ромео Опубликовано 21 июня, 2024 Share Опубликовано 21 июня, 2024 3 години тому, Ворон сказав: Фермер сказав, що гречка не рентабельна, а соя йому краще підходить. Чи не пізно для сої? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 21 июня, 2024 Share Опубликовано 21 июня, 2024 Тільки що, ромео сказав: Чи не пізно для сої? Я не агроном, щоб це знати, їм видніше, це їх гроші, які вони закопують в землю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 июня, 2024 Share Опубликовано 23 июня, 2024 Дощ з вечора. різної інтенсивності. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 июня, 2024 Автор Share Опубликовано 26 июня, 2024 23.06.2024 в 07:36, gardener сказав: Дощ з вечора. різної інтенсивності. А у мене в закордонні вже кілька днів жара і навіть вітерець легенький, що для Нідерландів дивина . Бо тут завжди вітрюгани панують. А сьогодні і до +30С дійшло. І що дивно й рідко буває - вітер дме з боку України... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 июня, 2024 Share Опубликовано 30 июня, 2024 +37... 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 июня, 2024 Share Опубликовано 30 июня, 2024 2 години тому, ромео сказав: +37... О, клас! У вас тепленько 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 30 июня, 2024 Share Опубликовано 30 июня, 2024 1 час назад, yu1986ra сказал: О, клас! У вас тепленько Так жаре шо ..... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 Та вже би й того дощу хватило. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 1 годину тому, gardener сказав: Та вже би й того дощу хватило. Якого? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 6 хвилин тому, ромео сказав: Якого? У вас знов посуха? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ALEKS1952 Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 Шоста ранку +25, шоста вечора +41. Обіцяють подальше підвищення температури до +42-45. Дощ навіть не прогнозують. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: У вас знов посуха? Ну да... весняний запас добиваємо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 июля, 2024 Share Опубликовано 2 июля, 2024 У моїх краях вже як 2 дні дощ. На цей час те ж йде дощ в на наступну добу те ж дощ. Температура впала +20 вдень, на завтра обіцяють +16 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 7 годин тому, ромео сказав: Якого? Того шо не перестає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 Почалась легенька мжичка (я б навіть сказав "спрей") - листя і трава мокрі, земля - суха... Зате спека трохи відійшла... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 стабільно 35-37,зараз по 8 ранку, а на термометрі в тіні 27.Чекаємо спаду жари ,бо на часі відкачка меду. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 Лило вчора так, що взривало каналізаційні люки і на їх місці утворювалися фонтани. Ще такого не бачив. 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 5 часов назад, wwlo сказал: стабільно 35-37,зараз по 8 ранку, а на термометрі в тіні 27.Чекаємо спаду жари ,бо на часі відкачка меду. І як успіхи по соняшнику? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 6 часов назад, ромео сказал: Почалась легенька мжичка (я б навіть сказав "спрей") - листя і трава мокрі, земля - суха... Зате спека трохи відійшла... Вчора ввечері почало дочити і до зараз,правд з перервами. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 Де ви ті дощі найшли?.. +34 в тіні. Сонечко 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 2 часа назад, Вадім Полтава сказал: Де ви ті дощі найшли?.. +34 в тіні. Сонечко Треба було подавати заявку на дощики, і проплатити 1 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 8 минут назад, В 361 сказал: Треба було подавати заявку на дощики, і проплатити Оновити дані в небесній канцелярії))) 1 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июля, 2024 Share Опубликовано 3 июля, 2024 1 година тому, В 361 сказав: Треба було подавати заявку на дощики, і проплатити Я проплатив 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 июля, 2024 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2024 5 годин тому, Вадім Полтава сказав: Де ви ті дощі найшли?.. +34 в тіні. Сонечко У мене тут он щодня крапає. Буває й по кілька разів на добу і зразу ж - сонечко. Тепер мені стало зрозумілим чому курточки та світера тут, у Нідерландах, шиють часто з капюшонами. А у нас на флоті, на торпедному катері було лише з десяток канаток з такими капюшонами. Але то була річ, про яку й зараз згадуємо ми з кумами, які служили разом зі мною, із щирою вдячністю. А у мене вже три дні як впала температура на 8С градусів. От зараз показує +16 С. І дивноте, що вітри тягнуть з північ-північ-схід. Ну, десь близько з Україною, де була жара останнім часом . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 июля, 2024 Автор Share Опубликовано 3 июля, 2024 1 годину тому, yu1986ra сказав: Я проплатив Дивлячись на цю карту, як тут не повірити у кліматичну зброю підарасії ?... В Білорусі +22С , ну, а зразу ж за кордоном в Україні +32С ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.