Cfif Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Всім вдалого сезону. Пробігся я по магазинам - пластикової вищини повно, а ось з рамками з вощиною туго. Хто зна чи продаються у нас пластикові рамки вже з пластиковою вощиною разом??? Якщо так. підскажіть, будьласка, де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
цыганок Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Десь бачив дерев'яні рамки під пластикову вощину. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted March 28, 2023 Author Share Posted March 28, 2023 Та це і я бачив.)) Раніше була рамка разом з вощиною - одне ціле. Все -щезли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.g. Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Бджілкин Дім наче виробляє Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Маю кілька сотень пластикових полурамок, виробництва Земляного, Дніпро. Ще на покритих воском, можу продати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
цыганок Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 1 минуту назад, Винодел сказал: Маю кілька сотень пластикових полурамок, виробництва Земляного, Дніпро. Ще на покритих воском, можу продати. Не сподобалися? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 В 27.03.2023 в 10:59, Cfif сказал: Всім вдалого сезону. Пробігся я по магазинам - пластикової вищини повно, а ось з рамками з вощиною туго. Хто зна чи продаються у нас пластикові рамки вже з пластиковою вощиною разом??? Pchelkin-dom.prom.ua там бачив.. 746899240_w600_h600_746899240.webp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 47 минут назад, цыганок сказал: Не сподобалися? Вони працюють але... Ціна та як її обслуговувати через три роки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 Всім дуже вдячний але потрібні рутовські. 48 хвилин тому, Винодел сказав: Маю кілька сотень пластикових полурамок, виробництва Земляного, Дніпро. Ще на покритих воском, можу продати. Дякую, шукаю рут. Але питання -чому продаєте? Щось не так? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 важкі, слизькі, провалюються з фальців(розм.465мм.), бджоли не відстраюють до ширини 25мм., вміщають менше нектар, але гарантовано не ламаються. Використовую 4-6років, до півсотні відстроених. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 Прикупив 300 вощину 10 шт, буду тестить поки приклею верхній брусок і бокові 35х80 низ вільний як є. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 1 година тому, Віталій Блінов сказав: Прикупив 300 вощину 10 шт, буду тестить поки приклею верхній брусок і бокові 35х80 низ вільний як є. З того що я зрозумів. Ви намагаєтеся на дереві(рамках) зекономити? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 1, 2024 Share Posted January 1, 2024 3 години тому, Конструктор сказав: З того що я зрозумів. Ви намагаєтеся на дереві(рамках) зекономити? Та то тільки поки грант не прийшов 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Час вимагає їх штампувати , ,а не займатись дрочкою з натяжкою , мені на один павільйон треба 1500. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: Час вимагає їх штампувати , ,а не займатись дрочкою з натяжкою , мені на один павільйон треба 1500. Я не за то. Можна ж і з пластиковою вощиною використовувати повнорозмірні рамки , а не: 22 години тому, Віталій Блінов сказав: верхній брусок і бокові 35х80 низ вільний як. Доречі чув що багатьом пластикова вощина не знайшла. Так що будьте готові що і вам доведеться займатись: 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: дрочкою з натяжкою 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 Пока спілкуюсь з 3д принтером треба до 300 наростити плечики та кругляки 6 мм. Проблема пластику як віск знімати нижня планка мішає, треба щоб стікав при нагріві. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 Треба книгу купляти 1664 грн https://profbook.com.ua/recykling-plastmas.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: Треба книгу купляти 1664 грн А за грант книжку можна буде купити? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 4 години тому, Віталій Блінов сказав: Треба книгу купляти 1664 грн https://profbook.com.ua/recykling-plastmas.html А потім- тармопласт-автомат. А потім ще шось і ще і ще і ще...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 Спочатку треба запатентувати рамку , сьогодні лазив в Укрпатенті знайшов мужик патентує обладнання для лиття пресформ для ПЕТ пляшок , патентів 10 шт починаючи з форсунок вприску, підігріву форм , способів закривання форм . Такому пальців в рот не клади. Ще штудіровав патенти по вторинній переробки ПЕТ . Написав на 3 китайські фірми. Доречі переробкою ПЕТ в світі займаються 17 світових фірм. В Україні 30 які використовують вторинний ПЕТ л'ють пляшки, роблять коври , нитки , синтіпон теж ПЕТ. Ще будуть рамки думаю так по грн 50. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 1 минуту назад, Віталій Блінов сказал: Спочатку треба запатентувати рамку , сьогодні лазив в Укрпатенті знайшов мужик патентує обладнання для лиття пресформ для ПЕТ пляшок , патентів 10 шт починаючи з форсунок вприску, підігріву форм , способів закривання форм . Такому пальців в рот не клади. Ще штудіровав патенти по вторинній переробки ПЕТ . Написав на 3 китайські фірми. Доречі переробкою ПЕТ в світі займаються 17 світових фірм. В Україні 30 які використовують вторинний ПЕТ л'ють пляшки, роблять коври , нитки , синтіпон теж ПЕТ. Ще будуть рамки думаю так по грн 50. ви типу все потентуєте.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 8 годин тому, Віталій Блінов сказав: В Україні 30 які використовують вторинний ПЕТ л'ють пляшки, роблять коври , нитки , синтіпон теж ПЕТ. Ще будуть рамки думаю так по грн 50. Хочете з гімна пулю зробити? Є практика використання розділок з вторсировини (лисонь): Від них сморід ще той , бджоли їх ігнорують. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 10 часов назад, Віталій Блінов сказал: В Україні 30 які використовують вторинний ПЕТ л'ють пляшки, роблять коври , нитки , синтіпон теж ПЕТ. Ще будуть рамки думаю так по грн 50. Пет пляшки л'ють з вторички де це таке є ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 10 часов назад, Віталій Блінов сказал: Ще будуть рамки думаю так по грн 50. Це буде рамка разом з пластиковою вощиною, чи тільки каркас? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 10 часов назад, Александр К. сказал: В Україні 30 які використовують вторинний ПЕТ л'ють пляшки, роблять коври , нитки , синтіпон теж ПЕТ. Тару, яка використовується для упаковки продуктів, заборонено виготовляти з вторинного пет. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts