blek-269 Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 В прошлом году в ноябре отказался от Укртелеком ,дорого и медленный . Обслуживание не на высоте , а удорожание уж третье . И в этом году уже было . Сейчас подключен к оптоволоконный , на данный момент 100 Мбит/с , можно и больше ,но не более 300 . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже.Але швидкість краще від всіх що в мене були.Впринципі з всіма його мінусами я змирився,прилаштувався до модема..всі мої потреби він покриває з головою.Та і 110 грн в місяць за інтернет мені більш ніж подобається .Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі.Тобто їх потреби і простіший модем покрив))))) Rev A швидкість до 3 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Rev B швидкість до 10 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 16 минут назад, Роман Бакун сказал: В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже.Але швидкість краще від всіх що в мене були.Впринципі з всіма його мінусами я змирився,прилаштувався до модема..всі мої потреби він покриває з головою.Та і 110 грн в місяць за інтернет мені більш ніж подобається .Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі.Тобто їх потреби і простіший модем покрив))))) Rev A швидкість до 3 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Rev B швидкість до 10 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Я собі купив такий. Підключен інтертелеком. Дуже прийстойна швидкість. Роздає до 15 місць. Купував для пасіки літом в лісі, полі на машині дивився напряму фільми, телебачення, футбол. Конком було коли був фінал чемпіонату світу по футболу я їхав у Київ і віз 7 пассажирів, то включив їм пряму трансляцію фіналу. Радощів не було меж. Безліміт мені обходтиться 222 грн на місяць. Скорость брав саму високу яку може сей пристрій тягнути. РЕКОМЕНДУЮ.(не реклама, а щоб допомогти з вибором.) Вони різних типів і у кожного типу є своя максимальна швидкість. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 7 хвилин тому, Два капитана сказав: . Скорость брав саму високу яку може сей пристрій тягнути. Вибачте,а ось цього я не зрозумів.Вони ж наче двох типів Rev A і Rev B .Як можна на одному пристрої швидкість вибирати? Чи ви маєте на увазі що з двох модемів,вибрали той в якого швидкість вища? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 23 минуты назад, Роман Бакун сказал: Вибачте,а ось цього я не зрозумів.Вони ж наче двох типів Rev A і Rev B .Як можна на одному пристрої швидкість вибирати? Чи ви маєте на увазі що з двох модемів,вибрали той в якого швидкість вища? Так модем повинен підтримувати швидкість Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 10 годин тому, Два капитана сказав: Так модем повинен підтримувати швидкість Все,зрозумів Ви вибрали модем Rev B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 10 минут назад, Роман Бакун сказал: Все,зрозумів Ви вибрали модем Rev B я навіть не знаю як це називається. просто коли купував мене запитали, чи хочу я дивитись відео з інтернету зразу без затримок я сказав так. мені його і дали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Тільки що, Два капитана сказав: я навіть не знаю як це називається. просто коли купував мене запитали, чи хочу я дивитись відео з інтернету зразу без затримок я сказав так. мені його і дали Зрозуміло.Хай модем вам довго служить Правда,якщо я не помиляють,то у вашому модемі є батарейка?Старайтеся при можливості працювати без неї,якщо модем підключений в розетку чи по юсб.Вже не раз стикався з тим,що в таких модемах батарейка страждає швидко від перегрівання.Особисто в мене в подібному модемі,батарейка розпухла і стала неробочою,а може й шкоду модему принесла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 В 02.01.2019 в 10:17, ромео сказав: Тим, хто живе в глибокій тайзі... До вчора користувався послугами Інтертелеком (модем + зовнішня антена). Якість була більш-менш терпима. Ютуб в якості до 360 і дещо на закачку через торрент. Швидкість максимум 1,5 Мбит/с. Зазвичай не більше 1. Але написав листа Діду Морозу і він приніс під ялиночку нову техніку. Модем-роутер (4G під Київстар) + зовнішня антена (21дБ). Не був упевнений в тому, що в нашій глибинці, (де у будинку пропадає покриття Київстар), щось буде краще. Але тестування показало, що результат перевершив очікування: стабільно 5Мбит/с, буває що і 8-10 Мбит/с видає. Не 4 G, звичайно, але порівняно із тим, що було, не зрівняєш. Крім того wi-fi на 10 пристроїв. Ціна питання 1700грн. Так що хто має хоча б трохи покриття Київстар, рекомендую. Сьогодні замовив. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Иваныч Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 В 4.1.2019 в 18:59, blek-269 сказал: В прошлом году в ноябре отказался от Укртелеком ,дорого и медленный . Обслуживание не на высоте , а удорожание уж третье . И в этом году уже было . Сейчас подключен к оптоволоконный , на данный момент 100 Мбит/с , можно и больше ,но не более 300 . Оператор то какой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 В 05.01.2019 в 23:12, Роман Бакун сказал: В мене в 2012 році з'явився модем інтертелеком,підключався через usb,стандарту Rev A ,пропрацював модем менше року.в 2013 році купив ще один,трохи кращий,він вже роздавав wi-fi,пропрацював більше 2 років.У 2016 році купив новий модем стандарту Rev B.Працює він в мене хвилями то добре то не дуже Rev A швидкість до 3 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Rev B швидкість до 10 Мбит(+10% якщо вночі скачувати щось) Залежить не тільки від характеристик модему, але і від якості сигналу. У мене із задекларованих 3 Мбит реально виходив 1. Напевне, що і Rev B максимум давав би 3-5. Київстаровський зараз в піковий час дає 4-6 Мбит, вночі стабільно 10-15 Мбит\с. В 05.01.2019 в 23:12, Роман Бакун сказал: Але скажу так,треба спочатку визначити свої потреби,а потім вибирати модем.Бо от в мене є знайомі,купили наворочений модем,підключили швидкість в 20-30 Мбит,платять більше 200 грн на місяць.А по факту максимум сидять у соц.мережах і час від часу в ютубі. Повністю згоден. Сімейними зусиллями за 8 днів вже 60ГБ вижерли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 22 години тому, ромео сказав: Залежить не тільки від характеристик модему, але і від якості сигналу. У мене із задекларованих 3 Мбит реально виходив 1. Напевне, що і Rev B максимум давав би 3-5. Київстаровський зараз в піковий час дає 4-6 Мбит, вночі стабільно 10-15 Мбит\с. Ви все правильно кажете,я просто не хотів розписувати про якість сигналу,так як нюанси у всіх свої.Хтось живе в яру,хтось в низині.В когось антена на висоті 5 м. а в когось 10 м. В мене без антени,інтернет ледь-ледь працює.По швидкості близький до мобільного інтернету 2010-х років.А з антеною показники швидкості нижче середнього,стабільні.А далі йде +\- в залежності від різних нюансів,таких як пору доби,погоду.Найкраща швидкість зазвичай вночі.Найгірша швидкість при дощі,грозі та тумані.Але впринципі всі мої потреби модем покриває.Вистачає і на ютуб і на соцмережі,якщо слідкувати за собою.А так ще кілька місяців,і привіт сільські турботи)))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 В 07.01.2019 в 11:37, Solo сказав: Сьогодні замовив. Вчора прийшов модем і в "Київстарі замовив "сім-пару". Ось тести швидкості вчорашнього вечора і сьогоднішньої ночі (ближче до ранку). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 2 години тому, Solo сказав: Ось тести швидкості вчорашнього вечора і сьогоднішньої ночі (ближче до ранку). А якої якості у Вас покриття від київстару? У мене зв'язок ідеальний, а інтернет лиш 2g, і то з перебоями, то ж думаю, чи мені такий модем допоможе. Про швидкість 8-10 мегабіт у мене в селі навіть не мрію, мене б навіть 1 мегабіт було за щастя. У Вас на телефоні видно значок Н, швидкісне підключення, це така мережа, чи це вже наслідок підсилення сигналу модемом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 1 час назад, davolodya сказал: А якої якості у Вас покриття від київстару? У мене зв'язок ідеальний, а інтернет лиш 2g, і то з перебоями, то ж думаю, чи мені такий модем допоможе. Про швидкість 8-10 мегабіт у мене в селі навіть не мрію, мене б навіть 1 мегабіт було за щастя. У Вас на телефоні видно значок Н, швидкісне підключення, це така мережа, чи це вже наслідок підсилення сигналу модемом? У мене радіо-інет Нетворк,3 мБ вдень,6 мБ вночі,безлім,абонплата 125 грв/міс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 9 хвилин тому, Ворон сказав: У мене радіо-інет Нетворк,3 мБ вдень,6 мБ вночі,безлім,абонплата 125 грв/міс. Мені такий варіант несвітить, мій хутір в лісі, в сусідньому селі провели кабельний інет, до мене, 5км через ліс кабель точно тягнути небудуть. У сусідів є Інтертелеком, але він несильно кращий від мого інтернету від київстар, працює повільно і з перебоями, поруч кордон, на Інтертелеком розраховувати неварто, покращення незроблять, то ж для мене підійшов би варіант підсилити свій сигнал від мобільного інтернету. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 14 минут назад, davolodya сказал: Мені такий варіант несвітить, мій хутір в лісі, в сусідньому селі провели кабельний інет, до мене, 5км через ліс кабель точно тягнути небудуть. У сусідів є Інтертелеком, але він несильно кращий від мого інтернету від київстар, працює повільно і з перебоями, поруч кордон, на Інтертелеком розраховувати неварто, покращення незроблять, то ж для мене підійшов би варіант підсилити свій сигнал від мобільного інтернету. Кабель нам також обіцяють пятий рік,але покащо через радіо сигнал,антена ловить до 15 км прямого бачення. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 3 години тому, davolodya сказав: А якої якості у Вас покриття від київстару? У мене зв'язок ідеальний, а інтернет лиш 2g, і то з перебоями, то ж думаю, чи мені такий модем допоможе. Про швидкість 8-10 мегабіт у мене в селі навіть не мрію, мене б навіть 1 мегабіт було за щастя. У Вас на телефоні видно значок Н, швидкісне підключення, це така мережа, чи це вже наслідок підсилення сигналу модемом? "Н", у мене світиться постійно, з модемом чи без нього. Але в більшості часу світить ще Н+. І це не наслідок підсилення сигналу модемом. Телефон, в даному випадку, що на скріні, працює від Wi-Fi. Модем, в свою чергу, приймає сигнал на внутрішню антену і віддає телефону через Wi-Fi. На телефоні без модему, такої швидкості як на скріні, не було ніколи.(Колись, в "Укртелекомі", такої швидкості не було. А було не більше 5 Мбіт/сек (стояв такий тариф). І платив я за нього 215 грн. Якщо у Вас зв'язок ідеальний то купляйте сам модем. І коли він у Вас не буде добре працювати, тоді докупите антену. З антеною запрацює. Он в "Ромео" сигнал невпевнений, а інтернет працює. А може на вашій базовій станції ще не замінили обладнання на 3G? Не говорячи вже про 4. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 15 хвилин тому, Solo сказав: може на вашій базовій станції ще не замінили обладнання на 3G? Не говорячи вже про 4. Деколи в телефоні висвічується 3g, дуже рідко навіть 4g, але інтернету в цей час нема зовсім, інет працює тільки в режимі 2g, хоча сім карта підтримує 4g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 2 хвилини тому, davolodya сказав: Деколи в телефоні висвічується 3g, дуже рідко навіть 4g, але інтернету в цей час нема зовсім, інет працює тільки в режимі 2g, хоча сім карта підтримує 4g. Тоді купляйте модем. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 В 12.01.2019 в 11:43, davolodya сказал: Деколи в телефоні висвічується 3g, дуже рідко навіть 4g, але інтернету в цей час нема зовсім, інет працює тільки в режимі 2g, хоча сім карта підтримує 4g. Абсолютно моя ситуація. На відкритому просторі телефон те те що 3G не ловить, він сторінку форуму не може загрузити... Вся справа в антені. І важливою є її точна настройка . В нічний час швидкість до 18Мбіт дотягує. В час пік стабільно 4-6Мбіт. Беріть модем не пожалкуєте... краще з антеною... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 В мене селом оптоволокно тягнуть. Правда на моїй вулиці свята мабудь не буде, бо стовпів немає. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 3 минуты назад, gardener сказал: В мене селом оптоволокно тягнуть. Правда на моїй вулиці свята мабудь не буде, бо стовпів немає. Як немає? А електроенергія? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 А вона з іншої сторони 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Только что, gardener сказал: А вона з іншої сторони Щось не в‘іжджаю. У мене оптоволоконного протягли по електро стовпах 3200 грн заплатили за все з річним абонементом 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts