Jump to content

Кто как выходит в Интернет

Petrovych61
 Share

Recommended Posts

В прошлом году в ноябре отказался от Укртелеком ,дорого и медленный .  Обслуживание не на высоте , а удорожание уж третье . И в этом году уже было .

Сейчас подключен к оптоволоконный , на данный момент 100 Мбит/с , можно и больше ,но не более 300 .

• Like 1

В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем  стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже.Але швидкість краще від всіх що в мене були.Впринципі з  всіма його мінусами я змирився,прилаштувався до модема..всі мої потреби він покриває з головою.Та і 110 грн в місяць за інтернет мені більш ніж подобається .Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі.Тобто їх потреби і простіший модем покрив)))))

Rev A    швидкість до 3 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось)
Rev B    швидкість до 10 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось)

16 минут назад, Роман Бакун сказал:

В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем  стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже.Але швидкість краще від всіх що в мене були.Впринципі з  всіма його мінусами я змирився,прилаштувався до модема..всі мої потреби він покриває з головою.Та і 110 грн в місяць за інтернет мені більш ніж подобається .Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі.Тобто їх потреби і простіший модем покрив)))))

Я собі купив такий. Підключен інтертелеком. Дуже прийстойна швидкість. Роздає до 15 місць. Купував для пасіки літом в лісі, полі на машині дивився напряму фільми, телебачення, футбол. Конком було коли був фінал чемпіонату світу по футболу я їхав у Київ і віз 7 пассажирів, то включив їм пряму трансляцію фіналу. Радощів не було меж. Безліміт мені обходтиться 222 грн на місяць. Скорость брав саму високу яку може сей пристрій тягнути. РЕКОМЕНДУЮ.(не реклама, а щоб допомогти з вибором.) Вони різних типів і у кожного типу є своя максимальна швидкість.

20190105_232834.jpg

20190105_232811.jpg

7 хвилин тому, Два капитана сказав:

. Скорость брав саму високу яку може сей пристрій тягнути.

Вибачте,а ось цього я не зрозумів.Вони ж наче двох типів Rev A  і  Rev B .Як можна на одному пристрої швидкість вибирати?
Чи ви маєте на увазі що з двох модемів,вибрали той в якого швидкість вища?

23 минуты назад, Роман Бакун сказал:

Вибачте,а ось цього я не зрозумів.Вони ж наче двох типів Rev A  і  Rev B .Як можна на одному пристрої швидкість вибирати?
Чи ви маєте на увазі що з двох модемів,вибрали той в якого швидкість вища?

Так модем повинен підтримувати швидкість

10 годин тому, Два капитана сказав:

Так модем повинен підтримувати швидкість

Все,зрозумів ;) Ви вибрали модем Rev B

10 минут назад, Роман Бакун сказал:

Все,зрозумів ;) Ви вибрали модем Rev B

я навіть не знаю як це називається. просто коли купував мене запитали, чи хочу я дивитись відео з інтернету зразу без затримок я сказав так. мені його і дали

Тільки що, Два капитана сказав:

я навіть не знаю як це називається. просто коли купував мене запитали, чи хочу я дивитись відео з інтернету зразу без затримок я сказав так. мені його і дали

Зрозуміло.Хай модем вам довго служить:) Правда,якщо я не помиляють,то у вашому модемі є батарейка?Старайтеся при можливості працювати без неї,якщо модем підключений в розетку чи по юсб.Вже не раз стикався з тим,що в таких модемах батарейка страждає швидко від перегрівання.Особисто в мене в подібному модемі,батарейка розпухла і стала неробочою,а може й шкоду модему принесла.

В 02.01.2019 в 10:17, ромео сказав:

Тим, хто живе в глибокій тайзі...

До вчора користувався послугами Інтертелеком (модем + зовнішня антена). Якість була більш-менш терпима. Ютуб в якості до 360 і дещо на закачку через торрент. Швидкість максимум 1,5 Мбит/с. Зазвичай не більше 1. 

Але написав листа Діду Морозу і він приніс під ялиночку нову техніку. Модем-роутер (4G під Київстар) + зовнішня антена (21дБ). Не був упевнений в тому, що в нашій глибинці, (де у будинку пропадає покриття Київстар), щось буде краще. 

Але тестування показало, що результат перевершив очікування: стабільно 5Мбит/с, буває що і 8-10 Мбит/с видає. Не 4 G, звичайно, але порівняно із тим, що було, не зрівняєш. Крім того wi-fi на 10 пристроїв. Ціна питання 1700грн.

Так що хто має хоча б трохи покриття Київстар, рекомендую.:ay:

Сьогодні замовив.

• Like 1

В 4.1.2019 в 18:59, blek-269 сказал:

В прошлом году в ноябре отказался от Укртелеком ,дорого и медленный .  Обслуживание не на высоте , а удорожание уж третье . И в этом году уже было .

Сейчас подключен к оптоволоконный , на данный момент 100 Мбит/с , можно и больше ,но не более 300 .

Оператор то какой?

В 05.01.2019 в 23:12, Роман Бакун сказал:

В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем  стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже

Залежить не тільки від характеристик модему, але і від якості сигналу. 

У мене із задекларованих 3 Мбит реально виходив 1. Напевне, що і Rev B  максимум давав би 3-5.

Київстаровський зараз в піковий час дає 4-6 Мбит, вночі стабільно 10-15 Мбит\с.

В 05.01.2019 в 23:12, Роман Бакун сказал:

Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі.

Повністю згоден.

Сімейними зусиллями за 8 днів вже 60ГБ вижерли:ah:

22 години тому, ромео сказав:

Залежить не тільки від характеристик модему, але і від якості сигналу. 

У мене із задекларованих 3 Мбит реально виходив 1. Напевне, що і Rev B  максимум давав би 3-5.

Київстаровський зараз в піковий час дає 4-6 Мбит, вночі стабільно 10-15 Мбит\с.

Ви все правильно кажете,я просто не хотів розписувати про якість сигналу,так як нюанси у всіх свої.Хтось живе в яру,хтось в низині.В когось антена на висоті 5 м. а в когось 10 м. В мене без антени,інтернет ледь-ледь працює.По швидкості близький до мобільного інтернету 2010-х років.А з антеною  показники швидкості нижче середнього,стабільні.А далі йде +\- в залежності від різних нюансів,таких як пору доби,погоду.Найкраща швидкість зазвичай вночі.Найгірша швидкість при дощі,грозі та тумані.Але впринципі всі мої потреби модем покриває.Вистачає і на ютуб і на соцмережі,якщо слідкувати за собою.А так ще кілька місяців,і привіт сільські турботи))))

• Like 1

В 07.01.2019 в 11:37, Solo сказав:

Сьогодні замовив.

Вчора прийшов модем і в "Київстарі замовив "сім-пару".

Ось тести швидкості вчорашнього вечора і сьогоднішньої ночі (ближче до ранку).

Screenshot_2019-01-11-18-03-37.thumb.png.77423b255538b5c8068187a6ff483503.png

Screenshot_2019-01-12-04-28-46.thumb.png.7a18746cf4b4715d00e7803f5299577b.png

2 години тому, Solo сказав:

Ось тести швидкості вчорашнього вечора і сьогоднішньої ночі (ближче до ранку).

А якої якості у Вас  покриття від київстару?  У мене зв'язок ідеальний, а інтернет лиш 2g, і то з перебоями,  то ж  думаю, чи мені такий модем допоможе.  Про швидкість 8-10 мегабіт у мене в селі навіть не мрію, мене б навіть 1 мегабіт було за щастя.

У Вас на телефоні видно значок  Н, швидкісне підключення, це така мережа, чи це вже наслідок підсилення сигналу модемом?

1 час назад, davolodya сказал:

А якої якості у Вас  покриття від київстару?  У мене зв'язок ідеальний, а інтернет лиш 2g, і то з перебоями,  то ж  думаю, чи мені такий модем допоможе.  Про швидкість 8-10 мегабіт у мене в селі навіть не мрію, мене б навіть 1 мегабіт було за щастя.

У Вас на телефоні видно значок  Н, швидкісне підключення, це така мережа, чи це вже наслідок підсилення сигналу модемом?

У мене радіо-інет Нетворк,3 мБ вдень,6 мБ вночі,безлім,абонплата 125 грв/міс.:hi:

9 хвилин тому, Ворон сказав:

У мене радіо-інет Нетворк,3 мБ вдень,6 мБ вночі,безлім,абонплата 125 грв/міс.:hi:

Мені такий варіант несвітить, мій хутір в лісі, в сусідньому селі провели кабельний інет, до мене, 5км через ліс кабель точно тягнути небудуть. У сусідів є Інтертелеком, але він несильно кращий від мого інтернету від київстар, працює повільно і з перебоями, поруч кордон, на Інтертелеком розраховувати неварто, покращення незроблять, то ж для мене підійшов би варіант підсилити свій сигнал від мобільного інтернету.

14 минут назад, davolodya сказал:

Мені такий варіант несвітить, мій хутір в лісі, в сусідньому селі провели кабельний інет, до мене, 5км через ліс кабель точно тягнути небудуть. У сусідів є Інтертелеком, але він несильно кращий від мого інтернету від київстар, працює повільно і з перебоями, поруч кордон, на Інтертелеком розраховувати неварто, покращення незроблять, то ж для мене підійшов би варіант підсилити свій сигнал від мобільного інтернету.

Кабель нам також обіцяють пятий рік,але покащо через радіо сигнал,антена ловить до 15 км прямого бачення.

P_20190112_101103_1_p-800x450.jpg

• Like 1

3 години тому, davolodya сказав:

"Н", у мене світиться постійно, з модемом чи без нього. Але в більшості часу світить ще Н+. І це не наслідок підсилення сигналу модемом. Телефон, в даному випадку, що на скріні,  працює від Wi-Fi. Модем, в свою чергу, приймає сигнал на внутрішню антену і віддає телефону через Wi-Fi. На телефоні без модему, такої швидкості як на скріні, не було ніколи.(Колись, в "Укртелекомі", такої швидкості не було. А було не більше 5 Мбіт/сек (стояв такий тариф). І платив я за нього 215 грн.

Якщо у Вас зв'язок ідеальний то купляйте сам модем. І коли він у Вас не буде добре працювати, тоді докупите антену. З антеною запрацює. Он в "Ромео" сигнал невпевнений, а інтернет працює.

А може на вашій базовій станції ще не замінили обладнання на 3G? Не говорячи вже про 4.

• Like 1

15 хвилин тому, Solo сказав:

може на вашій базовій станції ще не замінили обладнання на 3G? Не говорячи вже про 4.

Деколи в телефоні висвічується 3g, дуже рідко навіть 4g, але інтернету в цей час нема зовсім, інет працює тільки в режимі 2g, хоча сім карта підтримує 4g.

2 хвилини тому, davolodya сказав:

Деколи в телефоні висвічується 3g, дуже рідко навіть 4g, але інтернету в цей час нема зовсім, інет працює тільки в режимі 2g, хоча сім карта підтримує 4g.

Тоді купляйте модем.

• Like 1

В 12.01.2019 в 11:43, davolodya сказал:

Абсолютно моя ситуація. На відкритому просторі телефон те те що 3G не ловить, він сторінку форуму не може загрузити...

Вся справа в антені. І важливою є її точна настройка . В нічний час швидкість до 18Мбіт дотягує. В час пік стабільно 4-6Мбіт. 

Беріть модем не пожалкуєте... краще з антеною...

• Like 1

В мене селом оптоволокно тягнуть:blink:.

Правда на моїй вулиці свята мабудь не буде, бо стовпів немає.

3 минуты назад, gardener сказал:

В мене селом оптоволокно тягнуть:blink:.

Правда на моїй вулиці свята мабудь не буде, бо стовпів немає.

Як немає?  А електроенергія?

• Like 1

А вона з іншої сторони

• Like 1

Только что, gardener сказал:

А вона з іншої сторони

Щось не в‘іжджаю. У мене оптоволоконного протягли по електро стовпах  3200 грн заплатили за все з річним абонементом

• Like 1