Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

47 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Дві медогонки займуть в три рази більше місця ніж одна:IMHO:.

А програма на скільки хв на радіалці?

В мене на радіалці заводська програма на 14 хв., а на хорді 4 хв, то як раз одне на друге виходить.

Там 6 програм і 1 ручне налаштування. Швидкість тут залежить від уміння розпечатки рамок.  145мм можна і 3 хв качати все викачує. Між циклами 20(чи 30) секунд простій. Я колись засікав час, то оптимально 8р.для однієї людини, що все сам, якщо 2 людини то можна і 16р, краще 2 по 8...тоді процес швидше. Добре, не в тій темі спілкуємось.

-8. Сніжило вночі (малюють шо і вдень буде). Дерева відпочили, почали трохи хитатися.

мінус 12 хмарно

10.01.2026 в 15:39, gardener сказав:

Мої сидять тихо сьогодні. Мабуть замучилися. За бортом не був, а на вулиці -9.

А я в 1976 у Калінінградському каналі в м.Балтійську(Пілау) взимку побував і за бортом.

Зима тоді була сувора, навіть підмерз був добре канал в якому і ми базувалися.  Якраз (аж не віриться)  50 років тому... :(А наш великий торпедний катер був крилатим (ну, як схоже оті "Ракети" та "Метеори" були). Одна крижина застрягла була між крилом і корпусом, коли ми виходили у море по тривозі. От відпорником, будучи в швартовочній команді і в спасальному жилеті, як і належить,  я її й відштовхував. Та відпорник застряг так, що можна було б його загубити. Я здуру вчипився в нього й неочікувано вилетів за борт.:umora:Все скінчилось добе, бо йшли ми самим малим ходом між крижинами і мені вдачно кинули кінець із спасальним кругом.. Але "за бортом" я таки побував.:refery:

А сьогодні у нас тут майже все порозтавало й навіть від двох баб снігових , що зліпили ми з онучками , залишився лише остов... Та й не дивно вдень було +3С+4С. І, до речі, безвітряно, що дуже рідко буває в хементе Алмере.

Ох вже ці прогнозисти. Ше вчора малювали шо після четверга вдень буде біля нуля, а сьогодні передумали

937686241_2026-01-13064402.thumb.png.274a07a6100501ae4e0bd54ff039d0cc.png

13 годин тому, gardener сказав:

Ох вже ці прогнозисти. Ше вчора малювали шо після четверга вдень буде біля нуля, а сьогодні передумали

Та шо ті прогнозисти... ні на шо не здатні

Осьо 100% попадання...

11.01.2026 в 15:41, gardener сказав:

Обговорювали...

Вирішили шо буде зимно...

16 хвилин тому, ромео сказав:

Та шо ті прогнозисти... ні на шо не здатні

Осьо 100% попадання...

Прогнозисти помиляться тільки раз, але кожного дня. :umora:

Другі сутки після відлиги мокрим снігом і дощем зимуємо , тільки замість снігу лід в нас вітер струже північній перші сутки були -9 другі трохи холодніші -12 . По дню вище -9 не  піднімалась вітер трохи більш тихого дув з півночі , по вечорі почала температура падати було -11 . 

меланка не пішла мабуть фейс злякалась пошкодить , а от посівачі тут вже як зложиться зірки 

З ранку тихо і було -12 , лід лежить йти тяжко  почав падати не великий сніг . З'їздив до криниці поки можливо хоч і лід , але як сніг ляже тоді не доїдиш . 

В 13.01.2026 в 06:47, gardener сказал:

937686241_2026-01-13064402.thumb.png.274a07a6100501ae4e0bd54ff039d0cc.png

В канцелярії походу хтось кондиціонер забув вимкнути, а самі пішли у відпустку :)

Шось я на таку зиму взагаліто не розраховував,тай бджолам прийдеться важко.

21 хвилину тому, Женя Ц. сказав:

В канцелярії походу хтось кондиціонер забув вимкнути, а самі пішли у відпустку :)

О, то у Вас ще тепло. 

В мене так:Screenshot_2026-01-14-11-40-29-969_com.android.chrome.thumb.jpg.decc598bf9590b9d48df4b76989bdd16.jpg

У Карпати прийшла відлига, врочі мокрий мілкий сніг.  Сніг сів, став мокрий. Температура біля 0. Якщо протримається тепло більше прогнозованого то треба поскидати сніг з дашків. 

22 часа назад, Женя Ц. сказал:

Зато перепадів не має ,  значить розплоду не буде у січні, це не у лютому при розплоді

10 минут назад, AVA сказал:

Зато перепадів не має ,  значить розплоду не буде у січні, це не у лютому при розплоді

Все вірно. Єдине обліт потрібен буде 

На мій погляд, торік гірша погода була. Зимові обльоти минулорічні значно гірше впливали на бджіл ніж теперішня погода. Тут навіть не температура впливає, бажано відсутність вітрів, щоб була 

Сніжить з ночі. -8 було зрання. Тихо

Чогось згадалося:hmm: @Пахомич, а шо там озонові дірки зараз кажуть?

2 минуты назад, gardener сказал:

Прогноз по озону не важний . Прийдеться мабуть перетерпіти морози і цілий березень , як було в 1987р. Коптить бункерний по повні програмі. Мабуть є радіомагнітна антена така, як під Чернобилем під назвою " Дуга". Вона мабудь десь між Байкалом і Хабаровском. Теперішний власник " глиняної хати" в дружбанах з бункерни і не хоче йому мішати. " Дуга " могла виявляти запуски ракет на старті , впливала на іоносферу, могла впливати на погоду і на мозги людей.

6 годин тому, Женя Ц. сказав:

Не погода,а піз...

Та норм погода, якщо в хаті сидіти:umora:

6 годин тому, gardener сказав:

Їх снігом і ожеледдю заліпило, поки все норм. До весни переживати не варто:umora:

2 години тому, yu1986ra сказав:

До весни переживати не варто:umora:

То коли буде, в квітні?

8 годин тому, Женя Ц. сказав:

Не погода,а піз...

В нас -10.

Погрійтеся оно трохи

IMG_20231222_200533.thumb.jpg.85427a4f014ab6c2365e3de6d04ac579.jpg

1 хвилину тому, Олексій Кременчук сказав:

В нас -10.

Погрійтеся оно трохи

-18 зрання, тихо, ясно.

-10, рекорд для зими 26 року.Ожеледиця,бо вчора трохи засніжило.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...