Гурович Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 12 часов назад, ромео сказал: вам вже пора починати, бо до весни осталось все нічого Швидко казка кажеться - та не швидко діло робиться... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 12 годин тому, Александр К. сказав: Так так ми це все слухаємо вже давно результат хочаб чогось є чи тільки трёп...????????????????? Та не переживайте ви так , я нікуди не спішу , є певні часові вимоги до розкриття корисних моделей . Тут треба ще рамку патентувати, тільки описання самої модель , рефератів займає місяць , а отримання 6-10-18 місяців. За цей час треба ПЕТ назбирати, виготовити форму гранти виграти , там же не " Форум на точку " , у людей досвід, стоять мої ідеї щоб в них вкладати кошти чи ні, ото оцінка , а не як ви кажете форумний треп . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 1 минуту назад, Віталій Блінов сказал: Та не переживайте ви так , я нікуди не спішу , є певні часові вимоги до розкриття корисних моделей . Тут треба ще рамку патентувати, тільки описання самої модель , рефератів займає місяць , а отримання 6-10-18 місяців. За цей час треба ПЕТ назбирати, виготовити форму гранти виграти , там же не " Форум на точку " , у людей досвід, стоять мої ідеї щоб в них вкладати кошти чи ні, ото оцінка , а не як ви кажете форумний треп . Ямно короче тільки треп зрозуміло дякую.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 19 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Та не переживайте ви так , я нікуди не спішу , є певні часові вимоги до розкриття корисних моделей . Тут треба ще рамку патентувати, тільки описання самої модель , рефератів займає місяць , а отримання 6-10-18 місяців. За цей час треба ПЕТ назбирати, виготовити форму гранти виграти , там же не " Форум на точку " , у людей досвід, стоять мої ідеї щоб в них вкладати кошти чи ні, ото оцінка , а не як ви кажете форумний треп . Ого... За життя встигнете? 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Це тільки мені "Віталій Блінов" нагадуе "Борисовича", поглядами на новаторство, прогрес в бджільництві, патентування, виробництво, продаж пасічникам. Не подумайте ,що я погано про "Боисовича", мав з ним справу-придбав у нього декілька кг. латунних втулок в бокові планки. Лежать мабуть вже без діла лишні можу продати. Все добре з втулками, функцію свою виконують, обсяги виробництва рамок зменшились, минулого сезону може з десяток рутівських поставив на відстройку, якось обійшовсь, вгамувась в виробництві тисяч рамок щорічно. Зверхньо, поблажливо поглядаю на молодих колег що продовжують виробляти реманент(ще одна ознака старості і трішечки мудрості), пообіцяв віддати вощину(забрусну) молодшому колезі бо лежить без діла вже другий сезон, дехто вважае ,що вощина з роками портиться, віддасть воском забрусним. Все більше приходить думка-обходитись меншою кількістью роботи і реманенту для виробництва меду то добре з погляду економіки. Кум придбав в минулому році(їздили забирати ми з ним ,але гроші дав інший колега) реманент по виготовленню вощини, використання наробленої вощини показало деякі негаразди- в наслідок розхронізації верхнього і нижнього вальців, неспівпадання ден чарунок, бджоли частину рамки переробляють в перехідні комірки і в трутові, крім більшості бджолиних. В цьому році вже за свої придбав гравіровані вальці(нові в Дергачах) а потім і гладкі(не схотів відремонтувати свої б/в, викатували ленту різної товщини), тепер мае роботу і радість від виготовлення вощини з власного воску. І я трохи допоміг йому обмінявши свій забрусний на його темний. Це ще раз стверджуе думку що пассіонарії часто роблять собі на шкоду(правильніш на допоміжну працю і витрати заробленого). Визив би, як і раніше , свій віск в восковощинні цехи і роботи б на мав по власному виробництву. А ще придбав сушарку для фруктів, користувавсь , сушив, навідь мене пригостив. Тільки який в цьому сенс, сушинні фруктів -овочів в сенсі харчування? Вітаміни? Калорії? Тільки радість від того що споживаеш власне. Але й тут можна заперечити- пастеризований сік не менш корисний і смачний але більш технологічний. При тому що мої, наприклад, домочадці пьють чай та каву, як ті американці чи англійці, тільки я в піку китайцям(виробники чаю) і недружнім нам азіатам(виробникам кави) пью районну воду , компот, сік. Таким чином зменшуючи кількість витрати валюти на купівлю іноземного. І вас, до речі, закликаю не вживати купленого за валюту. Я вже писав на своїй профільній темі, про те як торгівля Англії з Китаем чаем за срібло мало не призвело до економічного коллапсу Британської імперії в сімнадцятому столітті, англійці почали розраховуватись опіумом (вирощенним в Бенгалії) і вкрали насіння чайного куща і почали вирощувати чай на Цейлоні, таким чином спасли ситуацію. Тоді китайські правителі не хотіли брати англійські товари, тільки срібло(був же колись такий спосіб накопичення "золотовалютних резервів"), думаю зберігали його в схронах(ніякого пожвавлення єкономіки , покращення стану населення-які незавбачливі правителі). 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Вам би книжки писати 3 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 26 хвилин тому, gardener сказав: Вам би книжки писати А якщо, ще в співавтори взяти: 2 години тому, Винодел сказав: "Віталій Блінов" І 2 години тому, Винодел сказав: "Борисовича", 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yu1986ra Posted January 13, 2024 Share Posted January 13, 2024 11.01.2024 в 18:05, Конструктор сказав: А якщо, ще в співавтори взяти: І Буде просто ''Фантастика''! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 Вітаю , доопрацював патент по пластиковій рамці , скину патентному повіреному на той неділі подам , треба отримати паритет на корисну модель що б податись на стартап у кого є ФОП можемо с кооперуватися , вимоги читайте в посиланні. https://www-eitmanufacturing-eu.translate.goog/calls/boostup-ukraine-2024/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=uk&_x_tr_pto=sc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 2 години тому, Віталій Блінов сказав: треба отримати паритет на корисну модель це ше шо таке? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 2 години тому, gardener сказав: це ше шо таке? Укрпатент визнає що до тебе цю корисну модель ще ніхто не заявляв. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 12 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Укрпатент визнає що до тебе цю корисну модель ще ніхто не заявляв. на скільки вона корисна, покаже час, а зараз це просто балаканина 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igrok Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 18 годин тому, Віталій Блінов сказав: треба отримати паритет на корисну модель Може все ж таки приорітет? Думаю з цим проблем не буде, можливо і формальну експертизу отримаєте, головне щоб держ.мито сплатили... Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? Чи реєстрація просто для отримання гранту? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 7 годин тому, Igrok сказав: Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? От, захотіли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 8 годин тому, Igrok сказав: Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? Хто ж вам розкриє таємницю доки не запатентував! Ще вкрадуть! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 10 годин тому, Igrok сказав: Може все ж таки приорітет? Думаю з цим проблем не буде, можливо і формальну експертизу отримаєте, головне щоб держ.мито сплатили... Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? Чи реєстрація просто для отримання гранту? Да пріоритет. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 Проміжний результат Рамка з ПС 145 вага 230 грам, 3д рамка вощина НДПП 130 грам + обшита рамкою з ПЕТ 100 грам розмір на 300. Надіюсь що повністю с rPET буде до 200 грам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 33 хвилини тому, Віталій Блінов сказав: Надіюсь що повністю с rPET буде до 200 грам. Чи доводилося вам мати консультації з технологами з цього питання? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 якої товщини плануєте зробити вощину з rPET? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 21, 2024 Share Posted January 21, 2024 Поки шукаю щоб одна фірма робила проект форми і зразу спробувала відлити ,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted January 21, 2024 Share Posted January 21, 2024 40 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Поки шукаю щоб одна фірма робила проект форми і зразу спробувала відлити ,. Иногда такое желание не выполнимо. Но это конечно идеальный вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 Сьогодні ЧПУ відмовилися, кажуть треба електроерозійне обладнання для прожигання чарунок , дали адрес у кого є . Зустрівся залишив їм взірець сказали по дзвонять . У них 6 пласт автоматів , може не влізти. У вайбер групі знайшовся бджоляр який працює на пласт автоматах то скинув відео де л'ють миски та шильдіик з розмірами середнього автомата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 В неділю укрпатент прийняв заявку корисної моделі "Рамка для вулика." чекаю встановлення пріоритету. Попередньо поговорив з двома фірмами всі на старті вибираю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Заявка u202400470 від 29.01.2024 р. Встановлений пріоритет рамки собівартості рамки від 8 грн до 10 грн з урахуванням кількості 200000 шт. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 15 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Заявка u202400470 від 29.01.2024 р. Встановлений пріоритет рамки собівартості рамки від 8 грн до 10 грн з урахуванням кількості 200000 шт. а де можна шось знайти про цю заявку? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts