В 361 Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 Я не проти грантів , є люди( переселенці) які дійсно їх потребують. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 Їздив говорив з інвестором у якого свої пласт автомати, ллити ПЕТ бояться за автомати . Попробував шляхом як резину варять, в вафельниці, залипає. З спробуємо знайомим, найшов режими плавки. Він видливає маленький деталі та і сам зацікавився погратись з ПЕТ, з іншого пластика ціна 70 грн рамки ніхто брати не буде. Пока шукаємо 300000 грн в двох грантах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted May 24, 2024 Share Posted May 24, 2024 22 травня відправили по пошті рішення по видачі патента на рамку. Залишить проплатити об'яву та пошліну. Пошліна там капець 15 грн банк бере 10 грн за проплату. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted May 24, 2024 Share Posted May 24, 2024 14 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Пошліна там капець 15 грн банк бере 10 грн за проплату. Розоритесь з тими патентами вчисту. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 нарешті Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 42 хвилини тому, gardener сказав: нарешті Осталась справа за малим, найти хто їх купить. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 13 хвилин тому, Ворон сказав: Осталась справа за малим, найти хто їх купить. Ше треба зробити, хоча би для себе 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 44 хвилини тому, gardener сказав: Ше треба зробити, хоча би для себе Для себе патенту не потрібно, я можу для себе виготовити будь що, і будь з чого, що не суперечить діючому законодавству. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 25 минут назад, Ворон сказал: Для себе патенту не потрібно, я можу для себе виготовити будь що, і будь з чого, що не суперечить діючому законодавству. А можна і з того, що суперечить - тож для себе 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 Зараз зроблю 5 шт і поганяю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 36 хвилин тому, Гурович сказав: А можна і з того, що суперечить - тож для себе Мені на волі непогано живеться, місце міняти немає потреби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 04.06.2024 в 18:46, Віталій Блінов сказав: Зараз зроблю 5 шт і поганяю. Мабуть не встигнете "поганяти". Тут вже й так сезон відбудови вощини йде до завершення. А Ви ще поки зробите...! і вже пора готовитись до весни. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: Мабуть не встигнете "поганяти". Тут вже й так сезон відбудови вощини йде до завершення. А Ви ще поки зробите...! і вже пора готовитись до весни. Ви нічого не розумієте, людина зібралась жити 300 років, як ворони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 2 години тому, Конструктор сказав: Мабуть не встигнете "поганяти". Тут вже й так сезон відбудови вощини йде до завершення. А Ви ще поки зробите...! і вже пора готовитись до весни. Я нікуди не спішу , тому що наприклад є така пластикова вощина , опрацьовую всі варіанти 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted June 5, 2024 Share Posted June 5, 2024 17 годин тому, Віталій Блінов сказав: Зараз зроблю 5 шт і поганяю. Було б дуже цікаво переглянути відео процесу виготовлення перших рамок. Скільки часу забере? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted June 5, 2024 Share Posted June 5, 2024 17 годин тому, Віталій Блінов сказав: Зараз зроблю 5 шт і поганяю. Далеко не гоніть 13 годин тому, Ворон сказав: жити 300 років, як ворони. Через 250 років дайте хоч знати про себе. 14 хвилин тому, Фомич сказав: Було б дуже цікаво переглянути відео процесу виготовлення перших рамок. Скільки часу забере? то всьо запатентовано 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 05.06.2024 в 11:52, Фомич сказав: Було б дуже цікаво переглянути відео процесу виготовлення перших рамок. Скільки часу забере? Зараз будемо досліджувати скільки кіловат на рамку скільки ПЕТ грам і скільки часу , поки буде клеяться 4 частин пробна . Дали збирати 3д принтер на розміри рамки , та різати пляшки щоб друкувати з них . Ціна має бути не більше 50 грн , приблизно як на відео. https://youtube.com/shorts/iYr-Ma7yLfA?si=G4zycBxbQXiBrjpT 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 1 годину тому, Віталій Блінов сказав: 05.06.2024 в 10:52, Фомич сказав: Було б дуже цікаво переглянути відео процесу виготовлення перших рамок. Скільки часу забере? Зараз будемо досліджувати скільки кіловат на рамку скільки ПЕТ грам і скільки часу , поки буде клеяться 4 частин пробна . Дали збирати 3д принтер на розміри рамки , та різати пляшки щоб друкувати з них . Ціна має бути не більше 50 грн , приблизно як на відео. https://youtube.com/shorts/iYr-Ma7yLfA?si=G4zycBxbQXiBrjpT Дякую. Мені цікаво подивитися сам процес, я розумію, що це дуже авантюрне рішення лити рамки з вторинної сировини пляшок. Это сырье имеет очень плохую текучесть и будет сложно пролить ячейки вощины. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій Блінов Posted June 8, 2024 Share Posted June 8, 2024 22 години тому, Фомич сказав: Дякую. Мені цікаво подивитися сам процес, я розумію, що це дуже авантюрне рішення лити рамки з вторинної сировини пляшок. Это сырье имеет очень плохую текучесть и будет сложно пролить ячейки вощины. У нас чомусь всі думають що вощина має бути така як звикли до неї , бджоли взагалі будують в повітрі . Ми будемо спочатку друкувати шестикутниками на шестикутник поки буде ідти ознайомлення пасічників з рамкою. Дали їх буде лити пласт автомат. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts