ромео Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 11 минут назад, Санжар сказал: Підкажіть програму для перегляду карти розміщення вишок мобільних операторів, бо знаходжу лише карту покриття Наскільки знаю, такої карти в інтернеті немає. Нібито існують програмки для смартфона. Не можу цього сказати, бо сам не користувався. В моєму випадку, я просто знаю фізичне розташування вишки. Думаю, що і Ви зможете її відшукати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 42 хвилини тому, gardener сказав: То Ви кажете шо вони опівночі прийдуть підключати? А що лінію вже протягнули до хати? 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 2 хвилини тому, Ворон сказав: А що лінію вже протягнули до хати? якби ж то. тільки по вулиці 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Тільки що, gardener сказав: якби ж то. тільки по вулиці В нас протягував оптику мій син, найняли для цього його, хто планував проводити оптику, платили 500 грв, і протягували відрразу до хати, іншим, потім по заявці. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 4 хвилини тому, Ворон сказав: В нас протягував оптику мій син, найняли для цього його, хто планував проводити оптику, платили 500 грв, і протягували відрразу до хати, іншим, потім по заявці. та якби мій син тягнув то теж мабуть до хати провів би 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 2 хвилини тому, gardener сказав: та якби мій син тягнув то теж мабуть до хати провів би Він протягував усім, хто хотів, не тільки собі, складався список, платили гроші, і віддавали дилеру. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олексій Кременчук Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 2 часа назад, gardener сказал: 2 часа назад, Ворон сказал: А що лінію вже протягнули до хати? якби ж то. тільки по вулиці Линия в хате еще ничего не означает Подал заявку на подключение тырнета в офисе провайдера, подписали бумагу, я обязуюсь регулярно платить, они обязуются подключить мне интернет в течении трех месяцев и, соответственно, обеспечивать связь. Через полчаса приехала бригада, один на столб полез, другой в хате дырку сверлит, десять минут и линия уже заведена в дом, ребята собирают инструменты а я интересуюсь в какой разьем на компутере провод совать, отвечают что совать еще рано, роутер надо поставить, но это другая бригада делает, а они только по столбам лазят. Внимание, вопрос! Через сколько дней у меня появился интернет? Нет, не через три месяца , всего лишь через 83 дня... 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 4 години тому, Алексей Кременчуг сказав: Линия в хате еще ничего не означает Подал заявку на подключение тырнета в офисе провайдера, подписали бумагу, я обязуюсь регулярно платить, они обязуются подключить мне интернет в течении трех месяцев и, соответственно, обеспечивать связь. Через полчаса приехала бригада, один на столб полез, другой в хате дырку сверлит, десять минут и линия уже заведена в дом, ребята собирают инструменты а я интересуюсь в какой разьем на компутере провод совать, отвечают что совать еще рано, роутер надо поставить, но это другая бригада делает, а они только по столбам лазят. Внимание, вопрос! Через сколько дней у меня появился интернет? Нет, не через три месяца , всего лишь через 83 дня... В мене підключили інет за 20 днів, робила одна бригада, за 30 хвилин все попаяли, настроїли, взяли гроші і пішли підключати сусідам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 3 години тому, Ворон сказав: все попаяли, настроїли, взяли гроші і пішли підключати сусідам. нічого не паяли, включили і поїхали 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Неждано негадано і до мене в село провели оптичний інтернет - про таке навіть мріяти не міг, що глухе село забезпечать якісним інтернетом. До останнього часу користувався з подачі @ромео модемом з антеною для мобільного інтернету, бо інші варіанти були недоступні, а від вчора насолоджуюся якісним швидкісним інтернетом, і головне - безліміт, без всяких політик чесного використання, як є в мобільних операторів Як виявилось ОТГ замовило і оплатило проведення кабелю по селах свого підпорядкування, кожному бажаючому підключитися треба лиш оплатити підключення і вартість кабеля від розподільчої муфти до хати 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 7 хвилин тому, davolodya сказав: Неждано негадано і до мене в село провели оптичний інтернет - про таке навіть мріяти не міг, що глухе село забезпечать якісним інтернетом. До останнього часу користувався з подачі @ромео модемом з антеною для мобільного інтернету, бо інші варіанти були недоступні, а від вчора насолоджуюся якісним швидкісним інтернетом, і головне - безліміт, без всяких політик чесного використання, як є в мобільних операторів Як виявилось ОТГ замовило і оплатило проведення кабелю по селах свого підпорядкування, кожному бажаючому підключитися треба лиш оплатити підключення і вартість кабеля від розподільчої муфти до хати Компанія Best Link.? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Тільки що, Ворон сказав: Компанія Best Link.? Лімнет, Львівська фірма 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 41 минуту назад, davolodya сказал: треба лиш оплатити підключення Вітаю! Я вже рік маю оптику. Скільки обійшлося і яка абонплата? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 9 хвилин тому, ромео сказав: Вітаю! Я вже рік маю оптику. Скільки обійшлося і яка абонплата? Підключення + оптичний кабель до хати + мультимедія для перетворення оптичного сигналу в звичайний провідний, щоб підключити до роутера обійшлося в 2тис грн, + щомісячна абонплата 200 грн, за швидкість до 100 мегабіт. В вартість не входить роутер, але так як він у мене був - трохи зекономив. Кабеля трохи пішло, бо розподільча муфта далеко, але там вже сотня-друга великої ролі не відіграє 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 1 хвилину тому, davolodya сказав: Підключення + оптичний кабель до хати + мультимедія для перетворення оптичного сигналу в звичайний провідний, щоб підключити до роутера обійшлося в 2тис грн, + щомісячна абонплата 200 грн, за швидкість до 100 мегабіт. В вартість не входить роутер, але так як він у мене був - трохи зекономив. Кабеля трохи пішло, бо розподільча муфта далеко, але там вже сотня-друга великої ролі не відіграє В нас кабель був безкоштовний, 150 метрів, якщо більше, то по 7 грв/метр доплата, я неплатив за кабель зовсім, за все заплатив 1500,роутер був, абонплата 150 грв/місяць, швидкість 50 мегабіт, фактично стабільно 30,але хватає для всіх. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 7 минут назад, davolodya сказал: щоб підключити до роутера обійшлося в 2тис грн, + щомісячна абонплата 200 грн, за швидкість до 100 мегабіт В мене підключення 1800, абонплата 200.. Хоча в райцентрі платять 150. Періодично є збої. На кілька хвилин, інколи і годин. Якось (один раз недавно) не було півтори доби. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Чисто підключення - 1400, + кабель по 6 грн метр. Так, як до муфти біля 100 метрів - то трошки набігло. За збої мені трохи рано говорити - лиш підключили. Але 200 грн за швидкісний безліміт - вважаю не є сильно дорого, бо мобільний інтернет обходився 160 грн, і після 40 мегабіт обрубували швидкість, хоча тариф був безліміт... Та й збої були досить часто - набридло, тому і першим скористався можливістю... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 В мене,як на краю географії.Що ціни- 2200 грн. підключення+ кабеля тре 200м,хоч роутер є.Що чекати,доки дотягнуть,то Маск скоріше висадиться на Марс.Брешуть років чотири,що вже дотяяяягують до села.А віз і ниньки там. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 я за кабель платив тільки той шо від роутера до компа. За той шо до муфти - ніц, хоча там десь сотня метрів є, ще й намотали в хаті мерів 50 (на всяк випадок). Роутер - 650, підключення - гривня, абонплата - 170 (до сотні), за 200 пропонували до 1000 (а воно мені треба?) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 І як там в кого інтернет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 8 годин тому, teplov сказав: І як там в кого інтернет? у нас - стабільно, маєте якісь складнощі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Останнім часом інтернет став якийсь нестабільний - ніби і швидкість є, а грузиться довго, мобільний 4g на пасіці теж став працювати з перебоями. Вчора під вечір кабельний інтернет взагалі пропав, і досі нема - виручає модем з антеною, бере сигнал з мобільної вишки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 деколи пропадає на годинку взагалі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 як є електрика то є й інтернет, вимикається електрика - вишка київстар має акумулятор максимум на 2 години і потім вимикається.. оптичний провайдер поінформував що оптика по кабелям є, але має бути від чого живити струмом роутер і оптичний трансформер сигналу.. якщо електрики немає більше 4 годин тоді по інтернету і мобільному зв'язку не допомагає навіть якщо забратись на смереку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 електрика є,інтернет(укртелеком) також,правда з 1.11.ціна стрибнула з 240 до 300 грн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts