gardener Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 5 годин тому, Sanich сказав: різниця велика - сонце зайде о 8й чи о 7й. Мені, наприклад, всерівно коли воно зайде чи зійде 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 5 годин тому, ромео сказав: Хмара з Вінниці прийшла. Трохи попустило. Гримить. Може і водичкою побризкає? Все ж таки трохи побризкало. Хвилин зо 20 йшов дощ! Температура знизилась на 20°.... Може ше трохи соняшник реанімується... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ALEKS1952 Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 В нас не попускає. Вдень доходило до +45. Тільки що дивився +32. На завтра обіцяють +46. Дощем і не пахне. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 1 година тому, gardener сказав: Мені, наприклад, всерівно коли воно зайде чи зійде Часи, для краси, а година по сонці. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 +42°, ввечері гриміло і на цьому все. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 17 июля, 2024 Share Опубликовано 17 июля, 2024 Ввечері подуло свіжим вітерцем, хоч дихати стало легше ні разу не капнуло, картопля вже почала сохнути на городі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 16 годин тому, gardener сказав: Мені, наприклад, всерівно коли воно зайде чи зійде Без образ, але якби я був на пенсії - мені теж було б все рівно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 16 хвилин тому, Sanich сказав: Без образ, але якби я був на пенсії - мені теж було б все рівно. Мені і не на пенсії завжди було пофіг. Переведення годинника це примарна економія і певні незручності в перші дні після переведення. В мене зранку знову дощ 1-2 см. Роботу в лісі перебив точно, на гречці може щось і принесуть. Хмарно і прохолодно +26 - гречка буде виділяти до полудня. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: Переведення годинника це примарна економія і певні незручності Переведення годинника - це зручності у зв'язку з довгим світловим днем, коли влітку сонце пізно сідає є довгий світловий день. Я багато разів був в Ізраілі, де сонце сідає значно раніше як в Україні - і це ппц як незручно, так як ти з роботи завжди повертаєшся в сутінках. Також я був кілька разів в Голандії, де сонце сідає дуже пізно - і це ппц. як мега зручно і комфортно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 годину тому, yu1986ra сказав: Мені і не на пенсії завжди було пофіг. Переведення годинника це примарна економія Науковці закликали Президента України Володимира Зеленського ветувати закон №4201 про скасування переведення годинників на літній час. На їхню думку, повний перехід на зимовий час призведе до збільшення витрат на електроенергію. Вчені наголосили, що переведення годинникових стрілок на годину в літні місяці практикують у більшості провідних держав світу. Так роблять у майже всіх штатах США, провінціях Канади, Великій Британії і всіх без винятку державах ЄС, тоді як недемократичні країни (Росія, Білорусь і Китай) від літнього часу відмовилися. Також науковці впевнені, що перехід на зимовий час призведе до збільшення витрат на електроенергію у вечірні години навесні, влітку та восени, а в ранкові години дарма витрачатиметься сонячне світло. Наприклад, згідно із прийнятим законом, у столиці наприкінці червня світатиме не о четвертій ранку, а о третій, а сутенітиме не о 21:00, а о 20:00. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 2 години тому, Sanich сказав: Без образ, На пенсію, ображатися? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 4 хвилини тому, gardener сказав: На пенсію, ображатися? Ну дехто, вважає це за ейджизм. Але в нинішній ситуації, пенсія - це як подарунок. Розводь собі бджіл та слідкуй за здоров'ям. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 2 години тому, Sanich сказав: Переведення годинника - це зручності у зв'язку з довгим світловим днем, коли влітку сонце пізно сідає є довгий світловий день. Я багато разів був в Ізраілі, де сонце сідає значно раніше як в Україні - і це ппц як незручно, так як ти з роботи завжди повертаєшся в сутінках. Також я був кілька разів в Голандії, де сонце сідає дуже пізно - і це ппц. як мега зручно і комфортно. Мабудь, в Ізраїлі не знають про Голандію і досі продовжують ''мучитись''. Це все суб'єктивно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 година тому, JDK сказав: Науковці закликали Президента України Володимира Зеленського ветувати закон №4201 про скасування переведення годинників на літній час. На їхню думку, повний перехід на зимовий час призведе до збільшення витрат на електроенергію. Вчені наголосили, що переведення годинникових стрілок на годину в літні місяці практикують у більшості провідних держав світу. Так роблять у майже всіх штатах США, провінціях Канади, Великій Британії і всіх без винятку державах ЄС, тоді як недемократичні країни (Росія, Білорусь і Китай) від літнього часу відмовилися. Також науковці впевнені, що перехід на зимовий час призведе до збільшення витрат на електроенергію у вечірні години навесні, влітку та восени, а в ранкові години дарма витрачатиметься сонячне світло. Наприклад, згідно із прийнятим законом, у столиці наприкінці червня світатиме не о четвертій ранку, а о третій, а сутенітиме не о 21:00, а о 20:00. А зимою сутенітиме біля 17:00 .... Наші науковці це сила і я за їх підрахунки безмежно радий. Але це все вилами по воді писане. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 година тому, yu1986ra сказав: Мабудь, в Ізраїлі не знають про Голандію і досі продовжують ''мучитись''. Це все суб'єктивно. Звичайно, що суб'єктивно. Людина така тварина, що звикає до будь-яких умов. Але мати довшого світлового дня приємніше, ніж жити в темноті. А так - все познається в порівнянні. 1 година тому, yu1986ra сказав: А зимою сутенітиме біля 17:00 .... Наші науковці це сила і я за їх підрахунки безмежно радий. Але це все вилами по воді писане. Зимою нічого не зміниться, так як взимку ми і раніше жили по зимовому часу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 22 часа назад, gardener сказал: Мені, наприклад, всерівно коли воно зайде чи зійде Менi краше щоб солнце сходило пiзнiше,бо ïхати за корпусами з медом о 4 годинi краше нiж о третiй Щодо дня, то бджоли стануть злими на годину ранiше Не подобається все це- у людей вiдбирають годину дня 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 година тому, Sanich сказав: Звичайно, що суб'єктивно. Людина така тварина, що звикає до будь-яких умов. Але мати довшого світлового дня приємніше, ніж жити в темноті. А так - все познається в порівнянні. Зимою нічого не зміниться, так як взимку ми і раніше жили по зимовому часу. Люди живуть за сонячним годинником, а не за настінним. Будете вставати раніше і світловий день не зміниться. До чого тут життя в темноті? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 На роботi краще при лампочцi нiж дома при нiй Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 13 хвилин тому, Stol сказав: Менi краше щоб солнце сходило пiзнiше,бо ïхати за корпусами з медом о 4 годинi краше нiж о третiй Щодо дня, то бджоли стануть злими на годину ранiше Не подобається все це- у людей вiдбирають годину дня Прямо так беруть і відбирають? Біологічний годинник налаштовується по сонцю, а не по годиннику, тому нема різниці, які на ньому будуть циферки. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 Тільки що, yu1986ra сказав: Люди живуть за сонячним годинником, а не за настінним. Будете вставати раніше і світловий день не зміниться. До чого тут життя в темноті? Не знаю де ви живете, але люди живуть за настінним годинником. До нього прив'язана робота, навчання, сфера послуг, медицина, соціальне життя. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 3 хвилини тому, Stol сказав: На. роботi краще при лампочцi нiж дома при нiй Це ще в кого яка робота? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 хвилину тому, Sanich сказав: Не знаю де ви живете, але люди живуть за настінним годинником. До нього прив'язана робота, навчання, сфера послуг, медицина, соціальне життя. Роботу по настінному годиннику прив'язують до біологічного годинника. Ви ж зимою раніше спати хочете, а літом вже в 6.00 спати не охота. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Роботу по настінному годиннику прив'язують до біологічного годинника. Ви ж зимою раніше спати хочете, а літом вже в 6.00 спати не охота. Темнота не для нас Спати коли надворi день нерозумно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Роботу по настінному годиннику прив'язують до біологічного годинника. Навпаки. На роботу на 8:00. А ти як хоч так і прив'язуй свій біологічний годинник до цього. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2024 Share Опубликовано 18 июля, 2024 25 хвилин тому, yu1986ra сказав: Роботу по настінному годиннику прив'язують до біологічного годинника. Ви ж зимою раніше спати хочете, а літом вже в 6.00 спати не охота. Це де це так? Щось я не чув, щоб взимку у мене графік був на 9ту, а влітку на 6ту? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.