Jump to content

Пластикові рамки

Recommended Posts

12 часов назад, ромео сказал:

вам вже пора починати, бо до весни осталось все нічого

Швидко казка кажеться - та не швидко діло робиться...

• Like 1

12 годин тому, Александр К. сказав:

Так так ми це все слухаємо вже давно результат хочаб чогось є чи тільки трёп...?????????????????

Та не переживайте ви так , я нікуди не спішу , є певні часові вимоги до розкриття корисних моделей . Тут треба ще рамку патентувати, тільки описання самої модель , рефератів займає місяць , а отримання 6-10-18 місяців. За цей час треба ПЕТ назбирати, виготовити форму гранти виграти , там же не " Форум на точку " , у людей досвід,  стоять мої ідеї щоб в них вкладати кошти чи ні, ото оцінка , а не як ви кажете форумний треп  .

• Haha 2

1 минуту назад, Віталій Блінов сказал:

Та не переживайте ви так , я нікуди не спішу , є певні часові вимоги до розкриття корисних моделей . Тут треба ще рамку патентувати, тільки описання самої модель , рефератів займає місяць , а отримання 6-10-18 місяців. За цей час треба ПЕТ назбирати, виготовити форму гранти виграти , там же не " Форум на точку " , у людей досвід,  стоять мої ідеї щоб в них вкладати кошти чи ні, ото оцінка , а не як ви кажете форумний треп  .

Ямно короче тільки треп зрозуміло дякую....;):umora:

• Like 1

19 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Ого...

За життя встигнете?

• Like 1
  • Haha 3

Це тільки мені "Віталій Блінов" нагадуе "Борисовича", поглядами на новаторство, прогрес в бджільництві, патентування, виробництво, продаж пасічникам. Не подумайте ,що я погано про "Боисовича", мав з ним справу-придбав у нього декілька кг. латунних втулок в бокові планки. Лежать мабуть вже без діла лишні можу продати. Все добре з втулками, функцію свою виконують, обсяги виробництва рамок зменшились, минулого сезону може з десяток рутівських поставив на відстройку, якось обійшовсь, вгамувась в виробництві тисяч рамок щорічно. Зверхньо, поблажливо поглядаю на молодих колег що продовжують виробляти реманент(ще одна ознака старості і трішечки мудрості), пообіцяв віддати вощину(забрусну) молодшому колезі бо лежить без діла вже другий сезон, дехто вважае ,що вощина з роками портиться, віддасть воском забрусним. Все більше приходить думка-обходитись меншою кількістью роботи і реманенту для виробництва меду то добре з погляду економіки. Кум придбав в минулому році(їздили забирати ми з ним ,але гроші дав інший колега) реманент по виготовленню вощини, використання наробленої вощини показало деякі негаразди- в наслідок розхронізації верхнього і нижнього вальців, неспівпадання ден чарунок, бджоли частину рамки переробляють в перехідні комірки і в трутові, крім більшості бджолиних. В цьому році вже за свої придбав гравіровані вальці(нові в Дергачах) а потім і гладкі(не схотів відремонтувати свої б/в, викатували ленту різної товщини), тепер мае роботу і радість від виготовлення  вощини з власного воску. І я трохи допоміг йому обмінявши свій забрусний на його темний. Це ще раз стверджуе думку що пассіонарії часто роблять собі на шкоду(правильніш на допоміжну працю і витрати заробленого). Визив би, як і раніше , свій віск в восковощинні цехи і роботи б на мав по власному виробництву. А ще придбав сушарку для фруктів, користувавсь , сушив, навідь мене пригостив. Тільки який в цьому сенс, сушинні фруктів -овочів в сенсі харчування? Вітаміни?  Калорії? Тільки радість від того що споживаеш власне. Але й тут можна заперечити- пастеризований сік не менш корисний і смачний але більш технологічний. При тому  що мої, наприклад, домочадці пьють чай та каву, як ті американці чи англійці, тільки я в піку китайцям(виробники чаю) і недружнім нам азіатам(виробникам кави) пью районну воду , компот, сік. Таким чином зменшуючи кількість витрати валюти на купівлю іноземного. І вас, до речі, закликаю не вживати купленого за валюту. Я вже писав на своїй профільній темі, про те як торгівля Англії з Китаем чаем за срібло мало не призвело до економічного коллапсу Британської імперії в  сімнадцятому столітті, англійці почали розраховуватись опіумом (вирощенним в Бенгалії) і вкрали насіння чайного куща і почали вирощувати чай на Цейлоні, таким чином спасли ситуацію. Тоді китайські правителі не хотіли брати англійські товари, тільки срібло(був же колись такий спосіб накопичення "золотовалютних резервів"), думаю зберігали його в схронах(ніякого пожвавлення єкономіки , покращення стану населення-які незавбачливі правителі). 

• Like 5

Вам би книжки писати

• Like 3
  • Haha 4
  • Victory 1

26 хвилин тому, gardener сказав:

Вам би книжки писати

А якщо, ще в співавтори взяти:

2 години тому, Винодел сказав:

"Віталій Блінов"

І

2 години тому, Винодел сказав:

"Борисовича",

:)

• Haha 4

11.01.2024 в 18:05, Конструктор сказав:

А якщо, ще в співавтори взяти:

І

:)

Буде просто ''Фантастика''!:)

• Haha 3

Вітаю , доопрацював патент по пластиковій рамці , скину патентному повіреному на той неділі подам , треба отримати паритет на корисну модель що б податись на стартап у кого є ФОП можемо с кооперуватися , вимоги читайте в посиланні. https://www-eitmanufacturing-eu.translate.goog/calls/boostup-ukraine-2024/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=uk&_x_tr_pto=sc

• Haha 2

2 години тому, Віталій Блінов сказав:

треба отримати паритет на корисну модель 

це ше шо таке?

• Like 1
  • Haha 2

2 години тому, gardener сказав:

це ше шо таке?

Укрпатент визнає що до тебе цю корисну модель ще ніхто не  заявляв.

• Like 1

12 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Укрпатент визнає що до тебе цю корисну модель ще ніхто не  заявляв.

на скільки вона корисна, покаже час, а зараз це просто балаканина :IMHO:

• Like 2
  • Thanks 1

18 годин тому, Віталій Блінов сказав:

треба отримати паритет на корисну модель

Може все ж таки приорітет?;) Думаю з цим проблем не буде, можливо і формальну експертизу отримаєте, головне щоб держ.мито сплатили...

Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? Чи реєстрація просто для отримання гранту?:hi:

• Like 1

7 годин тому, Igrok сказав:

Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? 

От, захотіли.

8 годин тому, Igrok сказав:

Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"?

Хто ж вам розкриє таємницю доки не запатентував!:IMHO: Ще вкрадуть!:umora:

• Haha 2

10 годин тому, Igrok сказав:

Може все ж таки приорітет?;) Думаю з цим проблем не буде, можливо і формальну експертизу отримаєте, головне щоб держ.мито сплатили...

Так а в чому таки новизна Вашої "корисної моделі"? Чи реєстрація просто для отримання гранту?:hi:

Да пріоритет.

• Haha 1

Проміжний результат Рамка з ПС 145 вага 230 грам, 3д рамка вощина НДПП 130 грам + обшита рамкою з ПЕТ 100 грам розмір на 300. Надіюсь що повністю с  rPET буде до 200 грам.

33 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

Надіюсь що повністю с  rPET буде до 200 грам.

Чи доводилося вам мати консультації з технологами з цього питання?

якої товщини плануєте зробити вощину з rPET?

Поки шукаю щоб одна фірма робила проект форми і зразу спробувала відлити ,.

40 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Поки шукаю щоб одна фірма робила проект форми і зразу спробувала відлити ,.

Иногда такое желание не выполнимо. Но это конечно идеальный вариант.

Сьогодні ЧПУ відмовилися, кажуть треба електроерозійне обладнання для прожигання чарунок , дали адрес у кого є . Зустрівся залишив їм взірець сказали по  дзвонять .  У них 6 пласт автоматів , може не влізти.  У вайбер групі знайшовся бджоляр який працює на пласт автоматах то скинув відео  де л'ють миски та шильдіик з розмірами середнього автомата 

IMG-437eec297df90cd9da2efb3bc88e336b-V.jpg

В неділю укрпатент прийняв заявку корисної моделі  "Рамка для вулика." чекаю встановлення пріоритету. Попередньо поговорив з двома фірмами всі на старті вибираю.

Заявка u202400470 від 29.01.2024 р. Встановлений пріоритет рамки собівартості рамки від 8 грн до 10 грн з урахуванням кількості 200000 шт.

• Haha 1

15 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Заявка u202400470 від 29.01.2024 р. Встановлений пріоритет рамки собівартості рамки від 8 грн до 10 грн з урахуванням кількості 200000 шт.

а де можна шось знайти про цю заявку?

• Like 1