Перейти к содержанию

Встреча в Сколе

gardener

Рекомендуемые сообщения

приїду з дружиною.

Заповніть, будь-ласка анкету і вишліть на вказану адресу(в першому повідомленні на сторінці). :hi:

Уважаемый Mapet! К сожалению из за службы принять участие не смогу. Желаю удачи встречи.

Ми ж поспілкуватися в живу збираємося, а технікою можна і тут...

Можливо захочеться показати щось з свого досвіду(часом на пальцях гірше получається :) ) чи для обміну фото-відео матеріалом відзнятим на зустрічі і не тільки... :dntknw: Я особисто ноутбук візьму... :ah:
Якщо дуже треба, то можна зробити

Якщо для підзарядки ноутбуків, мобільних то автомобільний аккумулятор цілком згодиться(правда для цього потрібні спец. зарядні).
Все вірно ноут обовязково візьміть , можливо хтось філм привезе потрібно переписати , чи обмінятися фото.

Уважаемый Mapet! К сожалению из за службы принять участие не смогу. Желаю удачи встречи.

Жаль! Може наступного разу... :az:
Все вірно ноут обовязково візьміть , можливо хтось філм привезе потрібно переписати , чи обмінятися фото.

А Ви самі будете? Анкети в почті не бачу... :wave:

Я також хочу приїхати... Але бачу ціль візиту познайомитися і поділитися досвідом, то нічого що я неопитний початківець? :)

о нічого що я неопитний початківець?

Ні в Правилах форуму, ні в умовах зустрічі нема якихось обмежень за стажем. Так що і питати не потрібно. Пишіть анкету, приїжджайте. Познайомимося, поспілкуємось! :hi:

Нельзя ли место на карте обозначить.

Сначала спросил, потом нашел [url=http://www.komandirovka.ru/cities/skole/map/]

Было бы хорошо если бы вы на встречу приехали... :ah:

• 2 weeks later...
:hi: Моє вітання громаді! Машина, палатка і сім"я в повному зборі ( 5 чоловік). Анкету відішлю на днях. До зустрічі. :wave:

Анкету відправила. До зустрічі.

Анкети прислали: nibond, -2 surovyj, -2 skif, - можливо 2 Богдан, -2 Игорь73, -2 Ярослав, - можливо 2 Наталья, - 2 Taras, - 5

1 енд 3 августа побывал в Запорожъе. Хотелосьбы побывать в карпатах. Но есть 2 НО. Какраз на время встречи попадает Юбилейный день в очень хорошего друга. И работа. Начинают разбирать старую теплицу, дабы построить на её месте новую. График будет, без выходных. Так что могу только поприветствовать тех которые посетят эту встречу.

Створили галерею зустрічей форумчан. В альбомі Сколе є схема орієнтовного місця зустрічі і привязка до карти. Всім, хто вислав анкети, повідомлено контактні телефони. :hi:

Сумую,що через певні обставини не зможу побувати на цьогорічній зустрічі форумчан.А так хочеться побачити знайомі (і незнайрмі також) обличчя друзів!Є думка побувати там віртуально--точніше,через візир кінокамери,мікрофон...Хто б з присутніх на зустрічі взявся за таку справу?Може й на диск забабахати хочаб найцікавіші фрагменти--для іторії,яу мовиться... :IMHO1:

Сумую,що через певні обставини не зможу побувати на цьогорічній зустрічі форумчан

Дуже шкода, а я вже медок золотарниковий качаю. Думаю на зустріч взяти два зразка- з домашньої пасіки і з пасіки на якій я працюю. :ah:
Може й на диск забабахати хочаб найцікавіші фрагменти--для іторії,яу мовиться...

Це було б добре... :ay:

Всім привіт. У мене зараз на вибір два варіанта: "дєвушкі" або "самольоти". Поки що я обираю "самольоти", щоб потім на "дєвушок" більше було. Бажаю всім гарно провести час.

Я все еще собираюсь и хочу попасть, а11 ко мне со всей Украины 25 охотников сьедутся кабанчика покушать, ума набраться.

Анкеты приходят вяло... А желающих посмотреть Львов не достаточно для заказа автобуса. После долгих раздумий пришла мысль - можна организвать экскурсию и с малым количеством. Есть два варианта: - есть закомые гиды, которые(оплату уточню) могут провести пешую екскурсию... Желающих встретят(контактное лицо тоже потом сообщим желающим), соберут и отведут куда надо, а потом , в зависимости от длительности процедуры, отведут на електричку(поезд/маршрутку) на Сколе, ну и дальше... - Сюжет тот же, только екскурсия м,б, на ТАКОМ чуде: ArticleImage_1_55834.jpg Цена 60 грн со взрослого, 30 с ребёнка если родители с ребёнком, то со всех дешевле(узнаю, сообщу) Билет на електричку в Сколе стоит в районе 11 грн.

Цена 60 грн со взрослого, 30 с ребёнка, если родители с ребёнком, то со всех дешевле(узнаю, сообщу)

Це я загнув... :ah: 30 грн з дорослого, 15 з дитини до 13 років. Якщо 2 дорослих і 2 дітей, то за всіх 60 грн. :hi:

До-речі. Зараз трохи більше свобідного часу вечорами, тож постараюсь після 21-22 бути в чаті. Може якісь питання по зустрічі - заходьте. :hi:

Чуть не забув. Хто приїде, обовязково візьміть на кожного миску, ложку і кружку - похідний варіант... :hi:

Співчуваю що не можу потрапити на збори. :(

Важливий момент, який для тих хто був в горах непримітний. Обовязково беріть з собою теплий одяг(светр, куртку) і головний убір(краще в'язану шапочку). А головне не забудьте хороший настрій!!! :ole_ole:

Анкети прислали: nibond, -2 surovyj, -2 skif, - можливо 2 Богдан, -2 Игорь73, -2 Ярослав, - можливо 2 Наталья, - 2 Taras, - 5
“Pasi4nik”, - 2 DXZ, - 2

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...