий день. На сонці дуже тепло. Де розчистив сніг - видно що на сонці тане і видно траву і землю. В затінку було -1. Де-не-де капало зі стріхи.... весною пахне.... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 января Автор Share Опубликовано 21 января 20 годин тому, Пахомич сказав: Питання стояло як РЛС " Дуга " може впливати на іоносферу, отже і на погоду. Друга РЛС є біля Комсомольск на Амурі от вона і коптить. Так ці , описаною мною антени, використовували у багатьох цілях. І мало лишилося тих людей , що могли б точно розповісти про цілі їх використанняМоже й з погодою те було зв"язано... Одне відомо,що були вони захмарно дорогі і енергію теж вживали захмарно... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 января Автор Share Опубликовано 21 января 1 година тому, gardener сказав: -10 зараз. І ніби хмар нема і сонця весь день не було. Якась димка по всьому небу. Ліс вже весь білий, в інії. Каже @ДобровоЛ шо меду буде багато. Треба мабуть тазіки мити Частий іній завжди до наступних медозборів. Така здавня у народі панує думка. Там навіть у якісь конкретно дні про те було сказано. Знав добре про це покійний нині @Мико, царство йому небесне. Але ж із змінами православного календаря все так переплуталося, що я не ризикну згадати ті дати. А у мене тут тепла зима почалася +5+6 вдень доходить і вітри якось вже навіть притихли... Вночі , звичайно холодніше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 2 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Так ці , описаною мною антени, використовували у багатьох цілях. І мало лишилося тих людей , що могли б точно розповісти про цілі їх використанняМоже й з погодою те було зв"язано... Одне відомо,що були вони захмарно дорогі і енергію теж вживали захмарно... Потрібно ритись в інтернеті по вплив високочастотних імпульсів на іоносферу, вплив імпульсів на хімічні реакції в іоносфері. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 января Автор Share Опубликовано 21 января 6 годин тому, Пахомич сказав: Шо не точно ? Взагалі в світі немає нічого точного . В механіці є таке ,як допуски і посадки, по хлопскому люфт. Є точне у світі - МАТЕМАТИКА, ви не праві. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 января Автор Share Опубликовано 21 января 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Потрібно ритись в інтернеті по вплив високочастотних імпульсів на іоносферу, вплив імпульсів на хімічні реакції в іоносфері. Ну, а спостнреження за пуском ракет з іншого боку земної кулі - то без сильного ВЧ просто неможливо . От і виявляється, що так воно і є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 21 января Share Опубликовано 21 января 3 години тому, ДобровоЛ сказав: Є точне у світі - МАТЕМАТИКА, ви не праві. тепер у кожному супермаркеті пише " 1+1=3 " а Ви кажете що математика точна наука 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января -1.7 зранку,вчора відлига +2 в обід 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января 15 годин тому, gardener сказав: Ліс вже весь білий, в інії. -6. Дібрався іній і до села. Мабуть тазіків не вистачить. Тре мішки шукати. @Bee.P Ви вчора за пивом ходили. Бананів там не бачили? Мені би пару ящиків з під них. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января -3 Майже, як літом... навіть куртку розстібнув 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января 19 минут назад, gardener сказал: -6. Дібрався іній і до села. Мабуть тазіків не вистачить. Тре мішки шукати. @Bee.P Ви вчора за пивом ходили. Бананів там не бачили? Мені би пару ящиків з під них. Нажаль в моїй місцевості банани не ростуть . В Рурубійця питайте , там до Африки блище то там має буть 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января Прогнозують що з понеділка підем в плюси. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января 1 минуту назад, Конструктор сказал: Прогнозують що з понеділка підем в плюси. Попливем . Знов , як не срачка то понос . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.