Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

6 годин тому, ромео сказав:

Під ранок дощик. Зараз темні густі хмари транзитують... холодно...

майже літо :(

Сонце, тепло. але трохи вітер. пасіка гуде. Походу літо почалося на два дні раніше.

Только что, gardener сказал:

Сонце, тепло. але трохи вітер. пасіка гуде. Походу літо почалося на два дні раніше.

В місті вже зацвіта липа. 

2 хвилини тому, Вадім Полтава сказав:

В місті вже зацвіта липа. 

акація тільки почала, але дуже вже вона ріденька

28 хвилин тому, gardener сказав:

Походу літо почалося на два дні раніше.

Ну да літо, весь день в шапці проходив...

Вчора у моїх краях пройшла напевне рекордна злива за останні так років 5. Ще досі на полях стоїть вода. Хоча навіть не дивлячись на величезну кількість опадів води в невеликих річках, які коли ніколи не пересихали так і не з'явилося. Досить холодно не більше +18 в день і знову по прогнозу на наступний тиждень будуть дощі.

37 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Вчора у моїх краях пройшла напевне рекордна злива за останні так років 5. Ще досі на полях стоїть вода. Хоча навіть не дивлячись на величезну кількість опадів води в невеликих річках, які коли ніколи не пересихали так і не з'явилося. Досить холодно не більше +18 в день і знову по прогнозу на наступний тиждень будуть дощі.

І в мене вчора був добрячий дощ. Загалом за тиждень випало більше 10 см дощу. Сьогодні нарешті розпогодилось. Бджоли активно літали на всі 360, багато танцюючих на рамках, але нектару нема.

17 минут назад, yu1986ra сказал:

І в мене вчора був добрячий дощ. Загалом за тиждень випало більше 10 см дощу. Сьогодні нарешті розпогодилось. Бджоли активно літали на всі 360, багато танцюючих на рамках, але нектару нема.

Пилок буде, а от по нектару у мене є сумніви. З понеділка знову по прогнозу дощ.

вчора злило після обіду.сьогодні сонячно.Поїду на пасіку(17 км)буду готовити відводки під маточники,які дозрівають в виховательці.В сильних сімях почали печатати,але качати не буду-хай доцвіте чорноклен і гледичія.Також виписав неплодки скленар по 80 грн із під Коломиї

1 годину тому, wwlo сказав:

вчора злило після обіду.сьогодні сонячно.Поїду на пасіку(17 км)буду готовити відводки під маточники,які дозрівають в виховательці.В сильних сімях почали печатати,але качати не буду-хай доцвіте чорноклен і гледичія.Також виписав неплодки скленар по 80 грн із під Коломиї

Теж сьогодні планую добратися на пасіку, завезти тару на відводки, а завтра післязавтра треба зробити відводки, бо на понеділок біля 100 маточників.

вчора при +25 попрацював на пасіці,бо вилетів первак і десь годину возився поки спорядив.Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими.Сьогодні знову їду,бо робота ще є і завтра на роботу.Сонячно і тепло-літо стартануло.

23 хвилини тому, wwlo сказав:

вчора при +25 попрацював на пасіці,бо вилетів первак і десь годину возився поки спорядив.Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими.Сьогодні знову їду,бо робота ще є і завтра на роботу.Сонячно і тепло-літо стартануло.

З джентера в аналогічну погоду вирощувались?

23 хвилини тому, wwlo сказав:

Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими.

Маленькі дуже?

26 хвилин тому, gardener сказав:

Маленькі дуже?

дебелі

27 хвилин тому, yu1986ra сказав:

З джентера в аналогічну погоду вирощувались?

одночасно ті і ті,тільки ройові великі,побачим які будуть матки

дощ. без всяких прогнозів. А я бетону наколотив як на погоду

1 минуту назад, gardener сказал:

Бетон на погріб?

6 хвилин тому, В 361 сказав:

Бетон на погріб?

Беріть вище. над погребом

1 минуту назад, gardener сказал:

Беріть вище. над погребом

Та понятно , там такі двері що і танком не проб'єш , тому тільки  підкоп або ... 

Вже пізно.   

Неврожай ягід робить свою справу , а саме ріст цін на ягідні бульбуль. Тому захист бетонний дуже доцільний .  Ну і від жари літньої буде де сховатись.

30.05.2025 в 18:29, gardener сказав:

акація тільки почала, але дуже вже вона ріденька

Так, навіть на прокорм буде мало. А моя  акація то й не цвістиме вже цьогоріч. Слава Богу, що хоч відходить. Може на той рік щось і видасть. А дощик пройшов гарний біля пасіки - мій ставочок штучний піднявся на сантиметрів 15-20...:ay:  Малинники та ожина щось може й видадуть. Теж розсаджував їх по лісі. Але й до мене вони вже гарно росли в підліску на пару га довкола пасіки.:dntknw: А то добра підмога - гарни взяток нектару і обніжка.

8 годин тому, gardener сказав:

Вам і не вгодиш...:dntknw::umora:

30.05.2025 в 19:46, Wladimir_K сказав:

А ви цим не зовсім задоволені ?...:ah:

7 хвилин тому, Женя Ц. сказав:

Трохи жарковато.

Почалося

Жарко

+31

Гроза, лиє

І в мене зранку добрий дощ ллє. Ще з минулого водоспаду вода не розійшлась і тепер знов стоїть на городі.

Біля точка в дядька є ставок. Весною не вистачало 1 м води до минулорічного рівня. Після минулих дощів вода вийшла з берегів, затопила поле вівса. Як вода зійшла бачив зграю карасів в розорі з протилежного від ставка боку поля. Тепер бачу в них буде можливість перепливти назад до ставка.:umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...